Hae Anna.fi-sivustolta

Säkki, ötökät ja supikoirat

Viestiketju osiossa 'Unien tulkinta' , käynnistäjänä BerttaMisu, 08.03.2018.

 1. BerttaMisu Vierailija

  Näin toissayönä unen, joka on mietityttänyt. Toin sisälle lattialle säkillisen ainesta, jossa oli multaa, savea ja kakkakikkareita. Säkki kellahti niin, että sen sisältöä tuli vähän lattialle. Silloin seassa alkoi kuhista ötököitä, joita oli paljon ja jotka lähtivät leviämään lattialle kakkakikkareiden kanssa. Aloin siivota niitä takaisin säkkiin ja pienten vaikeuksien jälkeen onnistuin, sain kaiken siivottua ja suljin säkin. Säkin pinta poukkoili niinkuin joku olisi tikulla tökkinyt sisältä päin ja vähän ihmettelin ötököiden voimia. Vein säkin ulos ja avasin sen. Sisällä olikin kaksi suloista supikoiraa. Toinen oli villieläimen tapainen ja luikki heti pois. Toinen taas kesymmän ja kömpelömmän ja varsin sympaattisen oloinen, joka käveli hitaahkosti puun juurelle istumaan ja sanoi "Täällähän voisi olla kivaa".

  Haluaisiko joku sanoa sanasen, mitä tästä voisi tulkita?
   
 2. Sananen Vierailija

  Myönteinen uni varmaankin. Symbolisesti multa on kasvuperääsi, savesta luot ja muovailet elämääsi ja kakka on kasvuravinnetta. Sinulla on siis kaikenlaisia eläväisiä, voimallisia mahdollisuuksia säkissäsi, mutta et taida tunnistaa niitä niiden näennäisen pienuuden vuoksi? Tässä on jotain sellaista, että kun ulos säkistäsi, niin sieltä putkahtaa kivaa oloa. En tunne noiden eläinten ominaisuuksia, mutta niitä oli kaksi, luku kaksi merkitsee niin monenlaista, voi viitata parisuhteeseen, diplomatiaan, toisten ihmisten kanssa toimeen tulemiseen, tai itsesi kanssa toimeen tulemiseen, voit vilkasta numerologiaa.
  Toinen supikoira oli villi ja kesyttämätön, toinen rauhallinen ja sympaattinen, ehkä harkitseva, ehkä yhteistyö/yhteiskuntakelpoinen. Jos olet nuori henkilö, niin miksei voi ajatella, että vielä muokkailet elämääsi ja olet jättänyt villin vaiheesi J. Jos olet varttunut, niin me kehitymme ja muutumme hautaan asti. Unien merkitys on niin laaja ja riippuu kulloisistakin olosuhteista. Saitko ideoita?
   
 3. BerttaMisu Vierailija

  Kyllä sain, kiitos Sananen!

  Elämäntilanteeseenkin saattaa liittyä, mies jätti vuodenvaihteessa pitkän parisuhteen jälkeen. Keski-ikäinen olen.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti