Hae Anna.fi-sivustolta

salakavalaa säästöä

Viestiketju osiossa 'Säästöpossu' , käynnistäjänä --------------, 19.09.2007.

 1. Kannattaa tarkkailla kilohintoja. Isot "säästöpakkaukset" eivät aina ole halvimpia, vaan halvin vaihtoehto on yleensä se, mikä käy parhaiten kaupaksi eli mitä pakkauskokoa valmistetaan eniten. Viimeksi törmäsin tähän aamupala-juustossa. Pikku paketin kilohinta on halvempi kuin sen ison.
   
 2. Jos ne eivät olisi niin vaarallisia, niin tuskin raskaanaolevia äitejä varoitettaisiin niitä juomasta. Neuvolat nykyään ohjeistavat välttämään kaikkea keinomakeutettua. Joku tutkimusperä siinä täytyy olla, josta vielä laajemmin vaietaan :/
   
 3. ainakkii Vierailija

  katon aina kilo/litrahinnat, just esim eilen katoin ku joku juttu oli halvempaa ostaa litran purkissa kun kahen litran "säästö"pakkauksessa.

  jauhelihassa ylleesä saa kilon paketin loppujen lopuks halvemmalla ku 400g. osan voi laittaa pakkaseen jos ei heti tarte.

  se ei paljoo sen enmpää vie aikaa ku vilkasee aina kilohinnan ja valihtee sen mukaan.

  sit käyn aina semmosessa kaupassa jossa myydään "halvempia vastaavia samanlaisia" esim.euroshopperit, extrat jne.

  nyt ku on vauva tulossa, oon miettiny säästämisjuttuja, nii oon päättäny ainakkii sen et kiinteen ruoan teen ite (pottuja, porkkanaa ja lihhaa keitän esimerkiks, sosseutan ja pakastan sopivina annoksina),
  ainakii KOKEILEN kestovaippahommaa, jos hirveen vaikeeks mennee nii sitte kai se on "tuhlattava" kertisvaippoihin
  ja sit oon tutkinu äidinmaitokorvikkeiden (joita toivottavasti ei tuu tarviimaan ainakaa pääsääntösesti) nii korvike jauheena tulee halvimmaks.

  mitäs muuta... nii, kaikki on varman siitä kuulu miten säästää lämmityksessä ku huoneen lämpötillaa laskee sen yhen asteen..
   
 4. tenttu_taneli Vierailija

  Ainakin myllyn paras makaroni 1kg pussissa prismassa 0,99€ ja pieni 300g pussi 0,19€.
  Joten pieniä pusseja makarooneja saat yli 5kpl = 1,5 kg samalla hinnalla kuin 1kg pakkauksen!Melkoinen hintaero....yli 50% halvemmaksi tulee ostaa pieniä pusseja kuin iso pussi.
   
 5. vierailija Vierailija

  Eiköhän se paras mehu ole jo valmiina niissä tuoreissa luonnonpakkauksissa. Ja jos niitä täytyy säilöä, niin pikkuannoksina pakastimeen. Ja kun niitä sieltä sitten käyttelee hiljaksiin, niin aina sulattaminen tulee tehdä mahdollisimman nopeasti. Jos jätät huoneenlämpöön sulamaan annoksen hiljaksiin, niin yärkeät polyfenolit ja muut terveyteen myönteisesti vaikuttavat aineet hajoaa. Eli annoskuumavesihauteeseen pakkauksineen tai mikroon sulatusteholle.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti