Hae Anna.fi-sivustolta

Sairaanhoitaja ajelee karvat?

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä KOKS, 20.08.2009.

 1. Höpönhöpö Vierailija

  No ainakin virtsrakon tähystyksessä tulee ohjeet, että nakki on pestävä kotona erittäin huolellisesti saippualla tai sitten juuri ennen operaattiota siellä huoneen vessassa.
  Varsinaisen tarkkuuspesun hoitaja tekee desinfioivalla aineella ja samalla ruiskauttaa puudutusaineen sisään.
  En tiedä, miten ne sen oppivat, mutta hyvää työtä teki, sellainen kolmevitonen hoitsu. Avustamassa oli selvästi nuorempi tyttö, joten kait ne siinä tehdessään oppivat.
   
 2. jouhi Vierailija

  Miten hoitajanaiset kokevat, saavat syynättäväksi posliinimiehen, alkaako syketaso nousta?
   
 3. hoitsu32 Vierailija

  Ihan varmasti. Kun hikisiä kaluja näkee kaiket päivät, niin kyllähän yksi lisää aina nostaa halut pintaan.
   
 4. utelias Vierailija

  Pakko kysyä hoitajalta. Siis näette päivittäin hikisiä kaluja. Mistä on kysymys? Oma kaluni koskaan hikinen, paitsi saunassa hyvässä löylyssä. Silloin koko kroppa on hiessä, huokoset auki.
   
 5. Höpnhöpö Vierailija

  Kyseessä lienee se kuuluisa tuskanhiki:)
   
 6. mistäköhän Vierailija


  vanhemmat hoitsut käyttäytyy paljon himokkaammin potilaalle kuin nuoremmat ,no ne on ehkä vähän ujoja aluksi
   
 7. kun toinen Vierailija


  niin varmasti alkaa stondis
   
 8. Höpönhöpö Vierailija


  Riippuu varmaan ihmisestä se stondis.
  Ihan pienen hetken tunsin nivusissa tiettyä kihelmöintiä, kun se nuorempi hoitsu otti peeniksen käteensä ja piti esinahkaa takana, että se vanhempi hoitaja pääsi pesemään kunnolla koko terskan.
  Nopeasti ajatus kyllä palasi siihen toimenpiteeseen ja kihelmöinti loppui. En tiedä, ehtivätkö hoitajat havaitsemaan sen pienenpienen topakoitumisen jalkovälissäni, mutta ei ne ainakaan sitä millään lailla ilmaisseet. esim huokailemalla tai muuten:)
   
 9. kulli Vierailija


  paljon helpompi suorittaa pesuhommat kun on erektio ,herkemmillä pojilla kyllä joskus vähän ruiskahtaa kun huolellisesti hoitelee.
   
 10. mullako iso Vierailija


  On siinä kullilla kokoa jos yksi hoitaja joutui pitelemään esinahkaa takana että toinen saa sen pestyä.
   
 11. Loveiisa Vierailija

  Ensimmäistä tai toista kertaa kun olin miespotilasta katetroimassa, sen kalu kovettu, vaikka operaatio tuskin kauheen hauskalta tuntuu. Ilmeisesti kaikkia ei sen toimenpiteen epämukavuuskaan sitten häiritse.
  Itseä kyllä hävetti potilaan puolesta, vaikken sitä näyttänytkään.
   
 12. hoitsunmies Vierailija


  Vaimoni on s-hoitaja ja hän tosiaan ajelee karvat säännöllisesti,- itseltään. On ollut posliinina ainakin 10v. putkeen ja en usko että enää edes haluaisikaan kasvattaa niitä takaisin.
   
 13. se on se Vierailija


  hoitsufetissi !
   
 14. Plääh! Vierailija


  Luuletko tosiaan? Kaikkien hoitsujen mielestä on todella ällöä kun äijät kuvittelee heidän himoitsevan äijänkuvatusten pikkupilejä. Äijät vaan ottaa peruskohteliaan käytöksen himoitsemisena. Vähän sitä itsekritiikkiä ja peiliin katsomista ja tervettä järkeä! Katsokaa kriittisesti sitä vetelää, ryppynahkaista tappia ja vitjamunia ja miettikää luinka himoittavia ne ovat vieraan ihmisen silmin! Yleensähän nimittäin asia on niin, että mitä tursommat hilavitkuttimet on, sitä enemmän mies luulee. Upeamunaiset ja palliset miehet eivät jostain syystä ole niintökköjä s-hoitajan vastaanotolla.
   
 15. Valohoitoa Vierailija

  Kävin tänään valohoidossa lievän ihottuman takia.Minut vastaanotti noin 50 hoito täti mahtava pilke silnäkulmassa..Voit jättää vaatteet tuonne ja tulla sitten tänne.Jätin kalsarit mutta hoitaja näytti että voit käyttää suojaa joka oli malliltaan sellainen että etumus peittyi mutta pakarat jäi näkyviin.Laitoin päälle ja laskin mielessäni kymmeneen tunsin kun etumus hieman pullotti,Menin huoneeseen ja hoitaja ohjasi lievä hymy huulilla minut valo hoito laitteeseen niin että pakarat oli hoitajaan päin.17 sekuntia kesti ja tulin pois.Missä sinulla on takana sitä ihottumaa ja kun sanoin pakaroissa on ainakin hieman niin hoitaja hieroi pakaroihin rasvaa ai että tuntui etumuksessa.Sitten hoitaja antoi rasvan ja sanoi minun voivan itse rasvata etumuksen.Pois lähtiessä antoi vielä mukaan näyte eriä eri rasvoista.Tietty ei tarvitse merkata mitään mutta jotenkin tunnelma oli eroottinen ja vielä 14 kertaa jäljellä. Eli näin.
   
 16. Vierailija Vierailija

  Olin nivustyräleikkauksessa. Rauhoittavan lääkityksen jälkeen sama nuori tosi seksikäs sairaanhoitaja tuli takaisin jonkilaisen terän kanssa ja halusi leikata runsaista munakarvoistani osan pois. Kyllä siinä muna seisoi kun hän siirsi ensin stondaavan peniksen pois tieltä, pyysi siten toisen hotajan pitämään peniksestäni kiinni kunnes hän saisi leikattua karvat pois. Meinas ihan tulla siemensyöksy kun hoitaja otti terskastani paljaalla kädellä kiinni ja hieman hieroi jotta penis rauhoittuisi, ei vaan rauhoittunut. Karvat kyllä tuli leikattua.
   
 17. hoitajat Vierailija


  olla sopivasti pilke silmäkulmassa seisovan kullin edessä.
   
 18. on on Vierailija

  työsuhde-etu naishoitsuille
   
 19. Hoitsut Vierailija

 20. paha Vierailija


  mahtava juttu
   
 21. seiso Vierailija

 22. juupaa Vierailija

 23. ajatellla Vierailija

  naishoitsu voi olla vaikka 55v ja potilas 18v.
   
 24. Karvaa. Vierailija

  Kun on tarpeeksi nuori potilas, ei tarvi ajella karvoja hoitajan iästä riippumatta.
   
 25. jukkis moe Vierailija


  Joo menin röntgen kuviin niin naishoitaja ajeli mun kullin karvattomaks sitten se kysy haluunko ensin suuseksiä vai painanko kaluni suoraan hänen kuumaan peräsuoleen.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti