Hae Anna.fi-sivustolta

Salasuhteen paljastumisen jälkeen, onko mahdollisuutta jatkaa...

Viestiketju osiossa 'Ihmissuhteet' , käynnistäjänä vierailija, 20.11.2020 klo 05.52.

 1. vierailija Vierailija

  Nuoruudesta tuttu nainen alkoi, tavattuaan mieheni paikkakunnan kesäfestareilla, Facebookin kautta chattailemaan mieheni kanssa ja suhde eteni ensin seksuaalisesti virittyneiden keskustelujen kautta tapaamiseen. Nainen oli suunnitellut miehestäni vakipanoa, joka siis kuulostaa erittäin ällöttävältä viisikymppinen naisen suusta. Kertoi vielä että koska välimatkaa ja varattu mies tämä suhde olisi hänelle ihanteellinen. Ei olisi mies liian haitaksi. Ensimmäinen tapaaminen oli matka Viroon, josta en tiennyt omien menojeni vuoksi. Se piti mieheni mukaan olla ainoa kerta. Kokeilu. Keväällä suhteemme kärjistyi ja mieheni päätti jatkaa salasuhdetta. Paljastuttuaan suhteesta, päätimme jatkaa yhdessä. Suhteemme sai uuden alun kun nyt verhot putosivat ja avauduimme toisillemme lähes kolmenkymmenen vuoden puhumattomuuden jälkeen. Tarkoitan tässä syviempien ajatusten vaihtoa ja avautumista mm. seksistä ja muista tarpeistamme. Päätimme tutkia suhdettamme kunnolla ja kaikin puolin oli ihanaa aikaa. Kävi kuitenkin ilmi että keskustelu jatkui edelleen mieheni ja toisen baisen kanssa. Tosin heillä oli tullut suhteesta ahdistava ja mieheni mukaan syyttelyä ja piikittelyä molemmin puolin.
  Kun kuulin että heillä edelleen yhteydenpitoa laitoin suhteemme jäähylle, siitä huolimatta että meillä näytti menevän hyvin. Koska yksi ehto jatkolle oli että kaikki yhteydenpito tähän naiseen piti katkaista.
  Onko tämä tuttua kenellekään? Miksi pitää jatkaa viestittelyä vaikka se ei enää tuota mielihyvää, enemmän mielipahaa? Vai enkö minä siis kuitenkaan riitä? Kannattaako meidän jatkaa?
   
 2. vierailija Vierailija

  Kyllä se ukko vielä noilta reissuiltaan kotiin palaa!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti