Hae Anna.fi-sivustolta

Ruskettuneeksi kapseleilla?

Viestiketju osiossa 'Kauneus ja kosmetiikka' , käynnistäjänä öh......., 25.09.2007.

 1. öh....... Vierailija

  Tiedättekö tummentavatko aurinkokapselit ihoa vaikka ei aurinkoon menisikään? Eli kysymys on kai beetakaroteenista. Haluaisin pitää ihoni ruskettuneena läpi vuoden mutta en jaksa levitellä itseruskettavia alinomaan..enkä halua solariumiinkaan.

  Luin netistä esim Vital Sun kapseleista...entäs Vivida Sunit ja Bioteekin aurinkokapselit? Onko näillä vain auringolta suojaava vaikutus? Vai kannattaisiko syödä pelkkää beetakaroteenia?
   
 2. Caps Vierailija

  Bioteekin Aurinkokapseli- infossa sanotaan että jatkuva käyttö edistää rusketuksen säilymistä.
   
 3. Toimii hienosti Vierailija

  Niillä saa hienon oranssin värin ja ruskeat kämmenet. Erottuu joukosta ja tuo mukavaa vaihtelua syksyyn ja talveen. Väri käy nyt myös erinomaisesti tähän vuodenaikaan. Normaali rusketus olisi pitkästyttävää joten ota ihmeessä niit kapseleita, reipas , kirkas oranssi ihminen piristää katukuvassakin.
   
 4. mikset käytä/laita 'hiukan" aurinkopuuteria??

  ihan hienoa jälkeä tulee jos osaa laittaa,mutta ei saa laittaa liikaa ei sekään mikään näky ole talvisin ;)))
   
 5. Spiritkid Vierailija

  Miksi ihmeessä haluat ihosi ruskettuvan / näyttävän ruskealta? Se on aina ihovaurion merkki. Aasiassa arvostetaan maidonvalkeaa, suojattua ihoa, eikä siellä juosta solariumien ja rusketuskapselien perässä.
  Betakaroteeni on sinänsä hyvä asia, mutta sen avulla ei pidä luulla rusketuksen olevan jotenkin turvallinen juttu...Ylipäänsä kaikki rusketuskapselit ovat jotenkin kyseenalaisia, koska niissä rohkaistaan sellaiseen, mikä ei ole iholle hyväksi.
   
 6. ruskea naama Vierailija

  Minä haluaisin näyttää aina terveen päivettyneeltä kasvoistani, koska talvisin olen kalpean kelmeä ja leveä naamani näyttää entistä isommalta.. Kevätauringon paistaessa tulee kasvoihini kevyt väri ja paljon pisamia ja tunnen olevani kuin eri ihminen; en tarvitse meikkiä en puutereita. Enkä ole siis mikään auringonpalvoja.
   
 7. Entä kevyt itseruskettava voide. Niitähän on joka sarjassa. Niitä jotka antavat aavistuksen päivetystä. Holiday skin ja muut vastaavat. Sellaista kerran, pari viikossa kasvoille?
   
 8. ruskea naama Vierailija

  Olen arkaillut käyttää noita itseruskettavia voiteita kasvoille; en oikein tiedä kuinka sen levittäisi, ettei sitten jää mitään kamalia rajoja mihinkään. Itseruskettavaa käytän kyllä etenkin keväisin kalmankalpeille käsivarsille ja säärille.
   
 9. lenkkari Vierailija

  Imedeen Tan Optimizer™ on kapseli, joka valmistaa ihoa auringolle. Se sisältää luonnollista kasviuutetta ja vitamiineja, jotka valmistavat ihoa ja auttavat ihoa suojautumaan haitallisilta UV-säteiltä. Tuote auttaa vähentämään ihon punoitusta ja auringolle herkistymistä sekä puolustamaan ihoa auringon aiheuttamaa ennenaikaista vanhenemista vastaan. Vain yksi kapseli päivässä – kuukausi ennen auringonoton alkamista – vähentää ihon punoitusta ja kiihdyttää ihon omaa melaniinin tuotantoa. Tuloksena on syvempi ja tasaisempi rusketus. Muistathan käyttää aina lisänä aurinkovoidetta, jossa on riittävä suojakerroin.

  Lähde: http://www.imedeen.fi/ferrosan_imedeen
   
 10. lenkkari Vierailija

  Niin ja vielä piti lisäämäni, että itse olen n. 3 kertaa käyttänyt Imedeenin Tan Optimizeria ennen lomamatkaa ja sen aikana. Iho ei pala, kuten ennen ehkä teki herkemmin, ja rusketuksesta tulee kaunis, ei punainen.
  Nyt tosin ostin Saksasta muuta merkkiä (en vaan nyt muista mitä) ja aloitan sen popsimisen tuossa marraskuun alussa. Saa nähdä onko eroa Imedeeniin.
   

 11. Asuuko aloittaja Aasiassa?
   
 12. aP............ Vierailija

  Kiitos vaan kaikille vastauksista, mutta ei tullut yhtään sellaista jota oikeasti hain =D
  eli hain "rusketuskapselia" joka muuttaisi ihon väriä sisältäpäin ilman auringossa makailua. Mutta eipä sellaista kai sitten ole olemassa, hassua, mutta ihan kuin olisin joskus kuullut tämmöisestä. Ehkä tyydyn itseruskettaviin entiseen tapaan.
   
 13. Juo luontaistuotekaupan luomuporkkanamehua. Se ajaa saman asian kuin kapselit. Noin 1 desi tai puoltoista päivässä parin viikon ajan ja katso, miellyttääkö sävy. On se vähän oranssi mutta hillitysti.
   
 14. vierailija Vierailija

 15. vierailija Vierailija

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti