Hae Anna.fi-sivustolta

Sää joulukuussa ja aktiviteetit Dominikaanisessa

Viestiketju osiossa 'Kaukomatkat' , käynnistäjänä Kärppä, 09.12.2012.

 1. Kärppä Vierailija

  Olemme lähdössä vajaan viikon päästä Dominikaaseen ja sää kiinnostaisi kovasti. Onko se niin epävakaista kuin säätiedot kertovat? Onko sade hetkistä ja sitten paistaa vai sataako esim. koko päivän? Olen menossa Play Doradaan ja kuulemma etelämpänä olisi aurinkoisempaa. Kertokaa totuus, niin tietää asennoitua siihen...

  Sitten mitä kannattaa kahden viikon aikana tehdä muuta kuin olla altaalla ja syödä? Golfvälineet ovat lähdössä mukaan, onko tietoa millaiset kentät tms. Caddie täytyy ostaa vai? Onhan siellä ranget? Mitä muuta perheellinen voi tehdä, retkiä, mutta minne? Omatoimisesti vai johonkin kimpparetkeen?

  Kummanko pakkaan mielluummin uikkarit vai sateenvarjon? Tietoa halutaan ennen matkaa!!
   
 2. -maija- Vierailija


  Suosittelen, että pakkaat molemmat! Viime helmikuisella Itä-Karibian kierroksella ainakin satoi miltei päivittäin, mutta vain hetkellisesti ja lämmintä oli niin maalla kuin vedessäkin. Hyvää matkaa.
   
 3. Kärppä Vierailija

  No nyt on matka tehty ja sadetta ei ollut kuin yhtenä päivänä kahdessa viikossa ja yhtenä yöllä oli satanut ja aamulla tuli hiukan. Muuten sää oli loistava eikä pitkähihaista, saatikka sadevaatteita tarvinnut.

  Retkiä oli kovasti tarjolla ja niissä käytiinkin. Niitä on laidasta laitaan, merellä, maalla je ilmassa. Itse kävimme maaseudulla, vuoristossa ja merellä. Jos joku haluaa tarkempaa tietoa, niin voin kirjoitella lisääkin.

  Huippupaikka...
   
 4. huuheli Vierailija

  mitä valuuttaa teillä oli matkassa?
   
 5. Kärppä Vierailija

  Vaihdoimme valuuttaa kotimaassa USD:ksi, jotka kelpasi kaikkialla. Pesoja vaihdettiin sitten paikan päällä, joka oli dollareiden rinnalla maksuvaluuttana. Eurotkin kelpasivat, mutta aika harvassa paikassa. Suuremmat maksoimme kortillá, kuten retket, isommat tuliaiset jne.

  Elikkä dollareita kotimaasta, pesoja paikan päältä ja pankki/luottokortti mukaan. Pesojen vaihtoa kannattaa katsoa missä on paras kurssi, mutta säästöt ovat marginaalisia.

  Muista sitten tipit, niitä he tykkäävät...
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti