Hae Anna.fi-sivustolta

Saranassa sisilisko

Viestiketju osiossa 'Unien tulkinta' , käynnistäjänä Ulkona, 23.10.2019.

 1. Ulkona Vierailija

  Taloni ulkorappusilla heti ulko-oven vasemmalla puolella (jos seisoo ulkona kasvot oveen päin) oli ulkohuussi, missä tämän huussin oven ylimmässä saranassa oli sisilisko. Se oli jäänyt siihen jumiin takajalastaan ja roikkui siinä nyt pää alaspäin.
  Pyysin nuorinta poikaani irroittamaan sisiliskon ja sen hän tekikin.
  Hän päästi liskon nurmikolla vapaaksi, mikä olikin kuin koriskenttä/pelikenttä. Siinä sitten katsoimme, kun tämän liskon selässä alkoi pyörimään helikopterin siivet. Ja hetken kuluttua siipien alta täyttyi keltainen ilmapallo. Sisilisko liikkui eteenpäin kuin jokin häkkyrä, mutta ei siis noussut ilmaan, vaikka siipien pyörinnästä niin olisi voinut päätellä.
   
 2. Saranassa sisilisko Vierailija

  Jäin miettimään, että unessa en itse uskaltanut poistaa sisiliskoa saranasta ja se että oli vessan oven saranassa. Ja kun sisilisko vapautui nurmikolla/pelikentällä, alkoi ne siivet pyörimään vinhaa vauhtia.

  Jos sarana vaikka edustaisi mahdollisuutta? Niin tarkoittaakohan uneni sitä, että minun tulisi uskaltaa käydä käsiksi elämän tuomaan mahdollisuuteen? Uskaltaa liikahtaa nopeasti/tehdä nopeita ratkaisua.....muuten mahdollisuus menee ohi yhtä nopeasti kuin tilanteet pelikentilläkin?
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti