Hae Anna.fi-sivustolta

SALKKARIMOKAT

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä Uusin osa4, 01.02.2006.

 1. Sekaisin Vierailija

  Muakin tosiaan ihan huvittaa nuo salkkareiden työasiat. Tosielämästä aika kaukana. Toki kyse on TV-sarjasta, mutta menee jo vähän maku jos liiaks yli ampuvat.

  Sama juttu tuo vuodenaika vs. kouluasiat. Kiinnostais kyllä tietää mitä mieltä nuo sarjan tekijät on tästä, että mikä vuodenaika siellä on nyt menossa. Ja meinaako joku joskus ylioppilaakskin päästä. Niihin yo-kirjoituksiin kun on luettu jo aika pitkä aika. Ja tosiaan muksut on kohta aloittamassa kouluaan, mutta nämä vanhemmat ""koululaiset"" eivät sitten ikinä taida edes lomille päästä saatikka lakkia päähänsä saada tai valmistua :)
   
 2. girl Vierailija

  Kouluasiat on ihan päin honkia! (On varmaa tietoa, sattumoisin.) Esimerkiksi Annika heitti viikolla ihan päättömän kommentin( on sarjassa loppukesä tai joku elokuu, koulu voi olla just alkanut):"" Ei nyt ihmeempiä, yksi tentti pitäisi! ""
   
 3. '' Vierailija

  Sarjassa on ilmeisesti elokuun alku tai puoliväli siinä mielessä, että ekaluokkalaiset ovat juuri aloittamassa koulua. Mutta maassa on jo selkeästi lehtiä, eikä yleensä noin paljoa ole vasta kun aikaisintaan syyskuussa.

  Ja Teresakin tuli yliopistosta ilmeisesti luennolta ja yliopiston syyslukukausi alkaa vasta syyskuun puolella. Siinä mielessä pitäisi siis olla jo syyskuu.

  Tanelikin vain opiskelee koko kesän, vaikka oikeasti suurin osa opiskelijoista tekee kesällä täyspäivätyötä, jos se työn puolesta vain onnistuu.

  Ja Kasper, jonka piti jo keväällä tai ehkä nyt syksyllä päästä ylioppilaaksi, käy yhä vain Annikan kanssa samoja kursseja (ainakin biologian kurssi, jonka kokeisiin piti lukea). Tai toisaalta sarjassa on viitattu, että Kasperhan ei ole kovin hyvä oppilas eli voisi olla oikeastikin abilla joitain aikaisempien vuosien rästikursseja.

  Onkohan sarjassakin huomattu, että Niko on jotenkin jälkeenjääneen oloinen, kun koulun aloittamista on lykätty vuodella?
   
 4. mii Vierailija

  Kasper saa kohta snowteamista tj:n paikan, kaikkihan sinne pääsee jotka eivät muuten menesty. ja heh, kevät/kesä kukkia istuttaat tanelin mökille syksyllä:-D
   
 5. Nikoona Vierailija

  Tuli tuosta mieleen et onko Niko ja Oona tosiaan saman ikäisiä?Menevät ekalle kouluun. Eikö eskaria käydä ollenkaan?Eihän Oona ole kuin jotain 4v.
   
 6. Nikoona Vierailija

  Onko Salkkareissa koskaan joulua? Onko kenelläkään synttäreitä, edes lapsilla? Missä ovat muut talon asukkaat, missä sukulaiset,ystävät, mummit? Eivätkö kummit käy koskaan katsomassa esim. Oonaa tai Nikoa? Ja kuinka se kaupan pitäminen kannattaa?
   
 7. * Vierailija

  Oona on varmaan sen takia jonkin aikaa pois että voisi palata sarjaan takaisin hieman ""kasvaneena"" eli näyttelijä varmaan vaihtuu kohta ja sen takia voi mennä kouluun yhtä aikaa Nikon kans. Nikohan menee kouluun vasta nyt sen ampumisonnettomuuden takia. Ilmeisesti oli sen verran kova kokemus pojalle... Jennihän mainitsi asiasta jotain viime viikon aikana.
   
 8. ihmettelijä Vierailija

  Mikä ihme se Tanelin (tms.) ""mökki"" on? Onko se oikeasti olevinaan joku mökki, vai onko mulla ihan eri rakennus mielessä, kun mun mielestä se ""mökki"" vaikuttaa lähinnä joltain leikkimökiltä, eikä miltään varsinaiselta ""mökiltä""..
   
 9. Tarja H:llakin on Vierailija

  Se on kaupunkilainen siirtolapuutarhamökki!
   
 10. * Vierailija

  En tiedä sitten kuinka kalliiksi tulis, mutta ois kiva jos ne näyttäis vähän muitakin ihmisiä ihan pikkusen vaan, kuin pihlajakadulla asuvia. Se on mun mielestä isoin moka, kun ei muita ihmisiä juurikaan näy. Mitä nyt välissä joku Ismon skitso tyttöystävä. Joo ja tuo snowteam-juttu on ihan överi. Tosiaan Elina yhtäkkiä kokista jonkun lautailu- (mikä lie) firman johtajaksi jne. Ja kaikkihan Kentauriin pääsee töihin...
   
 11. uimari Vierailija

  no ei noin tylsiä aiheita!..synttäreitä,lapsia jne...
   
 12. jos nyt Vierailija

  Jos siirryttäisiin täyttämään osaa 5, kun tämä on jo niin pitkä ketju. Kiitos!
   
 13. jooo.... Vierailija

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti