Hae Anna.fi-sivustolta

Sananvapaus ja niin sanottu islamofobia

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä amanda, 20.06.2019.

 1. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 912
  Saadut tykkäykset:
  299
  On tullut luettua suomalaisia uutisia aika paljon ja mukana uutisia nettikiusaajista ja koulukiusaajista.
  Aikuinen ihmkinen harvoin käyttäytyy nuorten nettikiusaajien tavoin. Mutta aikuinen kiusaaja voi käyttäytyä myös häijysti jos sillä on omia vaikeuksia ja jostakin syystä paha luonne.
  Mutta nuoret nettikiusaajat erottaa helposti eroon aikuisista, nuoret nettikiusaajat ei halua kommunisoida, eivät halua keskustella, huutelevat vain, sinä olet sellainen ja tuollainen, mutta mitään todisteita ne osaa antaa syytöksilleen, huutavat vain koko ajan sinä ja sinä ja sinä olet rasisti, olet islamisti, haukut suomalaisia ja niin edelleen, mutta eivät näytä missä haukun suomalaisia, heillä ei ole todisteita, heidän suu vain laulaa samaa litaniaa koko ajan, sinä sinä sinä sinä.....
  Ei taida niillä olla helppoa elämä juuri nyt.
  Minkä takia nuoret nettikiusaajat yrittää kiusta muita, joitakin tuttaviaan ja jopa tuntemattomia ihmisiä netissä? Jokin on nuorissa nettikiusaajissa vialla.
  Nyt minua harmittaa että en alkanut kirjoittamaan täällä omalla nimelläni.
  Se vihaviesti mikä hiljakkoin sain, jonka ylläpito poisti pyynnöstäni, se olisi ollut hyvä esimerkki poliisille.
  En minä tavallisista nuorten kiusaamisista välitä tippaakaan. Mutta vihaviestit onkin asia aivan erikseen. Vihaviestejä saan harvoin täällä, mutta niitä tulee aina silloin tällöin ja kaikki perustuu siihen kun ne alkaa haukkua minua islamistiksi ja vaikka miksi, heille se on tukalaa että olen muslimi ja voivat sen takia huonosti. Nuorten ei pitäisi paneutua niin syvälle vihaansa muslimeja kohtaan, sellainen ei ole terveellistä heidän sielulle.
  Vihaamisen sijasta he voisi kysyåä minulta millainen uskoni on ja miten uskon, mutta kun vihaajat ei luota siihen mitä muslimi sanoo, he väittää aina että muslimit valehtelee, sellainen on suurta ennakkoluuloa.
  Rukoilen että nuoret alkaisi voida paremmin, että saisivat jotain hyvää elämäänsä ja saisivat tasapainon elämäänsä ja rauhan sieluunsa.
  Nuorissa on maailman tulevaisuus, nuoria tulisi auttaa, mutta netissä se on vaikeaa auttaa huonosti voivia nuoria, sen takia täällä Ruotsissa olenkin tehnyt työtä nuorten hyväksi. Mutta ikää alkaa karttua ja olelen partnerini kanssa päättäneet että lopetamme sellaisen avustustyön, haluamme enemmän aikaa itsellemme nyt vanhempana ja jatkamme muuta hyväntekeväisyyttä joka ei viekaikkea aikaa elämästämme :)
  Vanhankin täytyy joskus elää vain itselleen ja nauttia vanhuudesta ilman nuoria perheessään koko ajan.
  Hyvää yötä rakkaat nuoret, voikaa hyvin, uneksikaa, nukkukaa hyvin ja herätkää pirteinä kuin uudet nuoret, hyvällä mielellä ja yksi päivä enemmän ikää :)
  -
   
 2. vierailija Vierailija

  amanda, miksi sinä pidät itselläsi oikeuden haukkua toisia täällä rasisteiksi, islamofoobikoiksi, homokammoisiksi, trolleiksi, ja kaikilla muilla haukkumasanoilla, joita olet käyttänyt? miksi sinä pidät itselläsi oikeuden vääristellä toisen kirjoitusta ja laittaa sinne sanoja, joita toinen ei ole sinne laittanut?

  ja kun pidätät itsellesi oikeuden sanoa tuollaisia toisille ihmisille täällä, niin miksi koet, että se on väärin, jos sinulle palautetaan niitä sanoja? Miksi se on väärin vain silloin? miksi se on kiiusaamista vain silloin?

  millä oikeudella annat itsellesi luvan kiusata täällä ihmisiä ja asetat itsesi koskemattoman asemaan?

  tulen kysymään tätä kysymystä sinulta niin kauan kunnes oma käytöksesi muuttuu ja alat kohtelemaan täällä ihmisiä kunnioituksella.
   
 3. vierailija Vierailija

  Sinä elät omassa todellisuudessasi, missä eurooppalaiset, länsimaalaiset ja suomalaiset ovat kaikin tavoin huonompia kuin maahanmuuttajat ja muslimit. Koska tämä ihmisnäkemys on sinulle samaa kuin totuus, niin luulet tuovasi tänne faktoja, tajuamatta että ne ovat vain sinun mustavalkoisia näkemyksiäsi, mielikuvituksesi tuotetta. Kun tuosta sinulle huomauttaa, niin haukut toisia epäoikeudenmukaisesti. Olet niin sokea itsellesi että et huomaa miten aliarvioit ja mustamaalaat eräitä ryhmiä ja idealisoit toisia. Teet itse sitä samaa mistä toisia moitit, kun he ylistävät yhtä ryhmää ja mollaavat toisia. Teet itsestäsi uhrin kun sinulle asiasta huomautetaan. Turhaa kai tätä on sinulle toistaa, kun et kuitenkaan pysty oppimaan mitään oikeutetustakaan kritiikistä.
   
 4. vierailija Vierailija

  Vitsi onkin siinä, että seulaat netin läpi ja hakemalla haet negatiivisiä uutisia niistä ryhmistä, mihin suurin osa tänne kirjoittajista kuuluu. Jos tasapuolisesti kirjoittaisit sekä negatiiviä että positiivisiä asioita KAIKISTA ryhmistä, niin kukaan ei valittaisi. Sinua on vuosikausia pyydetty laittamaan tänne edes yksi hyvä uutinen tai hyvä puoli parjaamistasi joukoista, vaan eipä vain ole ilmestynyt.
   
 5. vierailija Vierailija

  Tuo siinä juuri on, amanda, että kun sinä tulet kirjoittelemaan tälle palstalle, tai lukemaan, niin tulet ennakkoasenteen kanssa. Se toimii sinulle kuin saatana lukisi raamattua (tai koraania): alat nähdä vain sitä mikä sopii sinun ennakkoasenteisiisi ja sitten reagoit sen mukaan. Valitettavasti olemme nähneet tällä palstalla, että päättelet ja tulkitset ihmisiä väärin, olet heti aseet tanassa, jos sinua vähänkin epäilyttää, että tuo kirjoittaja ei ehkä usko minua ja sitten alat laukomaan solvauksia ja haukkuja. Kun sinulle joskus sitten näytetään tekstiä uudestaan, alat keksiä päästäsi selityksiä huonolle käytöksellesi - kun et selvästikään kykene sanomaan aikuisen lailla, että anteeksi, ylireagoin.

  Ja kaikella rakkaudella tämä: (edellinenkin oli kirjoitettu myötätunnolla): oletko miettinyt onko mahdollista, että purat tämän palstan kautta suomifobiaasi, joka on aiheutunut kenties vanhempiesi toimista sinua kohtaan? Voisiko olla mahdollista, että vanhempiesi hylkäys, josta olet täällä kertonut, aiheutti sinulle niin suuren psykologisen trauman että et enää voi nähdä suomalaisia (tai palstalaisia) mitenkään realistisestim että sinä projisoit vanhempiesi aiheuttamiahaavoja meihin palstalaisiin etkähuomaa sitä itse. Me sivulliset sivustaseuraajat kyllä olemme huomanneet ettei käytöksesi ole asialliasta, koska voimme seurata tapahtumia matkan päästä. Ja jos näin, niin olisiko mahdollista, että sinun kannattaisi hakeutua terapiaan selvittämään menneisyyden haavasi. Ja pyydän: älä vastaa ainakaan tämän kappaleen pohdintoihini missään (se aivan varmasti aiheuttaa sinulle ryöpytystä, enkä sitä toivo), nuo kysymykset eivät olleet sellaisia, että odottaisin sinulta vastausta, vaan sellaisia, että toivoisin sinun niitä pohtivan hiljaa itseksesi.
   
 6. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 912
  Saadut tykkäykset:
  299
  Sananvapaus on kaikilla, mutta sananavapaudessa on rajoituksia, lain mukaisia rajoituksia.
  Ja "normaali" ihminen tietää mikä on asiallista puhetta ja mikä ei.
  Heikot ei tiedä, niin voi sanoa tässäkin asiassa. Se on heikkoutta jos syrjii muita ja se on heikkoutta olla arasisti.
  Ja se on myös heikkoutta haukkua muita keskustelijoita.
  -
   
 7. vierailija Vierailija

  Sinä sitten kuulut "heikkoihin" kun et nää omaa tapaasi mustamaalata eräitä ja idealisoida toisia.
   
 8. vierailija Vierailija

  muistapa tämä myös itse...
   
 9. vierailija Vierailija

  Jotkut lähtivät Kalifaattiin, toiset Ruotsiin. Miestänsä seuraten.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti