Hae Anna.fi-sivustolta

SALKKARIMOKAT

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä Uusin osa4, 01.02.2006.

 1. :) Vierailija

  Eikös Ismo asu Salinien vanhassa kämpässä, miten siitä yksiö saatiin (aika iso)? Kun silloin kun Salinit asuivat niillä oli iso olkkari/keittiö ja jokaisella muksulla oma huone eli yht. 4 makkaria, eli ynnättynä 5h+k, ja nyt se olis yksiö?
  Samaten oon ihmetelly Taalasmaiden talkkarin asuntoa..ihan sarjan alussa näytettiin/oli vaan yksi makuuhuone, mutta sitten tuli jossain vaiheessa lisää Karin ja Ellun huoneet..aika harvassa talossa talkkarinkämppä on 4h+k..yleensä ne on kaksioita. Vai onko kämppä oma ja silti ollaan talkkareita??? Ei ainakaan meilläpäin Suomea ole käytäntö.
  Vai olisko Ismon kämpästä lohkastu osa ja 'annettu' Lauralle kun sillekin ilmestyi uusia huoneita yhtäkkii lisää?
   
 2. :D Vierailija

  Entäs sitten Ullan kämpän keittiön ikkuna, se pieni?
  Kun mennään Ullan kämppään sisälle..eteisestä oikealle olohuoneeseen ja siitä heti taas oikeelle keittiöön ja siinä oikealla on se ikkuna.
  Mutta ikkunan takana on rappukäytävä, oikeastaan koko keittiö pitäisi olla rappujen alla??
  Ullan ulko-oven vierestä lähtee raput ylöspäin..eli keittiön ikkunasta pitäisi näkyä pelkkää sementtiä, vai mistä kivestä ne raput on tehty?
  Ja Ullan olohuoneessa ei kai ole ikkunaa lainkaan kuten ei monessa muussakaan huushollissa ole ikkunoita.
  Ja Sievisten makuuhuoneet on jossain helvetin mutkan takana, keittiön takana, onpas sokkeloinen asunto.
   
 3. ei Vierailija

  Ismo ei asu salinien vanhassa asunnossa mutta asunto on samassa kohtaa eri kerroksessa. Eli ismo asuu salinien asunnon alapuolella. Silti asunnon pitäisi olla samanlainen kun on samassa ""pötkössä"".
  Ainakin meidän talossa kaikki päällekkäiset asunnot on ihan samanlaisia! Eihän niistä nyt voi tehdä mitenkään erilaisia kun ovat päälekkäin ja kaikki kantavat seinät pitää olla samassa kohdassa!
  Outo juttu!

  Ja niinkuin tuo Lauran kotikii!! Alkujaan siinä kämpässä oli vain yksi makkuri ja olohuone. Laura teki työnsä olohuoneessa ja kun oli yö vieraita niin ne nukkui olohuoneen sohvalla. Kun Sauli muutti Lauran luo niin aluksi nukkui sohvalla tai Lauran vieressä ja yht äkkiä siellä ulko-ovesta vasemmalle, olikin yksi iso huone! Mistä se sinne ilmesty??
   
 4. ,, Vierailija

  Ehkä kuulen väärin, mutta mielestäni Taneli sanoo Romeota aina Roopeksi ja kaikki muut Romeoksi. Onko kukaan muu huomannut samaa?
   
 5. Sera Vierailija

  Niissä Elinan ja Ossin välisissä ""lapsentekopapereissa"" (jotka Elina repi) oli Elinan allekirjoituksena Elina TAALASMAA. Ja kuitenkin hän vastaa puhelimeensa ""Elina Ekholm"". Hieman tarkkuutta voisi olla noissakin. Ei katsojat ihan niin tyhmiä ole mitä tekijät luulevat.
   
 6. foniatri Vierailija

  Tanelin puheesta nyt ei saa muutenkaan selvää..ääni tulee kurkusta tai jostain mistä lie.
   
 7. Lellu Vierailija

  Eihän siitä kovin kauaa ole kun Elina sanoi isälleen (Sepolle), että hän ottaa takaisin tyttönimensä Taalasmaan. Joten se nimi siinä sopimuksessa ei ole väärin... :)
   
 8. Lellun pellu Vierailija

  Mutta ei siitä ole kauakaan kun Lellu vastas puhelimeen: Elina Ekholm. Ja todennäköisesti ""siittämissoppari"" on allekirjoitettu paljon ennen sitä.
   
 9. jade Vierailija

  Ärsyttää se Romeo!! Voisiko kliseisempää hahmoa olla?! Paha poika joka saa Annikalta jalat alta, onpa yllättävää.

  Toinen mikä ärsyttää on se että Jenni ei voi kertoa Amille sairastavansa syöpää. Olen lopen kyllästynyt tuohon juonikuvioon että aina kun joku saa tietää olevansa vakavasti sairas niin sitä ei voi vahingossakaan kertoa läheisille. Tuo tapahtui jo Miian kohdalla salkkareissa ja monissa muissakin sarjoissa.
   
 10. Satunnaisesti Vierailija

  tällä palstalla käyvänä ihmettelen myös, että on selvästi kesä ja puhutaan kouluun menemisestä/siellä olemisesta. Ja miten kun kirjoitukset oli tulossa, ainakin Helille. Toinen asia: Miten ei juristi huomaa, mikä hänen miesystävänsä on. Siis Laura ja Aaro. Töiden vaihtaminen myös aika tavatonta. Lisäksi: pienessä kaupassa kaksi töissä yhtäaikaa ja missä asiakkaat, paitsi oman talon ihmiset.
   
 11. siiri Vierailija

  Pipsa oli muuttamassa Ismon luo ja toi tavaroitaan matkalaukuissa. Oli huvittavaa kun nosti ison matkalaukun ( ""kovakuorisen"") ylös ja kun laski alas kuului kuinka se kumisi tyhjyyttään.
  KOska se Aaro tekee niitä salapoliisi-töitään?
  Ja ei kyllä Ulla kovin hyvin siivoa jos vielä löytyy kirjojen takaa Sepon vanha pullokätkö.
   
 12. Mie Vierailija

  Ismon kämppähän on kummasti pienentynyt, sehän oli ennen Salinien lukaali ja tilaa oli vaikka millä mitalla, makuuhuoneessakin kaksoisovet ja Sakulla ja Siljalla oli vielä omat huoneet, taisi Aleksillakin olla. Ja nyt on muka sitten niin kauhian pieni! Ja miten siellä Kentaurissa voi aina olla hirmu hässäkkä, kun muutama ihminen jotain siellä istuksii.
   
 13. ... Vierailija

  Nuo tyhjät matkalaukut on melkein joka elokuvassa ja sarjassa. Isoja matkalaukkuja kannetaan niin, että ne heiluu iloisesti kuin Täti Moonikan kassi. Kokeilkaapa joskus heilutella täyttä matkalaukkua...
   
 14. työnhakijat Vierailija

  No on tääkin nyt aika outoa, että samaa työpaikkaa päättää samasta rapusta hakea kaksi tyyppiä ja molemmat päättävät allekirjoittaa hakemuksensa salanimellä. Kuinkahan todennäköistä näin todellisessa elämässä olisi moinen ;-)
   
 15. Vierailija

  Mitähän ne laittaa cv:hen? Eiks Ossi ollut lähinnä ""hiihtopummi"" pohjoisessa, sen jälkeen ST:ssä. ja Ismo sitten kirjoittaa: olen ollut talkkarina ja puotipuksuna. 20 vuotta sitten olin mainosalalla, mutten sen jälkeen ole saanut alan töitä, kun en osaa käyttä tietokoneohjelmia suunnittelussa. Ihan ruutupaperille voisin visioida ideoita joita esittelen alan huipuille.
   
 16. Gilmoren tyttö Vierailija

  Mietin myös tuota cv-juttua! Ainakin minulle on opetettu, että hyvässä ansioluettelossa luetellaan (merkitykselliset) työsuhteet tuoreimmasta vanhimpaan sekä kuvaillaan lyhyesti omaa toimenkuvaa - tai ainakin pannaan se oma titteli.

  Eli vaikka Ossi kuinka kirjoittaisi hakemuksensa jonakin Juho Järvisenä (vai minä lieneen), niin pitäisihän hänen siihen panna tuoreimmaksi työsuhteekseen Snowteam ja tittelikseen projektipäällikkö... Ja jos hän taas jättää sen pois, niin tokkopa pääsisi edes haastatteluun, kun edellisestä työsuhteesta olisi silloin ansioluettelon jälkeen aika pitkä aika.
   
 17. CV Vierailija

  Ossin viimeisin duuni oli muistaakseni siementäjä.
   
 18. Noo... Vierailija

  ...eipä se siinä siementäjänäkään kehuttavasti pärjännyt...

   
 19. helmi Vierailija

  Jäin miettimään, kun Elina katsoi pari ensimmäistä hakemusta. Ekasta sanoi että tässä on vain hakemus ja ansioluettelo, joten se hylätään. Mikä siinä oli vikana? Mitä muuta siinä olisi sitten pitänyt olla?
   
 20. helmille Vierailija

  Samaa ensin minäkin ihmettelin, mutta siinä taisi pitää olla mukana vielä joku markkinointisuunnitelma/mainosmalli tms. Ainakin Ossi puhui markkinointisuunnitelmasta ja Ismo teki jotain piirustuksia.
   
 21. hehe Vierailija

  Mutta kyllä ne Ismon ""markkinointisuunnitelmatkin"" oli kuin ala-asteteoksia. Piirteli jotain sloganeita paperille. Kyllä se on tosiasia että Ismo on varmasti jälkeenjäänyt markkinointihommissa.
  Toinen homma on se että vaikka noi Ismo ja Ossi hakeekin paikkoja salanimilla, tuskin nykypäivänä mikään firma ottaa porukkaa töihin ilman haastattelua! Vai meneekö ne sinne naamioituneina? Jos joku rekrytointifirma hoitaisikin haun, voisi onnistua mutta ilmiselvästi Elina valitsee itse työntekijän kun kerran lupasi Tanjalle että tämäkin saa sanoa mielipiteensä.
   
 22. Gilmoren tyttö Vierailija

  Ja aika hyvin saisivat naamioitua ja vieläpä muuttaa ääntään, ettei Elina tunnistaisi...

  Luultavasti kyllä ei edes naamioituminen ja äänen muuttaminenkaan riittäisi, sillä Elina on tuntenut kyseiset herrat pitkään ja Ossin kanssa jopa seurustellutkin, joten luulisi ilmeiden, eleiden ja kävelytyylinkin jo palstavan kenestä on kyse. Elleivät sitten iske päähänsä jotakin gorilla-naamaria ja istu jähmeästi paikallaan :)

   
 23. Arja Vierailija

  En kestä enää! Kuinka kauan tässä pitää odottaa Aaron paljastumista? Miten voidaan vedättää asiaa näin pitkälle?
   
 24. pirjo Vierailija

  Nyt on kai sitten loppukesä? Nuoret puhuvat kuin olisi koulu menossa. Laura sanoi puhelimessa Oonalle, että tulethan pian kotiin kun koulutkin pian alkavat. Onko Oona menossa kouluun jo? Ja hoitoon semmoinen äiti vaan ja lepolomalle, joka noin suhtautuu lapsensa koulun aloittamiseen vai miksi oikein repliikki piti olla ?
   
 25. juristista Vierailija

  Katsoin eilen pitkästä aikaa Salkkarit.

  Mikä tuo juristin avokki oikein on? Psykopaatti, narsisti vai jotain muuta?
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti