Hae Anna.fi-sivustolta

Salkkari

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä mokat osa 3, 04.12.2005.

 1. mokat osa 3 Vierailija

  Laitetaanpa uusi ketju pystyyn!
   
 2. Ihastunut Vierailija

  Täällähän on tunkua.

  *reps*

  Sellainen juttu tuli mieleen, että kun Oonaa pitää kotona koko ajan vahtia, ettei se vaan livahda ovesta ulos, niin miten Laura uskaltaa lähettää sen yksin bussilla Tampereelle?
   
 3. ei ymmärrä Vierailija

  Ja sitä mä en ymmärrä miksi nyt hirveä haloo Oonan Tampereelle menosta ja siitä että kerrankin Aarolla ja Lauralla on yhteistä aikaa vaikka juuri yhdessä jaksossa Laura sanoi että Oonahan ramppaa Tampereella harva se viikonloppu. Siinähän tapauksessa Lauralla ja Aarolla olisi jo ollut paljon kahdenkeskistä aikaa.
   
 4. Ihastunut Vierailija

  Seppo ehdotti Karin luo menoa varmaan ihan Oonan turvallisuuden takia. Pelkää, että Aaro antaa Oonalle selkäsaunan tai jotain vielä pahempaa. Aaro tietysti on tyytyväinen, kun molemmat ""silmille räkijät"" on poissa ja saa Lauran huomion kokonaan itselleen.
   
 5. supina Vierailija

  Tulipa mieleen että oliko Aarolla mitään omia tavaroita kun muutti Lauran luo? Vähän ihme homma et aikuselle miehelle ei ole kertynyt mitään omaisuutta tai huonekaluja. Missä se etes asu aiemmin??
   
 6. kh Vierailija

  Ja mihinköhän kouluun Seppo ja Ulla on menossa? Kesälukioon vai? entäs Saulin ylppärit? Jätkä vaan häipyi Australiaan abi-keväänään..
   
 7. Ihastunut Vierailija

  supina: Muista tavaroista en tiedä, mutta lienee sillä jotain jalkovälissä, koska Laura on siihen niin lääpällään ;-D.

  *miettii, että olenpas minä nyt tuhma*
   
 8. ulla Vierailija

  Sepolla oli käsissään MAOL-taulukkokirja (eli se missä on kaikki matikan,kemian ja fysiikan kaavat) nii se sano et opettaja oli antanut sille kelme sivua tehtäviä, ja se näytti niitä sivuja siitä MAOL-taulukkokirjasta. Hmm, enpä ole koskaan vielä kirjaa selatessani huomannut siellä joitain tehtäviä olevan...!;)
   
 9. pirjo Vierailija

  Jos ei sitä ""mediaprojektia"" oteta huomioon, ainoa lukio-opiskeluun viittaava asia niiden nuorempien elämässä on ollut, että kysytään muutama kielten sana! Koskahan käsikirjoittajat ovat käyneet lukiota, kun käsitys nykytodellisuudesta on nolla!
   
 10. Tulip Vierailija

  Sit sarja olis paremminki nimeltään Salatut lukiolaiset.. Haloo! Sehän olis sit pelkkää koulunkäyntiä. Onhan sitä elämässä muutakin kuin koulunkäynti.
   
 11. Ihastunut Vierailija

  Aaro vois iskee Annikan, niin tulis jotain säpinää.
   
 12. * Vierailija

  Ulla ja Seppo aloittivat opinnot Eiran aikuislukiossa, mikä sijaitsee ihan oikeastikin Eirassa. Aikuislukion opiskelun voi aloittaa jokaisen jakson alussa eli muulloinkin kuin syksyllä.
   
 13. Gilmoren tyttö Vierailija

  Kukas sen Jennin asunnon omistaa? Eikös se ollut Camillan? Outoa, että noin vain jättää lapsensa ja kotinsa ja perustelee sitä sillä, ettei Amin tarvitse muuttaa pois kotoaan. Onhan se ollut Jennin koti huomattavasti pidempään kuin Amin. Ja hän on ollut myös Nikon äiti aina, Ami on tullut kuvioihin vasta paljon myöhemmin.
   
 14. mona Vierailija

  Muutenkin ärsyttää tuo juonikuvio. Ensin ami ei millään pysty antamaan jennille anteeksi vaan kiukuttelee ja murjottaa monta kuukautta. Sitten kun jenni kyllästyy ja vihdoinkin ""ottaa vastuun teostaan"" mitä ami on koko ajan vaatinut, niin yhtäkkiä ami antaa anteeksi kuin taikaiskusta ja rupeaa anelemaan jenniä takaisin kotiin.

  Huvittava tosiaan tuo taulukkokirja-moka!
   
 15. taikki Vierailija

  En itse sarjaa niinkään seuraa, mutta kanavilla surffaillessani jäin sitä hetkeksi katsomaan. Kiinnitin huomion kun joku sanoi: ""valmistuin kokiksi ammattikorkeakoulusta"".

  Anteeksi? Kokiksi valmistutaan toisen asteen koulutuksesta. Ammattikorkeakoulu on kolmannen asteen koulutus. Kyllä sanoin että aargh.
   
 16. vittuntunut Vierailija

  KOKO SARJA ON ISO MOKA, SUOMEN HÄPEÄPILKKU.
   
 17. Opettele Vierailija

  kirjoittamaan ensin - kommentoi vasta sitten,"" vittuntunut""... vai pitkö oikein vittuuntua?
   
 18. vai..? Vierailija

  Niin, pitkö vittuuntua vai pitikö vittuuntua..? Hei, kommentoi vasta kun opit ensin kirjoittamaan! Ja isot alkukirjaimet, tsot tsot...
   
 19. jenna Vierailija

  kiinnitin huomion siihen, että Ulla ja Seppo käyvät samoilla kursseilla. Eikös Sepon pitäisi vasta aloitella opintoja ja Ullan jatkaa vanhoja?
   
 20. T Vierailija

  Itse olen ihmetellyt jo pitemmän aikaa sitä, että miksi Katri asuu vielä vanhempiensa luona. Hänhän on päälle parikymppinen (kai?) ja vakituisessa työssä, joten luulisi hänen muuttaneen omilleen jo kauan sitten.

  Samoin sitä ihmettelen, että miksi Taneli asuu vielä Irman kanssa. Onhan Helsingin hintataso korkea, mutta kyllä silti kaikki tuntemani yliopisto-opiskelijat asuvat omillaan. Luulisi Tanelin pärjäävän, sillä hänellähän on osa-aikatyö.

  Kolmas ihmettelyn aihe: Kuinka Amilla on varaa asua yksin kolmiossa (?) lastentarhaopettajan palkalla nyt kun Jenni muutti pois? Eivät ole vuokrat halpoja tuolla alueella...
   
 21. Ihastunut Vierailija

  Taitavat Katri ja Taneli kohta etsiä yhteisen asunnon. Se Irma on kyllä kauhea kotka.
   
 22. * Vierailija

  Ilmeisesti Ulla ei ehtinyt käydä yhtään kurssia loppuun aikaimmin opiskellessaan. Mutta toisaalta Ulla kyllä jossakin jaksossa sanoi, ettei kovin kauaa tarvitsisi opiskella lakin saadakseen. Ei lukiossa kovin monilla kursseilla kyllä mitään runoja kirjoitella eli joko käsikirjoittaja ei muista mitä Ulla on aikaisemmin opiskellut tai sitten Ulla ei käynyt sitä kurssia loppuun, missä on runojen kirjoitusta.
   
 23. * Vierailija

  Itse asiassa Vainioiden asunto on neliö, tai ainakin sarjan alkaessa oli ja jos ei yksi huone ole mystisesti kadonnut (sekin on mahdollista sarjassa), niin edellen pitäisi olla neljä huonetta. Olen kyllä ihmetellyt, miksi he eivät ole jo aikoja sitten muuttaneet kolmioon, kun rahatilanne on ollut aika huono. Mutta ei Pihjalakadulla ole tainnut olla kolmiota vapaana.

  Sitäkin ihmettelen, miksi Ulla on jäänyt yksin asumaan neljän huoneen asuntoon, vaikka nythän siellä onkin Kasper alivuokralaisena.
   
 24. Töllöttäjä Vierailija

  Joskus (lue: usein) alkaa epäilyttämään, että voiko tuota sarjaa oikeasti olla tekemässä aikuiset ihmiset. En siis puhu näyttelijöistä, vaan käsikirjoittajista, ohjaajista yms.

  Tuntuu niin teinimäisiltä ja naiiveilta kaikki tapahtumat, roolihahmojen elämä/mielipiteet yms... OK, nuoret on viimeaikoina olleet aika isossa osassa sarjassa, mutta silti luulisi että aikuiset sarjan taustalla vaikuttavat ihmiset saisivat sarjaan hieman syvyyttäkin.
   
 25. Siiri Vierailija

  Itse olen miettinyt sitä, että kuinka sarjan ihmiset löytävät aina tuosta noin vain hyvän työpaikan, vaikka olisivat juuri muuttaneet kaupunkiin, tai etsivät ensimmäistä työpaikkaa. Esim. Ossi tulee lapista, ja saa noin vain työn snowteamista, kaikille löytyy aina hommia Kentaurista, jne... Luulisi että nykyisen suurtyöttömyyden aikana sarjassakin olisi edes joku yhteiskunnan avustuksilla elävä ja epätoivoisesti töitä etsivä hahmo.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti