Hae Anna.fi-sivustolta

Säpo: Tuhansittain extremister Ruotsissa - vain kuusi ihmistä vangittuna

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä amanda, 11.06.2019.

 1. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 274
  Saadut tykkäykset:
  294
  Säpo: Tuhansittain extremister Ruotsissa - vain kuusi ihmistä vangittuna.
  Nyt vihdoinkin SÄPÖ on herännyt, ainakin vähän hereillä. Heidän olisi pitänyt herätä jo vuosikymmeniä sitten kun noista extremisteistä varoitettiin.

  Vuosikymmeniä sitten käytiin kiivaita keskusteluja verkossa ja reaalisakin. Muistan että siitä ei pidetty kun "uskovaisia" muslimeja dsanottiin extremisteiksi, salafisteiksi, wahhabisteiksi. Siihen aikaan jopa pääministeri oli kokouksissa jossa oli mukana salafisteja ja politiikot piti noita salafisteja Islamin edustajina, kaikkien muslimien edustajina.
  Televisiomme teki sarjan kolmesta musliminaisesta ja atarkoitus oli että se tv-sarja näyttäisi millaisia muslimit on, siis musliminaiset.
  Siitä syntyi aika kahina, sillä meitä oli muutamia jotka pidimme niitä naisia extremisteitä, salafisteina ja olihan ne niitä. Yksi ei kätellyt miehiä ja kannattivat kivitystä ja muuta karmeaa. TV yritti puolustaa noita naisia sanomalla että ne on uskovaisia.
  Mutta TV ei siihen aikaan ymmärtänyt että salafistit edustaa vain pientä pientä ripettä muslimeista maailmalla.
  TV ei halunnut puuttua kiistaan ja politiikot oli hiljaa.
  Kun moskeijoita ei ollut siihen aikaan montaakaan, niin niinsanotuissa kellarimoskeijoissa salafismi levisi vuosi vuosi vuodelta. Salafistiset miehet erottaa heidän vaatetuksesta jo ja puheista jos on jotain tietoa itsellä uskonnosta Islam.
  ja kun monet imaamit on saaneet oppinsa salafisteilta muslimimaissa, niin he ei hyväksy länsimaalaista elämää ja painostavat seurakunnassaan ihmisiä mukaan salafismiin.

  Vaara piilee siinä että salafistit ei hyv'ksy muita uskontoja ja eivät hyväksy myöskään muslimeja joilla ei ole salafistisia mielipiteitä.
  Esim. monet terroristeista on salafit saalaistaneet joukkoonsa. Jos ihminen on vaikeuksissa elämässään, työtön, ei tunne tulevansa hyväksytyksi yhteiskunnassa ja niin edelleen, sellainen ihminen on helppo aivopestä mukaan terrorijoukkoihin.

  Ikävää että näin on, että salafismi on saanut kukoistaa kaikessa arauhassa vuosikymmeniä. SÄPÖ ei paljoakaan voi tehdä muuta kuin ottaa kiinni muutama johtatavassa asemassa oleva salafi, mutta eipä se taida paljoakaan auttaa.

  Olen joskus keskustellut salafistien kanssa, tiedän millaisia he on. Heillä on myös oikeus elää, mutta olen aina toivonut että ymmärtäisi jättää ihmiset rauhaan.
  He vaatii muita elämään heidän pillin mukaan.
  Ruotsissa meitä musliminaisia jotka julkisesti olemme joskus vastusneet salafisteja, on aikaisemmin kutsuttu islamofobisiksi ja rasisteiksi, minuakin, vuosia sitten.
  Muista kuinka se tuntui karmealta kun ihmiset ei ymmärtäneet mikä vaara piilee salafismissä, valitettavasti vaara piilee.
  Salafistien tärkein asia on kritisoida muita ja vihata toisin uskovia. Se on vihassa kun se suurin vaara piilee, oli siis kysymyksessä kuka ihminen tahansa, jos hän vihaa ja vihaa johtaa se viha lopulta pahoihin tekoihin.

  Säpo: Tusentals extremister i Sverige – sex personer i förvar
  - https://www.expressen.se/kronikorer...-extremister-i-sverige-sex-personer-i-forvar/
  -
   
 2. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 274
  Saadut tykkäykset:
  294
  SÄPO ansökte utvisning muutamalle imaamille, ja migrationsverket hyväksyi ja miehillä nyt edessä utvisning.
  Saa nähdä miten käy, saavatko ne miehet pois täältä.
  SÄPO sanoo että extremism ehkä laajenee hitaammin tai pysyy paikoillaan jos nuo johdossa olevat tyypit utvisataan.

  OBS: svensk nyhet

  Beslutet: Gävleimamen Abo Raad ska utvisas
  - https://www.expressen.se/nyheter/beslutet-gavleimamen-abo-raad-ska-utvisas/
  -

  PS:
  Jyrisee paukkuu, mutta hiljaisemmin ja hiljaisemmin, ukkonen.
  -
   
 3. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 274
  Saadut tykkäykset:
  294
  Pommitukset ja räjähdykset Malmössa ja muuallakin, niillä ei ole mitään tekemistä SÄPON kiinni otettujen imaamien kanssa. Imaamit on extremistejä ja yrittävät opettaa seurakunnissaan till medlemmar, extrema ajatuksia, väkivaltaa ja terrorismia.
  Sen sijaan nuoriso jotka räjäyttelee ja ampuu, ei ole mitään tekemistä extreemien imaamaien kanssa.
  Räjäyttelevä ja ampuva nuoriso on huligaaneja, rikollisia, usein kysymyksessäö on knark, kamppailu knarkista, rahasta ja alueesta.
  Se että poliisitaloja on alettu vartioimaan johtuu siitä että poliisi on saanut uhkauksia noilta rikollisilta nuorisolta sen takia kun poliisi siis häiritsee niitten rikollista touhua.
  Poliisi menee aina atarvittaessa noihin utsatta områden, joten se on huhua vain ewttä poliisi ei uskalla.
  Kun poliisi menee utsatta områden, kiukustuu rikollisnuoret ja alkaa uhkailla.
  Turhaa yrittää sekoittaa extreemejä imaaameja rikollisiin nuorisoon jotka elää knakaffääreillään ja tappamalla muita ja saaden tapoista rahaa, siis beställningsmord.
  -
   
 4. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 274
  Saadut tykkäykset:
  294
  Se että SÄPO noita imaameja on ottanut kiinni, nyt 5 kappaletta, johtuu siitä ne imaamit on erittäin extreemisiä ja opettavat muille salafismin karmeimpaa oppia, joka juontuu terrorismiin ja vihaan.
  Noita viittä SÄPO pitää vaarallisena Ruotsin turvallisuudelle, ovat siis säkerhetsrisk för Sverige ja Abon arvellaan yrittävän saada terrori-isku aikaan Ruotsissa.
  Ruotsissa on erikoislaki jota ei ole montaakaan kertaan käytetty hyväksi. Nyt SÄPO kokeilee miten se laki toimii.
  Laki on:
  Lagen om särskild utlänningskontroll, LSU.

  Joten tässä ei ole mitään erikoista siinä mielessä, että Ruotsissa on paljon imaameja ja SÄPOn toiminta nyt ei siis käsitte montaakaan imaamia, käsittelee vain heitä joiden katsotaan olevan säkerhetsrisk för Sverige.
  Abon advokat jo on överklagannut ja muut tulee varmasti tekemään samoin.
  Ei siis ole vielä sanottua että niitä saadaan maasta ulos jos niitten advokater pystyy todistamaan että heitä uhkaa kotimaissaan kuolema tai kidutus.
  Toivottavasti SÄPO onnistuu saamaan ne ulos Ruotsista.

  Minulla on monta linkkiä juttuun, annan vain Expressenin artikkeliin linkin, vaikka expressen värjää usein juttujaan, riippuu tietenkin journalista ja missä mielessä artikkelit on kirjoitettu.

  OBS: Sverige nyhet
  - https://www.expressen.se/nyheter/ytterligare-tva-imamer-utvisas/
  -
   
  Last edited: 14.06.2019
 5. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 274
  Saadut tykkäykset:
  294
  Jos utvisningiä ei saada aikaan, niin SÄPOlla on muita menetelmiä, esim. anmälningsplikt ja tai että laittaa ihmisen under uppsikt.

  OBS: Sverige nyhet


  Säpo: Ett hot mot rikets säkerhet
  Säkerhetspolisen har förklarat den senaste tidens åtgärder med att man har agerat mot personer som ”i stor utsträckning bidragit till radikalisering”.
  Och när det gäller eventuella hinder kring att verkställa en utvisning säger Säpo att det finns andra möjligheter att hålla personer ”under uppsikt”, om det tillfälligt inte går att utvisa en person.
  – Det kan till exempel handla om anmälningsplikt, säger Karl Melin, presschef på Säpo.


  - https://www.svt.se/nyheter/inrikes/...ngsbeslutet-det-gar-inte-att-genomfora:nyh:lp
  -
   
  Last edited: 14.06.2019
 6. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 274
  Saadut tykkäykset:
  294
 7. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 274
  Saadut tykkäykset:
  294
  Ruotsissa vangitut extreemit imaamit jotka radikalisoi nuoria ja kannattavat terrorismia, näkyy kiinnostan monia tällä palstalla :)
  Olen laittanut monta linkkiä imaameista tähän avaukseeni. Lukekaa, ei tarvitse ujostella ne linkit on minun laittamiani. ja ei tarvitse kommentoida avaustanikaan.
  On linkkejä paljon enemmänkin, mutta en laita kaikkia tälle palstalle. Pidän siis eräät paikkani poissa täältä.
  Mutta lukekaa niistä linkeistä jotta saisitte tietoa, hakekaa tieto asiasta itse noitten linkkieni välityksellä.
  Tieto on mahatia. Huhut on vain älyttömiäö huhuja joita tietämättömät kiihkeästi levittelee.
  Asun Ruotsissa ja tiedän miten tietoa eri asioista täällä etsitään ja minulla on myös paikat mistä luen ja linkkini haen.
  Suomessa asuvalla ei näytä olevan oikein onnea saada tietoa asiasta, se on toki ymmärrettävää, vieraasta maasta, ulkomaasta ei aina aole helkko kalastaa tietoa jos ei tiedä miten ja mistä sitä etsii :)
  Monet lukee vain aftonbladetia ja expresseniä ja joitakin muukalaisvihamielisiä sivustoja ja niistä ei useinkaan saa faktaa, mukana on useimmiten valitettavasti liioittelua, spekulointia ja mielikuvitustakin, jolloin lukija alkaa tehdä omia tulkintojaan artikkeleista usein ja juuri sillä tavalla huhut syntyy ja paisuu.

  Esim. pari noista imaamista on saanut utvisning, mutta kumpikin on valittanut ja jos asia on niin että heidän kotimaassa uhkaa heitä kuolema tai kidutus, niin silloin heitä ei voi utvisata.
  Aika tulee näyttämään miten käy.
  Onneksi Ruotsissa ei ole montaakaan noitten extreemien imaamien tapaisia imaameja.
  Tietämätön tai kiihkeä ulkolainen voisi helposti kuvitella että Ruotsi olisi täyteen tuollaisia imaameja :)

  Muutama vuosi sitten luin että Suomessa on tai oli joku islamistinen poliittinen puolue, ne ukkelit komeili kaavut päällä ja edusti julkisesti kovaa ja julmaa salafien ideologiaa.
  Mahtaakohan ne fanaatikkonne toimia edelleenkin?
  Miksi Suomessa heille ei tapahtunut mitään vaikka he julkisesti edusti julmaa salafistista ideologiaa??
  Onko salafistiset radikaalit ukkelit täysin sallittuja edelleenkin Suomessa?

  Googlasin. ei vaikuta että toimisi enää, eivät siis kai saaneet kannatusta fanaattiselle aatteelleen. Suomessa on sen verran vähän muslimitaustaisia ja tai usksovaisia muslimeja, jotta heppulit taisi kärsiä kovan tappion. :)
   
  Last edited: 15.06.2019
 8. vierailija Vierailija

  meillä on munaa laittaa heidät vankilaan, toisin kuin ruotsissa...
   
 9. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 274
  Saadut tykkäykset:
  294
  Onko se kaapu-mies se Tammi mukamas vankilassa?
  En ole lukenut mitään vangitsemisista Suomessa tai ylipäätänsä mistään extreemisistä imaameista siellä.
  -
  -
   
 10. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 274
  Saadut tykkäykset:
  294
  Lisää om fängslade extremiska imamer.
  Keväällä SÄPO undersökte islamistiska imamer koko Ruotsista, siis ympäri Ruotsia. SÄPO haluaa että miehet utvisas, sillä ne on säkerhetsrisk Ruotsille.
  Miehet on radikaliseras ungdomar.
  Miehet on uppmanat nuorisoa väkivaltaiseen extremismiin ja uppmanat nuorisoa krigaamaan Islamin hyväksi.
  SÄPO sanoo että miehet on säkerhetsrisk för Ruotsi ja että miesten toiminta lisää, enentää terroririskiä Ruotsissa.
  Miehet on toimineet aktiivisesti moskeijoissa eri puolella Ruotsia, esim. Gävle, Göteborg, Umeå.
  Muutama miehistä on työskennellyt kouluissa ja förskolor.
  SÄPOn bevis miehiä vastaan on salainen.
  Miehet on erillään toisistaan nyt ja miehet ei saa olla missään tekemisissä muitten häktattujen kanssa, heidät on siis eristetty.

  OBS: Sverige nyhet


  Fem män ska bli utvisade för att de hotar Sverige. Det har Migrationsverket och Säkerhetspolisen bestämt. Flera av dem är imamer. Nu sitter de i häkte.
  I våras undersökte Säkerhetspolisen islamistiska imamer i hela Sverige. De grep flera personer som spred islamistisk propaganda. Idag sitter sex personer i häkte. Fem av dem ska utvisas från Sverige. Det har Migrationsverket bestämt.
  Säkerhetspolisen, Säpo, säger att männen har radikaliserat unga. De ska ha uppmanat unga till våldsam extremism och att kriga för islam. Säpo säger att de hotar Sveriges säkerhet. Att de ökar risken för terrorbrott i Sverige. Därför har Säpo begärt att Migrationsverket ska utvisa dem.
  Flera av männen är imamer. Alla fem har varit aktiva i moskéer på olika platser i Sverige. I Gävle, Västerås, Göteborg och Umeå. Några har också jobbat med skolor och förskolor. Det skriver tidningen Aftonbladet.
  Säpos bevis mot männen är hemliga. De sitter i häkte och får inte prata med någon utan att vakter lyssnar. Säpo tror att de kan radikalisera andra fångar i fängelset.

  - https://sverigesradio.se/artikel/7242820
  -
   
 11. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 274
  Saadut tykkäykset:
  294
  Se on todellakin epämiellyttävää että muslimska vetenskap koululta ei oteta pois avustusta.
  Koulu on saanut samalla tavalla raahaa kuin täällä saa kaikki vapaakoulut. Vapaakoulut kuten kunnankin koulut saa määrätyn summan rahaa oppilaasta vuosittain. Oppilas siis maksaa kun se käy koulua ja valtio maksaa.
  Valitettavasti koulu on ottanut vastaan töihin jo monta IS-krigare ja IS-naisiakin. Koulun johtaja sanoo vain että niillä on ollut samat arvot kuin mitä koulussakin on. Yksi is-naisista on jopa ollut tavallisessa päivätarhassa töissä, aika karmeaa. Mutta kai ne yrittää elättää itseään sen sijasta että eläisivät sosiaalin rahoilla.
  Mutta totta kai terroristit salaa mielipiteensä siellä.
  Yksi IS-krigareista on Abun vävypoika. Kaikki johtaa koko ajan Abuun, yhteen imaamiin joka on saanut tuomion että joutuu ajetuksi pois Ruotsista.
  Turhaa paapatusta siis koulurahoista mitä koulu on saanut kun kaikki vapaakoulut saa rahaa oppilaistaan.
  Suomalaiset vaapaakoulutkin saa rahaa oppilaista ja kun läydettiin vikoja koulusta niin suomalainenkin koulu sai moitteita ja yksi suljettiin.
  Toivon että tuo veteskapskola suljettaisiin tai aluksi lopettettaisiin antamasta niille rahaa oppilaista, sillä se ei ole oikein missään mielessä että is-krigarit opettaa ja neuvoo lapsia koulussa. Ja kun koulun pääkihokin on vangittuna nyt kun SÄPO otti sen kiinni.
  Koulu sanoo vain että se ei tunnu koulussa, koulu jatkaa entiseen malliinsa.
  Mikä' riesa nuo kotiin palaavat tterroristit on.
  Minunkin kuntaani on tullut niitä takaisin ainakin kolme tai neljä.
  -
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti