Hae Anna.fi-sivustolta

Sanoma sinulle mietittäväksi?

Viestiketju osiossa 'Elämänkatsomus' , käynnistäjänä muukalainen siriukselta, 13.12.2013.

 1. Helluntailiike yksilöihmisten mukana on tuonut tähän harhaliikkeeseen paljon yksilökeskeisyyttä joita yksimielisesti on hyväksytty liikkeen opilliseen näennäistotuuteen.
  Yksilöihmisten opit ovat sovelletut, tietysti Kristuksen nimessä ja kun siihen lisätään Kolminaisuusoppi niin ajatellaan niiden tuoman vaikutuksen saavuttavan äsken uskoon tulleen niin että vaikka veteen hyppäävät myllynkivi kaulassa niin uskovat pelastuvansa.
  Liike pitää itsessään historian suurimpien harhaoppien jumalattomia oppeja joita on hieman pehmennetty, lisäilty näyttävyyttä ja uskottavuuteen on panostettu paljonkin.
  Helluntailiike on valittujen kiusa ja äskenkääntyneille surmapaikka jonka johdosta minulla on pyhä velvollisuus varottaa jokaista joka on ennen tahi juuri äsken saanut myllynkivan kaulaansa.
  Kysytään todisteita liikkeen aitoudesta ja onko se varmasti Jumalasta?
  Vastaan että helluntailiike ei ole Jumalasta eiväthän helluntailaiset saa Pyhää Henkeä Raamatullisella tavalla vaan jäljitellen, matkien kuin apinat he etsivät Raamatunkohtia ja kuten liikkeen alussa etsivät kirkon ulkopuolisia harhaoppeja poimiakseen niistä lahkolleen uskottavaa opillista sisältöä.
  Helluntailiikkeen petos nähdään nykyään kuten heti sen alussa on nähty siinä, kun heidän parissaan vaikuttava henki teettää heissä todellisia demonisia ihmeitä kuten esim. kielillä puhumista, selittelemistä, profetoimista etc...ja kun mitään kongreettista ei tapahdukaan niin havaitaan ihmisen uskossaan "päättäneen" myös puhua kielillä, ja ennustella mielensä liikkeissä, tahtonsa voimalla.Siansaksa kuuluu oleellisesti helluntailaisuuteen.
  Sitten jos tästä ei huomata mikä henki helluntailaisia kierittelee niin jokainen on lukenut niistä suurista surullisen kuuluisista helluntaisaarnaajista jotka kierittelevät uskon sisariaan ja eivät välty lapsetkaan saarnaajien saastaisten himojen vaikutuksilta.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti