Hae Anna.fi-sivustolta

RyanAirilla Milanoon

Viestiketju osiossa 'Italia' , käynnistäjänä halpalentelijä, 31.05.2007.

 1. halpalentelijä Vierailija

  Huomasin sattumalta, että RyanAir aloittaa loppuvuodesta suorat lennot Tampereelta Milanoon. Aivan erinomainen asia mielestäni. Milanosta on melko lyhyt matka meikäläisen suosikkialueille Pohjois-Italiaan. Ja Milanossa on mukava piipahtaa kaupunkilomallakin.
   
 2. jeppe ei juo Vierailija

  Itse asiassa, lentokenttä sijaitsee lähempänä Bergamon kaupunkia kuin Milanoa.
  Ja se on positiivista niille, jotka ovat Bergamoon matkalla. Linaten ja Malpensan kentät ovat kohtalaisen kaukana Bergamosta.
   
 3. teet sitten Vierailija

  kello 23 jälkeen Bergamossa, jollei ole tuttuja jotka hakee autolla pois kentältä, muuta kuin että menet hotelliin ja se siitä halvasta lentolipusta.
   
 4. Ryanairista Vierailija

  Sen käyttmätä kentät ovat aika hankalien matkojen päässä, lentoajat epämukavia jne. Mutta siksihän ne ovat halpoja.Taksilla ajelu maksaa, kun matkat ovat pitkät.
   
 5. halpalentelijä Vierailija

  Kyllä on matkusteltu RyanAirilla. Taksia ei ole vielä tarvinnut käyttää. Esim. Bergamon kentältä pääsee Terravision-bussilla Milanon keskusrautatieasemalle 7 eurolla. Ei hirveän kallista. Milanossa yöpyminen ja aamulla auto alle.
   
 6. Myy79 Vierailija

  Hianoo jos on ryanairilla tulossa lennot suoraan Milanoon! me lennetään syyskuun alussa Air Berlinillä milanon Bergamoon ja joudutaan Berliinissä vaihtamaan konetta. huippua, jos tuollanen mahis tulee.. :) meil on nytkin vuokra-auto odottamassa Bergamossa ja ajetaan sieltä Gardajärvelle.
   
 7. Bergamo on ihan oma kaupunki ja sillä ei ole mitään tekemistä Milanon kanssa, muuta kuin Ryanairin lentotarjonnassa.

   
 8. Joskus käynyt Vierailija

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Orio_al_Serion_lentoasema   
 9. myy79 Vierailija


  siis joo, olen tietoinen, ettei tuo ole Milanoa, mutta Milanon lentoasemaksi se on luokiteltu. ;) minkäs sille voi.. ja se on myös Air Berlinin lentotarjonnassa lentokenttänä Milanon nimellä! voit tarkistaa sen myös itse.. Kyllä sen verta olen tietoinen mihin olen matkustamassa...

  mutta kyse onkin lentoreiteistä, että pääsee syksystä lähtien suoraan Milanon alueelle, olkoonki sit Bergamo tai mikä lie..
   
 10. Joskus käynyt Vierailija

  Niin Roomaankin lennetään kahdelle eri lentokentälle, joista kumpikaan ei ole Rooman kaupungissa. Helsinkiin lennetään Vantaalla olevalle kentälle ja Tampereelle Lennetään Pirkkalassa olevalle kentälle. Miksei siis Milanoonkin...jne.
   
 11. viva Milano Vierailija

  Milanon kentät ovat Malpensa ja Linate.

   
 12. Milanon kentät ovat Malpensa ja Linate.

  Lisätäkseni; Finnair käyttää Malpensaa ja SAS molempia kenttiä.
  Linate lähempänä Milanon keskustaa ja Malpensa lähellä Varesea.
   
 13. Sarpanderi Vierailija

  Samapa tuo missä kenttä on... Bergamosta pääsee kuitenkin lähes yhtä kätevästi bussilla Milanoon, kuin esim. Malpensasta. Bergamo on muuten tosi mukava kaupunki. Älkää unohtako käydä siellä. Matka funicularilla ylös vanhaan kaupunkiin on elämys. Alhaalla kaupungin keskustassa on paljon mukavia kauppoja. Itse mensin paljon mieluummin Bergamoon kuin Milanoon. ( Viisi kertaa Milanossa Käynyt)
   
 14. väliä Vierailija

  Ihmiset luulevat säästävänsä kun lentävät Bergamoon Milanon sijasta. Ryanair on Bergamossa joskus kello 23 jälkeen ja jos kone on vähänkin myöhässä tai matkalaukut eivät tule heti, niin viiminen bussi menee ja joudut yöpymään Bergamossa ja jatkamaan aamulla matkaa Milanoon tai menemään taksilla Milanoon. Jotkut luulevat säästävänsä, mutta joutuvat paniikissa kyyläämään kelloa. Tämä oli keskustelun pointti. Finnair ja Sas kun lentävät "ihmisten aikaan" eikä yöllä.

   
 15. Joku2007 Vierailija

  Tulipa tuossa mieleen, että miksi mennä ollenkaan Milanoon asustelemaan. Bergamo on aito italialainen kaupunki, Milano pikemminkin keski-eurooppalainen suurkaupunki, Voihan sen Milanon katedraalin katolla käydä Bergamostakin käsin. Samoin shoppailuhommat.

  Bergamosta pääsee järville, Venetsiaan tai Rivieralle yhtä kätevästi kuin Milanostakin. Sekä julkisilla tai auton vuokraamalla.

   
 16. Sää Pohjois-Italiassa on syksyisin, talvisin ja keväisin usein sumuinen, siis sankka hernerokka sumu ja lentokentät suljetaan usein tunneiksi paremepaa lentosäätä odotellessa, joten myöhästymisiä on usein. Miten halppisyhtiöt korvaavat vai eikö korvaa mitään? Kerran Milanon Malpensa suljettiin sumun takia ja meidät vietiin bussilla Torinoon ja pääsimme lähtemään sieltä. Sumu vaivaa erityisesti Lombardian kenttiä.
   
 17. realisti2 Vierailija

  Juuri noin on AINA noilla halpaislennoilla. Eli yhteyksiä eteenpäin ei ole, taksi ainoastaan jos sekään!
   
 18. tsa64 Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.07.2007
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Lennämme Blue1:lla Helsingistä Milanoon Malpensan kentälle (suora lento). Sieltä italialaiset ystävät hakevat meidät Bergamoon viikoksi... Saattaa tulla mielenkiintoinen viikko...Onko kellään kokemuksia blue1:lla lentämisestä?
   
 19. ei ehkä palvelua Vierailija

  Ei ole ehkä palvelua suomen kielellä. Kun menimme oli suomalaisiakin emoja, mutta takas tullessa olivat ainakin ruotsalaisia. Senhän tiedättekin että tarjoilu maksaa ja pankkikortti tai Visa Electron ei käy.

   
 20. Veikka76 Vierailija

  Lennettiin kuukausi sitten Blue 1:lla Malpensaan. Ihan hyvää palvelua. Ateriat tosiaan maksoi, mutta se on pientä. Noin lyhyellä lennolla ei juuri ihmeitä kaipaa. Hauskaa matkaa
   
 21. Veikka76 Vierailija

  Lennettiin kuukausi sitten Blue 1:lla Malpensaan. Ihan hyvää palvelua. Ateriat tosiaan maksoi, mutta se on pientä. Noin lyhyellä lennolla ei juuri ihmeitä kaipaa. Hauskaa matkaa!
   
 22. Ryanair-fani Vierailija

  Luinpa uteliaana keskustelut Ryanairin lennoista. Voi jessus sentään kun aina löytyy joku ahdasmielinen jonka mielestä halpalentoyhtiöiden toiminnassa ja tavoissa on jotain hämärää ja epämääräistä. Uskomatonta. Olemme perheen kanssa matkustaneet jo muutamia vuosia - ja aina Ryanairin lennoilla Tampereelta etiäpäin Eurooppaan. KOSKAAN EI OLE OLLUT MITÄÄN VALITTAMISTA RYANAIRIN LENNOISTA, LENTOKENTISTÄ, AIKATAULUISTA TAI MUUSTA. Ryanairin lennot ovat poikkeuksetta aikataulussaan, samaa ei voi sanoa ns. normilentoyhtiöiden lennoista. Niitäkin on tullut kokeiltua.
  Meille Ryanairin tulo Suomeen ja eritoten Tampereelle on ollut lottovoitto. Teemme nykyään pienellä budjetilla viikon matkan kaksi kertaa vuodessa. Tammikuussa kävimme Barcelonassa. Kokonaishinta yhdelle hengelle oli reissusta 260e! Matkaseurueeseen kuului yhteensä 7henkeä (meidän 3 henk.perhe ja sisareni perhe 4henk.). Varasimme erittäin edulliset lennot Ryanairilta, huoneiston läheltä keskustaa ja lisäksi yövyimme yhden yön Frankfurth-Hahnissa. Siis 260e koko paketti ja 6pv reissussa...
  Nyt olemme lähdössä Ryanairilla Sardiniaan. Reissun hinta per henkilö 340e - hintaan kuuluu lennot, yksi yöpyminen Frankfurth-Hahnissa, apartemetos majoitus sekä vuokra-auto viikoksi. Repikää halpalentoyhtiöiden mollaaajat siitä...
   
 23. uutisoi tänään: Vierailija

  Ryanair aloittaa koko Boeing 737 -laivueen tarkastukset, koska Yhdysvaltain ilmailuviranomaiset ovat vaatineet koneiden hätätarkastuksia.

  Amerikkalaisviranomaiset päätyivät vaatimaan kaikkien Boeing 737 -tyypin koneiden hätätarkastuksia sen jälkeen kun China Airlinesin vastaavassa koneessa sattui räjähdys ja tulipalo Japanissa viime viikolla.

  Hätätarkastuksiin on annettu aikaa kolme viikkoa. Maailmanlaajuisesti tarkastettavaksi tulee yli 2 000 konetta.

  Ryanairin yli sadan lentokoneen laivue koostuu perlkästään Boeing 737 -sarjan koneista.


  Reuters


   
 24. OsK Vierailija

  Tulipa käytyä jo toisen kerran Bergamossa. On kiva kaupunki, täytyy sanoa -varsinkin wanha kaupunki on todella mukava. Kuin Rooma pienoiskoossa: antiikkia ja keskiaikaa ja kuitenkin ihan oikea kaupunki asukkaineen. Mikä voisi olla helpompaa matkustamista kuin hypätä kentältä paikallisbussin ja parin kilsan matka keskustaan, tai vaikkapa suoraan Funicolaren ala-asemalle. Kuka Milanoa kaipaa? Ja pääseehän sinne, kentältä menee busseja ja mainitulla paikkurilla pääse rautatie-asemalle ja siitä junia kyllä menee Milanoon, ja miksei mihin vain? Milanohan on noista pohjoisen kaupungeista se vähitenkiinnostava. Mutta valittajien paratiisi se lie?
   
 25. Tyytyväinen1 Vierailija

  Pyörittiin viikko autolla Joulukuun puolessavälin 12.12. - 19.12. lähinnä Italian pohjois- ja keskiosissa. Lennot Ryanairilla. Hinta per/nuppi: Meno 12,99 - paluu 0,01 euroa. Verot päälle, niin hinnaksi tuli 49,78.
  Milano Bergamon kenttä (BGY), sijaitsee Orio al Serion kylässä, joka on vain muutaman kilometrin päässä Bergamosta. Shoppailijoille vinkiksi, että Oriossa on Orio Center -niminen jättimäinen ostoskeskus, jota väittävät itse Euroopan suurimmaksi.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti