Hae Anna.fi-sivustolta

Sairaanhoitaja ajelee karvat?

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä KOKS, 20.08.2009.

 1. Sukkahousuhevari Vierailija

  No, kummanko valitsit?
   
 2. Erikoinen pesu Vierailija

  Tositarinaa sairaalakokemuksesta. Olin liikenneonnettomuuden johdosta hiukan huonossa hapessa, ja hoitsut joutuivat käyttämään pesulla. Yksi n. 40+ hoitsu pesi aina hyvin huolella värkkini ja aina joka kerta siinä pesupallilla istuessani hoitsu kysyi minulta, olisiko virtsaamistarvetta? vedet voisi nyt laskea tässä samalla ettei heti huoneessa tarvitse sorsaa ottaa. Siinä sitten aina kusin ja hoitsu piti vehkeestäni kiinni ja ohjaili kusisuihkua kaakelilattialle viemäriaukon suuntaan.
  Hoitsu selvästi toteutti omia pervoja mielitekojaan kusettaessaan minua. Sai varmaan jonkinlaista pervoa nautintoa katsoessaan miten minulta kusi lentää. Hoitsut varmasti ammattinsa puolesta tietää hygienia-asiat sen verran hyvin, ettei varmaan ollut kysymyksessä ihan hyväksyttävää kuseskella sairaalan pesuhuoneessa kaakelisaumoihin.
  Toisen kerran vielä vähän vanhempi lähes viisikymppinen hoitsu pesi myös huolella saippulla vehkeeni kunnon jöpötykseen ja pilke silmäkulmassa kysyi pitäisikö tämä hieroa vähän rennommaksi. En tietenkään pistänyt vastaan ja pian spermat lensi kaakeleille. Nuoret kollit todennäköisesti aina saa hyvät hoidot.
   
 3. Hoitaja Vierailija

  Voisitko ystävällisesti tarkentaa sairaalassaoloaikasi, sairaalan ja osaston, jossa olit hoidettavana. Laitetaan pervot hoitajat puhutteluun ja annetaan kenkää perseelle, koska pilaavat koko hoitohenkilökunnan maineen. Hoitajien koulutukseen kuluu yhtenä tärkeänä osana potilaan hoidossa myös seksuaalisuus-käsitteenä enkä muista, että meitä olisi opetettu runkkaamaan potilaita tai toteuttamaan ala-arvoisia seksuaalisia fantasioitamme. Tais tulla kuivat?
   
 4. Toinen hoitaja Vierailija


  Älä puutu toisten asioihin.
  Jos itse olet niin tosikko, ettet pientä leikkiä siedä, niin hankkiudu itse kilometritehtaalle töihin.
   
 5. tuntematon potilas Vierailija

  En oikein ymmärrä tuota aiheesta kinastelua. Itse olen ollut sairaalassa ja silloin hoitaja tuli esim. aamulla ja pesi vehkeen ja piteli astiaa, johon piti pissata aamupissat. No, ei se siinä tilanteessa niin kovin helppoa ole, mutta onnistui sitten pitkähkön houkuttelun jälkeen. Seuraavat kerrat olivatkin sitten helpompia. Samoin tuo karvojen ajelu; niitä ei kannata itse ruveta ajelemaan etukäteen, ettei ihoon tule tulehtumia. Hoitsu ajeli, ja hyvin. Ja kaikki katetroinnit sun muut; se on sitä sairaalaelämää. Jos on vain pari päivää lasaretissa, ei kaikkiin ennätä tottua, mutta jos joutuu olemaan pitempään, on vähän "laitostuttava" ja otettava vastaan erilaisia palveluja.
   
 6. totta Vierailija


  kumihanskat käsissä
   
 7. höpönhöpö Vierailija


  Kyllä se totta on.

  Munkin terskaa oli pesemässä kaksi sairaanhoitajaa ja kummallakin lateksihanskat käsissä ??
  Näytti tosi kömpelöltä. Kysyin, että vosinko itse pestä, mutta he sanoivat ettei se käy.

  Luulisi paljin käsin olevan terskan pesu paljon helpompaa.
   
 8. Niin. Vierailija

  Eihän sitä terskaa pysty edes itse paljainkäsin koskemaan.

  Kyllä sen pesussa hellävaraisuutta kaivataan.
   
 9. jees Vierailija


  kyllähän se paljain käsin olis näppärämpää, mutta ei hygienisempää.
  Itsellä ainakin tulee varsinkin näin talvisin sormiin paljon kynsitikkuja jotka on noin sairaalaoloissa melkoinen valtatie bakteereille. Jos pesisin peniksesi paljain sormin, toisin mahdollisesti sinuun jonkun toisen potilaan bakteereita, saisin sinun bakteereitasi suoraan ihoni alle mikä voisi aiheuttaa minun kynsitikuissani tulehduksia ja vielä veisin sinun bakteereitasi seuraavaan potilaaseen. Sama pätee kaikkiin hoitajan käsissä oleviin haavoihin ym.
  Siksi ennemmin kömpelö kuin paljaat kädet.
   
 10. vierailija Vierailija

  Ei hoitsu suorita alapesua kuin sellaiselle, joka sitä ei pysty itse tekemään, huom., huom. Ja sellaisessa kunnossa olevalla ihmisellä ei seiso.
   
 11. vierailija Vierailija

  Juu, epäasiallista tossa oli se, että se kusetti sua viemäriaukkoon eikä vessan pönttöön. Värkki on muuten naisella, ei miehellä.

  Toisessa tapauksessa epäasiallista oli se, että vehje pestiin saippualla, mitä ei siis koskaan tehdä, vaan käytetään pesuvoidetta. Hänen puheensa olivat myöskin epäasiallisia, ja tilanteeseen kuulumattomia ja en voi uskoa tuota, että se hieroi sinut tyytyväiseksi.

  Tuo viesti täytyy olla provo. Ei sairaaloissa runkkailla potilaita kuulkaas. Jos tuo teksti on totta, silloin on tapahtunut hoitajan osalta virkavirhe, sekaantuminen potilaaseen ja siitä seuraa potkut.
   
 12. vierailija Vierailija

  Mitä leikkiä? Siis se alkuperäinen viesti oli provo niistä hoitsuista. Mutta mitä sä tarkoitat tolla, että eiko se pientä leikkiä siedä??
   
 13. pervo Vierailija

  Toi viesti on provo. Ei röntgenkuviin mentäessä ajella karvoja, ettekö nyt ihmiset huomaa, nämä kaikki viestit on provoja. Röntgenkuvissa ei karvojen rehotus haittaa, siinähän kuvataan luita ja ytimiä. Tuo jukkis moe on katsonut liikaa pornoo.
   
 14. Varmasti sellainenkin toimenpide löytyy, esim. penisjatke-plastiikkakirurginen toimenpide tai sukupuolenvaihdosleikkaus. Ja varmasti myös virtsarakkoon ja kiveksiin, eturauhaseen, peräsuoleen yms. liittyvissä toimenpiteissä ajellaan myös häpykarvat.

  Kaiken kaikkiaan uskon, että jos toinen leikkaa häpykarvat, niin se on varmasti enemmänkin kammottavaa, kun pelkää, että tekeekö se haavoja sillä koneella.
   
 15. höpönhöpö Vierailija


  Tuo ei pidä paikkaansa.
  Olisin itse pystynyt varsin hyvin pesemään vehkeeni, mutta hoitajille se passannut.
  Siis tekivät itse.
   
 16. mä vaan Vierailija

  Esmerkiksi ympärileikkauksessa mitä tehdään paljon kun on ahdas esinahka, ajellaan karvat. Kun itse jouduin siihen 20-v iässä niin nuori nätti hoitaja partahöylällä veteli, ja valitteli vain ettei saa loppuja yläpuolelta kun ei saanut väännettyä vehjettä alaspäin. Hauskat muistot :)
   
 17. mä vielä Vierailija

  ja nyt muistaessa, tyttö kommentoi vielä että "kaikkeen sitä ihminen joutuu, vai mitä" , myönsin että niin joutuu. Tapahtui Malmin sairaalassa. Muutoin en olekaan leikkauksiin joutunut, onneksi.

  Ensi kertaa näin tämän palstan. Kaikkeen sitä seksiä väännetäänkin asiantuntemattomien taholta, esim nuo terveyshommat on hommia, työtä hoitajille ja lääkäreille. Ei ne seksiä ajattele. Tietysti joku jossain on poikkeus, mutta 98% se on työtä.
   
 18. Niin. Vierailija

  Se jäi vielä epäselväksi, miksi ne karvat pitää ajaa pois ympärileikkaustilanteessa?

  Vai juurtamyödenkö se nahka leikattiin pois?

  Miksi kalu seisoi, jos tilanne ei ollut milläänlailla seksuaalinen?
   
 19. mää Vierailija

  En tiedä, en kysellyt.
  Vain esinahka leikataan, se parantaa asioita kovasti jos on liian ahdas luonnostaan.
  Siinä iässä kaikki tilanteet on seksuaalisia.

  Terveydenhoidon henkilöstö ottaa suuren riskin nykyään jos liittää seksuaalisuutta työhön. Erikoisesti miespuoliset. Jos lähempää tuttavuutta tekee mieli niin sitten se on ulkopuolella työn.
   
 20. oioioi Vierailija


  liukkaat hanskat kädessä suoritettu alapesu , varma erektio
   
 21. tuttuaa Vierailija

  kuin astioita pesis yhtä tuttua hoitsuille terskan pesu
   
 22. jeah Vierailija


  kuten tuossa sairaalan sykkeessa 1 per 5. niin eipä ilmeet kummemmin värähdä hoitsulla.
   
 23. päivässä Vierailija

  montakohan pippeliä hoitaja näkee ?
   
 24. No hei Vierailija

  Rippuu siitä millä osastolla työskentelee. Jos olet pitkäaikaispotilaiden hoitajana ja sinulla on omahoitopotilaana mies, niin silloin näet päivittäin hänen vehkeensä kun vaihdat vaippoja tai käytät wcssä. Ei siinä valitettavasti ole mitään seksikästä eikä edes seksiin viittaavaa. Sama kun pesisi toiselta käden tai naaman siinä se.
   
 25. paljon Vierailija


  näkee hoitokodissa pesupäivänä kun pesee koko porukan, on vanhoja sekä nuoria miehiä.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti