Hae Anna.fi-sivustolta

Satu Silvo ja

Viestiketju osiossa 'Julkkisjuorut' , käynnistäjänä silkkarit, 22.09.2005.

 1. en pidä Vierailija

  ja näyttelee kai teatterissa enemmänkin, mutta Uusi päivä sarjassa mielestäni todella huono.
  Näyttelee itseään ja hm. en pidä lainkaan.
   
 2. öh Vierailija

  Jaa sekö rikas se näyttelijä?
   
 3. hohhoijaa taas Vierailija


  Etko ymmärrä, että näytteljoiden täytyy näytellä sitä roolia mikä milloinkin on tarpeen. Ei aina näytellä fiksu ja voimakasta, välillä on näyteltävä jotain muutakin. Satu Silvo osaa eläytyä rooliin kuin rooliin. Hieno näyttelijä ja kaunis ihminen.
   
 4. Joo Vierailija

  Ei Satu Silvon tarvitse mennä minnekkään kauneusleikkauksiin ikinä. On luonnostaan kaunis, naisellinen ja pysyy sellaisena hamaan loppuun. Ne geenit ja terveellinen elämäntapa kai.
  Olen nähnyt livenä ja on uskomattoman kaunis nainen.
   
 5. Onhan Satu Silvo ollut aina kaunis, uhkea ja sensuelli nainen. Mutta tuosta matalan profiilin pitämisestä uskallan kyllä olla eri mieltä. Olen saanut sen käsityksen, että hän pitää paljon julkisuudesta. Satu Silvo tuli julkisuuteen teatterikorkeakouluaikoinaan, kun hä pääsi näyttelemmään Uuno Turhapuro ja Niskavuori elokuvissa. Hän oli jo silloin ylpeän oloinen.
  Varmasti hän nauttii julkisuudesta ollessaan näyttelijä Heikki Kinnusen vaimo... Avioeron jälkeen hän on ollut paljon eri aikakausilehtien jutuissa omana itsenään sekä uusien miesten kanssa. Viimeksi tämän näyttelijä Reidar Palmgrenin kanssa, hänen rikkaudestaan en tiedä, ei ole muuten väliksikään.
  Olen itse kauniina pidetty nainen ja myöskin uhkea, D-kuppikokoiset rinnat omaava nainen. Olen aina joutunut kärsimään ulkonäöstäni työpaikoilla, minut on joskus yritetty leimata tyhmäksi, yksinkertaiseksi tai huonoksi työntekijäksi...
  Julkkiksilla on eri asia, kun he tekevät työtään omalla ulkonäöllään ja saavat olla kuinka meikattuja, seksikkäästi pukeuttuneita ja huomiota herättäviä tahansa, kun taas tavallista työtä tekevä nainen ei saisi olla upean ja näyttävän näköinen nainen eikä saisi erottautua joukosta mitenkään...
  Muuten, kaunis ja naisellinen nainen voi olla älykäs ja syvällinen, ei mikään pinnallinen bimbo !
   
 6. mielipide Vierailija

  Niskavuori elokuvassa, mutta kakkosen sarjassa hän näyttelee vain itseään. Yksi ilme, leuka pystyssa, vai kuuluneeko rooliin. En seuraa sarjaa säännöllisesti, koska inhoan sitä Lari Halmetta ja hänen rooliaan sarjassa.
  En ole oikein tykännyt Silvosta koskaan, en tiedä miksi. Kateellinen en ole, meillä jokaisella kauniillakin on omat taakkamme tässä elämässä.

  Kaikista vaan ei tykkää ja se suotakoon, ei minustakaan kaikki pidä, ihanaa että joku tykkää :D
   
 7. Juup Vierailija

  Satu on aina ollut sellainen ryhdikäs nainen ja sellaiset ryhdikkaatä ihmiset ovat aina vähän leuka pystyssä, niinkuin voi ajatellakkin. Ei se mikään ylpeyden merkki ole. Kun taas lysyssä kävelevät katselevat maahan.
   
 8. ei ole Vierailija


  Satu ei ole enää sen rikkaan harmaapäisen miehen kanssa, joka oli yli kuuskymppinen. Nyt hän on itseään nuoremman näyttelijän kanssa, joka ei ole varakas. Googlaa, nimeä en nyt muista.
   
 9. ed. Vierailija

  joo, Reidar Palmgren on se näyttelijä, jonka kanssa on ollu jo jonkin aikaa.
   
 10. muistelen Vierailija

  Palmgren on myös kirjailija ja voittanut palkintoja sillä saralla. Minulla on harmaa mielikuva että hän voitti kirjallisuus Finlandiankin joskus yli kymmenen vuotta sitten.
   
 11. Hah hah Vierailija

  sillloinhan tää iskikii siihe Palmgreeniin, kun sillä oli sen hetken palkintorahaa. Mies on kuin pyykkipoika sen naisen rinnalla niin henkisesti kuin ruumiillisesti. siinä ne luutkolosoo ku nää pellaantuuvat.
  Hirvensalmen luuku oli menossa konkkaan ja pahasti, niin pitihän ne rahat jostain saada.


  Että on mennyt UUSIPÄIVÄ PILOILLE:(
  Lastentarhaa ja nuorten akneongelmien tasoltako tätä viihdettä pitäisi jaksaa aikuisen ihmisen katsoa.
  Tää silvon kotka olisi viimeisin tippa, etten vilkuilisi sitä joka kolmantena kuukautenakaan niinkuin eilen tein.
  Mitä hemmettiä, ei ole Inga sulinia, ei opettaja perhettä, ei Sunerin symppistä johtajaa, ei koulun vaksia, ei niin ketään aikuista.
   
 12. ja Vierailija

  mikä olikaan asian ydin, eli pointtisi ?
   
 13. uu-u Vierailija


  Että hän on uhkea nainen?
   
 14. jo Vierailija

  vain, ja muutenkin ystävällinen ja mukava ihminen.
   
 15. Kyllä naisella voi olla vaikka kuinka suuret rinnat tahansa, vaikka nainen olisi hoikka tai normaali
  painoinen tai mitä hyvänsä. Kun nainen on kehittynyt täysiin mittoihinsa, niin rinnat voivat olla isot ja täyteläiset ilman mitään silikoneja. Naisten kuppikoko on kasvanut johtuen hyvästä proteiinipitoisesta ravinnosta.
  Rinnat voivat olla kkuppikokoa A - E ja ehkä vielä sitäkin suuremmat... Joku radiotoimittaja sanoi, että esim. Samatha Foxilla oli silikonit, muttei hänellä ollut, vaan ihan luonnolliset luomut. Rintojen aitouden näkee parhaiten niiden muodosta, aidot isot, täyteläiset rinnat menevät hieman alaspäin, vaikka olisivatkin pyöreät. Kun taasen silikonirinnat ovat luonnottaman pystyssä, siis nännit joskus ylöspäin. Myös nännipihoista näkee rintojen aitouden, isoissa luomurinnoissa on yleensä myös isot nännipihat, mutta silikonirinnoissa ei ole.
   
 16. ompas Vierailija


  Juurihan oli tytteli isonnuttamassa rintoja siinä Kauneusklinika-ohjelmassa. Nännipihat laajeni teelautasiksi kun silikonit venytti nahkaa. Sadulla on luomut.
   
 17. vierailija Vierailija

  Huh huh, aikamoista vitsiä väittää edes kyseisellä äijällä olevan mitään rinnoiksi kutsuttuja. Vain Naisella on rinnat, äijät ovat lautoja. Eli melkoisen turhaa miettiä moisilla käsitteillä rinnattomasta äijästä.
   
 18. vierailija Vierailija

  Samaa itsekin funtsin...
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti