Hae Anna.fi-sivustolta

Satahäme

Viestiketju osiossa 'Suhteita ja kohtaamisia' , käynnistäjänä niinipuu, 04.07.2011.

 1. niinipuu Vierailija

  Tapasin ihastuttavan naisen satahämeessä niinipuun alla, tehtiin treffit vuoden päästä, olisi ihanaa jos hän lukisi tämän ja ottaisi jotakin yhteyttä.
   
 2. Liisi Vierailija

  Sama se, sopii. Paitsi että se oli mun miälestä mänty, vähän käkkäräinen. Aika kännissä oltiin.
   

 3. Pitkä vuosi mennyt, aikaa enää kaksi viikkoa, toivottavasti niinipuun alla treffaamme, ehkä et lue näitä sivuja, mutta toivottavasti muistat treffit, ilman sää varausta.
   
 4. niinipuu Vierailija

  [QUOTE="niinipuu";11246672]Pitkä vuosi mennyt, aikaa enää kaksi viikkoa, toivottavasti niinipuun alla treffaamme, ehkä et lue näitä sivuja, mutta toivottavasti muistat treffit, ilman sää varausta.[/QUOTE]


  Muistettiin "treffit" ei vain osunut kohdilleen, vierähti toinen vuosi, nyt treffattiin saman puun alla, jopa "pussattiin"ilta, yö oli ihana, tehtiin treffit taas vuoden päästä.
   

 5. Treffit onnistuivat taaskin aivan odotetusti, tosin vähän lyhyeksi jäivät, ehdittiin tutustua jonkin verran, otettiin ne luvatut konjakit, tosin se yhteinen yö jäi vielä odottamaan, ehkä seuraavalla kerralla.
   
 6. niinipuu Vierailija

  [QUOTE="niinipuu";11690473]Treffit onnistuivat taaskin aivan odotetusti, tosin vähän lyhyeksi jäivät, ehdittiin tutustua jonkin verran, otettiin ne luvatut konjakit, tosin se yhteinen yö jäi vielä odottamaan, ehkä seuraavalla kerralla.[/QUOTE]


  Tosi "kuuma" heinäkuu meni, saatiin sovittua treffit, puheltiin omia ja muiden asioita, paranneltiin mailmaa, istuttiin puiston penkillä, tosi "puiston" vähän naposteltiin, lonkeroa maistettiin, nyt ei ollut koknakkia, halattiin ja pussattiinkin monta kertaa, päivä oli lämmin molemmin puolin ja tosi ihana, tuntuu että menee normi elämä täysin sekaisin, ei olisi voinut uskoa, miten tässä näin kävi.
   
 7. satahäme Vierailija


  Tosi "kuuma" heinäkuu meni, saatiin sovittua treffit, puheltiin omia ja muiden asioita, paranneltiin mailmaa, istuttiin puiston penkillä, tosi "puiston" vähän naposteltiin, lonkeroa maistettiin, nyt ei ollut koknakkia, halattiin ja pussattiinkin monta kertaa, päivä oli lämmin molemmin puolin ja tosi ihana, tuntuu että menee normi elämä täysin sekaisin, ei olisi voinut uskoa, miten tässä näin kävi.[/QUOTE]
   
 8. niinipuu Vierailija

  No niinkuuma kesä etenee, puhelin laskut hyppäsivät pilviin tuon pitkän välimatkan vuoksi, tavattukin on viime viestin jälkeen pari kertaa ja se yhteinen vuorokausi ja varsinkin se yö, on nyt sitten vietetty, eikä kyllä unohdu kummaltakaan, oli kyllä sen verran ihana, jatkoja tässä kaiken aikaa suunnitellaan.
   
 9. Niinipuu Vierailija

  Taisi jäärä mainitsematta nuo väli treffit, mitkä taas tuolla "puistossa" jonakin päivänä vietettiin, ikävä kun on molemmin puolin, helpottaa hetkellisesti kun saa toista edes halia. No vuorokautiset treffit saatiin aikaiseksi, kyllä siinä tuota kaamosta jonkin verran tuli torjuttua tanssien baaritiskillä (vain yksi) paukku otettiin, sekä hytissä muutamia kertoja halittiin, sekä tulihan siinä sitten vähän vaakatassossakin "huilittua", turha sitä kieltää on koska mieli tekin kummankin, haikea olo jäi kummallekin, ehkä tässä talven aikana onnistutaan järkkäämään parin vuorokauden pakkasen torjunnat, toivossa on hyvä elää.
   
 10. "niinipuu" Vierailija

  No niin vuosi siinä on vaihtunut soiteltu ja kirjoiteltu on ahkerasti, onnistuttiin vähän muunneltua totuutta hyväksi käyttäen järjestämään nuo pakkasen torjunta treffit, täytyy myöntää, että ilman vakavampia serauksia onnistuivat, koska olemme kumpikin sattuneesta syystä vain "salarakkaita" mutta kuten olemme todenneet, ei tässäkään iässä tunteilleen mitään voi, kahden vuorokauden reissu vietettiin täytyy myöntää että ikimuistoinen oli, ei kyllä unohdu kummaltakaan, tuli siinä vietettyä hellät hetket ajan kanssa, ihme kyllä miten nuo "pelit" vielä toimiikin, voi sanoa että paranee vain iän myötä ja varsinkin kun on tuota sähköä ilmassa molemmin puolin, jatkoja tässä taas vain pitää suunnitella, mikä vähän tuottaa vaikeuksia .
   
 11. "niinipuu" Vierailija

  Pitkä kevät puoli meni, pitkä se oli, tosin taaksepäin ajatellen niin kuin yleensä, nopeasti kuitenkin, siinä ehti oleen kaikenlaista ajan kulua, varsinkin molemmin puolin noiden sairauksien kanssa, vaivoja kun on itse kullakin eikä ne aina iästä johdu, kirjoiteltu on ja soiteltu ahkerasti, kai siinä vähän treffejäkin oli mielessä, nyt kuitenkin aivan yllättäen tuli tilaisuus, vietettiin aivan kahdestaan lämmintä auringon paisteista iltapäivää, voi sitä halia ja rutistusta, viisi kuukautta kun ehti oleen tuota väliä, on se merkillistä kun se noin sattumalta osuu ja iskee kohdilleen, eikä loppua näy, kovat on nyt suunnitelmat heinäkuulle, yritetään viettää ainakin pari yötä ja tietysti myös päivät, saisi vähän noita paineita purettua, mutta kun se tahtoo olla vähän hankalaa, eli pahempaa kuin omenavarkaissa olo, ettei vain käry käy.
   
 12. "niinipuu# Vierailija

  Päivät ja kuukaudet kuluvat, tuli siinä heinäkuun kuumina päivinä vietettyä kultahippuni kanssa neljä vuorokautta, tuttua alkaa olemaan, aivan kuin olisimme aviopari, niin olimme ja kuljimme yhdessä, kuumat hetket tietysti vietettiin, tätä on nyt jatkunut jo neljä vuotta ja tuntuu vain edelleen jatkuvan, vaikeuksia on tuon pitkän välimatkan ja varsinkin tuon tapaamisen kanssa, kun nuo koti olot kummallakin pitää ottaa huomioon, eikä se ole aivan niin helppoa ettei tule epäilyjä, mitä tosin ei vielä ole ilmaantunut, tosin muutama tuttu on nähnyt meidät yhdessä, mutta ovat ilmeisesti olleet suut supussa, suunnitelmia tässä taas yritetään keksiä, eiköhän jotenkin tuo yhteinen yökin taas järjesty.
   
 13. #niinipuu¤ Vierailija

  No niin syksy etenee, niin vain etenee tämä meidän sala suhdekin, jäi nuo elokuun pika treffit mainitsematta, ihan kivat olivat siinä sitten kaffeeteltiin mustikka piiraan kera, eikä tietenkään unohdettu tuota halipuoltakaan. nyt sitten onnistuttiin järjestämään kokemuksella puolin ja toisin lievää muunneltua totuutta hyväksi käyttäen kahden vuorokauden hyvinkin lämmin henkinen tapaaminen tuolla meille jo tutuksi tulleessa paikassa, tosin vähän kapulaa tuli kummallekin rattaisiin törmätessämme tuttuhin siellä, maa kun on pieni, mutta muuten treffit olivat tosi ihanat, tuttuja kun olemme jo keskenämme ja tunnemme toisemme, niin luonteelta kuin "muutenkin", se aika vain menee niin nopeasti ja aina se kaipuun kukka iskee jo samana eron iltana, mutta ei sille mitään voi, tosin taas suunnitelmissa olisi vuorokausi tuolla jossakin meren aalloilla, tämä on tätä, meitä tämä piristää kummasti, eikä tämä meitä pahenna, eikä meidän kummankaan koti oloja eikä puoliskoita, ainakaan niin kauaa kun ei paljastuta, on se kumma kun se noin kolahti jo viides vuosi menossa ja edelleen vain tunteet kummallakin, tosin ei ole mikään yhden illan juttu, koska emme harrasta sellaisia, eikä varmaankaan olla ainoita.
   
 14. "NIINIPUU" Vierailija

  Paukkupakkaset ovat toistaiseksi ohi, meidän kahden onnistui taas kokemuksesta järjestää parin vrk,n kuhertelu loma tutussa paikassamme, tuntuu että tuo 4.7 vuotta kestänyt yhdessä olomme ei näytä mitenkään ainakaan viilenemisen merkkejä, päin vastoin, lempi leiskuu ja voi sitä halausta ja rutistusta, puhumattakaan niistä lämpimistä öistä,taas jo on uudet treffit suunnitelmissa, aika näyttää, miten menee, kun siinä on vähän sitten noilla puoliskoillakin sanomista, ei muuten, elleivät onnistu laittamaan tietämättään kapuloita rattaisiin. olisi kiva tietää onko muilla mahdollisesti vastaavaa sala suhdetta menossa ja miten heidän onnistuu pitämään se piilossa, varsinkin kun me molemmat jo olemme eläkeiässä, eli ei olla enää mitään kakaroita.
   
 15. "niinipuu" Vierailija

  Niin se kesä taas koittaa, taisi nuo yhden päivän treffit jäädä mainitsematta, vietettiin ne tuolla kylillä sitä sun tätä puhellen, eikä hyvänä pitoakaan unohdettu. Sain häneltä mielenkiintoisen viestin, jota ei voi olla kertomatta, se kuuluu näin. Yöni uni. olimme jossain rauhaisassa paikassa sylikkäin, itku tuli kummaltakin kun kaikki tuntui niin hyvältä onnistumisineen , tämmöistä unta en ole elämässäni montaa kertaa nähnyt. tuntui että hän oli hyvin onnellinen ja pitää myöntää että moneen kertaan luin tuon viestin, niin koskettava se oli.
   
 16. "niinipuu" Vierailija

  Kesä alkaa oleen lopuillaan, monet eri treffit on vietetty, sylikkäinkin on onnistuttu muutama kerta oleen, yhteisiä öitä tosin sattuneista syistä ei ole vietetty, mutta onnistuuhan sekin päivällä, kun on sopiva paikka ja aikaa, kesällä nuo krempat vähän haittasivat joitain tekemisiä, mutta nyt nekin ovat paranemaan päin, uusia suunnitelmia aina on vetämässä, kun kerran alkuun on päästy, eikä tunnu nuo tunteet viilenevän, vakka on ilmeisesti löytänyt kantensa? aika näyttää mitä tästäkin vielä kehittyy, tosin näillä näkymin jatkuu samanlaisena, sattuneista olosuhteista johtuen, mutta piristävää tämäkin on, mieli pysyy virkeänä, kun on vaihtelua elämässä.
   
 17. vierailija Vierailija

  621
   
 18. vierailijaniinipuu Vierailija

  Niin, on tullut vähän harvakseltaan kirjoiteltua, suhteemme jatkuu edelleen, aina kun vain tilaisuus tulee, pari viikkoa viimeisestä yöstä, menee totuttuun tapaan, ollaan niin monta kertaa ja vuotta (8v) jo oltu siten yhdessä edelleen kirjoitellaan päivittäin ja tilaisuuden tullen soitellaan, ikää vain tulee kummallekin, mutta yhteiset yöt ovat ihme kyllä edelleen kuin nuorilla konsanaan, siitä osaa kyllä nauttia, siihen ei ikä tunnu vaikuttavan, aina yritetään treffejä suunnitella ja suht hyvin on onnistuttukin, tosin harmittavan harvoin, sattuneista syistä. mutta elämä jatkuu.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti