Hae Anna.fi-sivustolta

Sähköposti

Viestiketju osiossa 'Tietotekniikka' , käynnistäjänä Koukkusormi, 21.07.2005.

 1. Koukkusormi Vierailija

  Eli miten saan itselleni oman sähköpostiosoitteen?Miten se käytännössä tapahtuu?Olisiko joku ystävällinen sielu ja neuvoisi minua:-/
   
 2. raisku Vierailija

  www.luukku.com kirjaudu sieltä käyttäjäksi, joko omalla nimellä tai tekaistulla. Onhan mm. hotmail.com ja monta muuta.
   
 3. öy Vierailija

  Siis aiot salaa viestitellä jonkun vieraan kanssa kuin oman kumppanin?
   
 4. voi v.... Vierailija

  pitäskö sun mielestä s.posti olla kumppanin kanssa yhteinen? hei haloo, suomessa on kirjesalaisuus jos olet kuullut, toisten posteihin/viesteihin ei kajota!
   
 5. Mirri Vierailija

  Eiköhän sulla ole koneella jo käyttiksen mukana tullut Outlook Express ja sinne sitten teet sähköpostitilin (palveluntarjoaja on toimittanut sinulle paperin, jossa neuvotaan tilin luonti ja samassa paperissa on sitten myös tunnus ja salasana), joita tarvitaan postitilin luomiseen ja sitten kun tili on valmis niin ei muuta kuin laita tilisi keksimäsi salasanan taakse ja muut eivät pääse lukeen sinun postejasi.
   
 6. Mirri Vierailija

  Niin vähän lisää, yleensä aina palveluntarjoajan yhteyspakettiin kuuluu 2-5 postoosoitetta eli laita maili palveluntarjoajallesi (operaattorille) ja pyydä heitä avaan postitili sinulle ja sieltä sitten tulee tarvittavat tunnukset ja salasanat sekä osoitteesi, esim: [email protected] (esim.).
   
 7. öy Vierailija

  Tarkoitan, että tämä henkilö haluaa salaa viestitellä jonkun ihastuksen kanssa puolison tietämättä. Siksi se tarvii sähköpostia käytettäväkseen.
   
 8. öky Vierailija

  No mitäs vittua se sulle kuuluu???
   
 9. voi v.... Vierailija

  Siis melkein jokaisella ihmisellä on s.posti nykyään, luuletko että niillä kaikilla on se vain siksi että voisi viesteillä jonkun salarakkaan kanssa? Taidat olla vainoharhainen, onko oma puolisosi jäänyt kiinni?
   
 10. Koukkusormi Vierailija

  Hauskoja vastauksia!:)Kiitos teille niistä ja ei,en tosiaankaan ole mitään salaista pikkutuhmaa suunnittelemassa,voihan sitä sähköpostia vissiin muuhunkin käyttää.Samaa sukupuolta olevan ihmisen kanssa tässä vain suunnitellaan ajatustenvaihtoa ja en viitsi siihen käyttää työsähköpostiani.Ja mieheni ei edes osaa tietokonetta käyttää(hih,hih...)Saatikka sähköpostia.
  Ja minulla on nyt sähköpostiosoite,en tarvitse enää neuvoja.
   
 11. öy Vierailija

 12. vierailija Vierailija

  Jos haluat sähköpostiosoitteen omalla verkkotunnuksella niin silloin tarvitset webhotelli ja verkkotunnuksen edullisimmillaan .fi verkkotunnus on 12€ vuodessa ja webhotelleja saa joiltakin palveluntarjoajilta jopa ilmaiseksi niissä on tosin mainoksia ja roskapostia.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti