Hae Anna.fi-sivustolta

""Sade""suihku...?

Viestiketju osiossa 'Rakentaminen ja remontointi' , käynnistäjänä Liisi, 02.02.2006.

 1. Liisi Vierailija

  Kylppäriremppabudjettia väsään... näin aiemmin mainoksen suihkusta, josta vesi tulee ikäänkuin sateena. Tekisi ankeina aamuina ihanaa... Mainos ei ole tallella, siis tunteeko kukaan merkkiä, mallia, hintaa? KIITOS
   
 2. Eikös Vierailija

  aina tule suihkusta ikään kuin ""sateena""?
   
 3. gf Vierailija

  Sadesuihkuja on nykyään jokaisella valmistajalla.
   
 4. Pm Vierailija

  Hansgrohella on kivoja malleja. Raindance -suihkuja saa alkaen viidelläsadalla.
   
 5. Minna Vierailija

  Meille hankittiin myös suihku joka niin sanotusti sataa vartalolle 1200.- ja todellakin vaikutus on aivan eri verrattuna tavalliseen suihkuun suosittelen.
   
 6. mimmi Vierailija

  meillä on Mora Izzy family suihkusetti, siinä kiinteä yläsuihku on n. 20 cm halkaisijaltaan pyöreä ""lautanen"". erillinen käsisuihku on suora ""putkenpätkä"". entiseen vakio-oraksen suihkusysteemiin verrattuna voin sanoa, että se on luksusta.
   
 7. ykx Vierailija

  Olen kaveriperheellä käynyt sellaisessa suihkussa ja mielestäni esim. hiustenpesu on siinä hankalaa. Vettä kun tulee niin hiljaa, että pitkien hiusten pesu tuntui hankalalta. Lisäksi suihkussa oleminen tuntui oudolta, koska ""vesisateen"" alla ei saanut hengitettyä, joten sitten taas puolet ilosta meni, kun piti antaa veden ""sataa"" vain selkäpuolelle. Luulin, että se olisi ollut kivempikin keksintö, mutta itse en moiselle lämmennyt
   
 8. Alkup Vierailija

  Hei Mimmi;

  kertoisitko vielä hintatasosta...? Ja sitten siitä, kun tuo halkaisija on niin iso, niin onko sillä vaikutusta, jos kylppäri & suihkutila on kokoa postimerkki...
  KIITOS
   
 9. pelle Vierailija

  Eikö tuollaisen voisi itsekin rakentaa. Jonkin verran muoviputkea kehälle kattoon ja pikkuporalla reikiä alareunaan ja tulppa toiseen päähän ja toinen pää suihkuletkuun?
   
 10. Täydellinen suihkusetti sekoittajineen maksoi n. 900 euroa. Suihku sopii tosiaan varmaan paremmin isompaan tilaan, koska jo itse suihkusiivilä tulee irti seinästä n. 40 cm.
  Ihan nauratti tuon yhden kirjoittajan kokemus siitä, miten tämän tyyppisessä suihkussa hänelle tuli ""hapen puute"", no joo! Ilmeisesti talossa oli muutenkin tosi alhainen vedenpaine, jos vesi tuli liruttelemalla. Meillä ei kyllä kummastakaan ole ongelmaa, vesi tulee täydellä paineella ehkä jo liiankin kovaa, joten puoliteholla on sellainen mukava kesäsade fiilis. Eikä se vesi nyt suuhun tule suihkun alla seistessä. Itse pesin ennen hiukset käsisuihkulla, mutta nyt annan sateen huuhdella.
  Tuli mieleeni, että jos haluat kokeilla edullisesti ""sadesuihkua"", niin rautakaupoissa näyttää olevan myytävänä käsisuihkuun vaihdettavia isoja siivilöitä. Varmaan toimii melko samalla tavalla, ja hintakin näytti olevan n. 30 euroa!
   
 11. ; Vierailija

  hieno innovaatio, kerro sitten meille miten se toimii!!
   
 12. tirsa Vierailija

  noita saa k-raudastakin! olikos n.20eur
   
 13. puuggis Vierailija

 14. vierailija Vierailija

  Onko tämä Styledesign luotettava ja asiallisesti toimiva nettikauppa? Kokemuksia?
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti