Hae Anna.fi-sivustolta

Saksasta saasteista ilmaa

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 08.10.2019.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3
  Aikoinaan yksi suomalaisyritys osti tyhjän ilmaoption yli neljällä miljardilla Saksasta, mutta se ei ollut sentään ongelma ilmaston kannalta. Nyt pumpattiin reilu pari miljardia ostoon, joka tulee tuottamaan tappiota jopa enemmän kuin aiempi kauppa. Summa on pieni korvaus eurooppalaiselle talousmahdille, jonka koneisto puuskuttaa ylämäessä samaan tapaan kuin ennen vanhaankin.

  Rahaa on jaettavaksi, kun kohdellaan oman maan väkeä siten kuin nykyään tehdään. Energiasta on tullut uusi sampo, joka jauhaa euroja ulkomaisiin laareihin, eikä kotimaan tarpeisiin, kuten valtionyhtiöillä oli tapa toimia aiemmin.

  Suomalaiset ovat tukeneet kakkoskaasuputkea Saksaan, eikä ihme, kun loppujen lopuksi joutuivat vastaamaan sen rahoituksesta suurelta osin. Yhdysvallat voi asettaa jopa sanktioita hankkeen vuoksi, eikä Tanska halua kaiketi vieläkään turvallisuusuhkia lähialuielleen. Olisi hyvä tietää, kuinka kauan on tiedetty Suomen pyrkimyksistä ostaa hiilivoimaloita keskisestä Euroopasta.

  (Aikamoinen summa kiinni, sillä kokonaisuudessaan rahaa on sijoitettu jo yli kuusi miljardia euroa.)
   
  Last edited: 08.10.2019
 2. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3
  Suomalaiset ovat osaava kansa, joten entisen aseveljen saasteet ovat pieni ongelma meille, sillä saamme apua venäläisiltä, jotka toimittavat kaasua keskiseen Eurooppaan. Ei ole kivihiilen tai turpeen kaltaista poltettavaa, joten ilmasto ei lämpene jatkossa edes sen vertaa kuin silloin, kun aseveli poltti pohjoisen rotiskotalot vetäytyessään kotimaahansa. Rakennettiin uudet vanhojen tilalle ja nyt tehdään sama temppu energiayrityksille saksanmaalla, koska itse eivät osaa siten toimia.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti