Hae Anna.fi-sivustolta

Saunan lasiovi

Viestiketju osiossa 'Niksit ja vinkit' , käynnistäjänä Pauliina, 06.02.2006.

 1. Pauliina Vierailija

  Millä ihmeellä saa saunan lasioven puhtaaksi kalkkitahroista? Suihku on vielä ihan oven vieressä niin vesi roiskuu oveen helposti ja likaa sen.
   
 2. Etikalla tai Vierailija

  Esim. etikka ja kahvinkeitinten puhdistusaineet irrottavat kalkkia. Chef sarjan kylppäripesu, jota saa kaikista tavallisista kaupoista, irrottaa myös kalkin, se on suihkupullossa ja siksi helppo käyttää. Muistaakseni Chef oli paras kaakeleista kalkin pistoaine Kuluttajalehden testissä. Muillakin sarjoilla on vastaavia aineita.
   
 3. ? Vierailija

  Miksi ihmeessä joku huolii lasioven saunaan? Kamalampaa ei voi olla.
   
 4. Pauliina Vierailija

  Enpä ole saanu olla valitsemassa saunan ovea tähän asuntoon ku tää on rakennettu 80-luvun lopulla. Eikä ole oma asunto.
   
 5. em Vierailija

  Löylyhuoneen ja pesuhuoneen välillä meilläkin on lasiovi. Tulee valoa löylyhuoneen puolelle. En itse ota kovin pahaa stressiä siihen oveen tulevista vesipisaroista. Ovi pestään samalla kuin saunan muutkin pinnat.
   
 6. Hanna Vierailija

  Cif power cream, tarkoitettu kalkkisaostumiin kylpyhuoneessa, eri hyvä aine=)
   
 7. iitu Vierailija

  Happamalla pesuaineella saa kalkki ja saippuajäämät pois, jos eivät ole ikivanhoja.
  Itse olen yleensä aina viimeisenä saunassa ja kuivaan oven ikkunalastalla ja loput pyyhkäisen mikroliinaan. Aikaa vie alta minuutin ja pysyy ovi siistinä.
  Suihkun jälkeen tuohon ei ole tarvetta, ovi on sen verran kaukana.
   
 8. Kipa Vierailija

  Raakaa etikkaa rättiin, pyyhit ja huuhtelet - kirkasta on ja pysyy !
   
 9. Moppe Vierailija

  Hyviä vinkkejä. Osaisiko joku neuvoa, miten suihkutilan lattialta saa jämähtäneet shampoo- ja saippuatöhnät pois? Tuntuu ettei mikään aine auta! Kiitos
   
 10. Kysymys Vierailija

  Onko kypsää etikka olemassa?
   
 11. ??? Vierailija

  Minä taas en huolisi saunaani mitään muuta kuin lasioven! En halua istua läpinäkymättömän puuoven takana, vaan haluan nähdä sieltä ulos pesuhuoneen puolelle ja myös ulos ikkunasta. Ahdistuisin täysin umpinaisesta saunasta.
   
 12. just joo Vierailija

  [Edited by: admin on 8.2.2006 23:10]

   
 13. Hille Vierailija

  Meillä on myös lasi ovi saunassa, mutta eipä sieltä suihkuille näy. Ovat ""kulman"" takana, mutta kyllä silti lasiovi on mukavampi kuin puinen josta ei näyläpi =) Mutta makunsa kaikilla...
   
 14. Tepa Vierailija

  Puinen ovi tekee mielestäni saunasta ahtaan oloisen. Meillä oli ennen, mutta nyt kun on lasiovi, on se valoa antava ja raikkaan oloinen. Kuivaan sen aina saunomisen jälkeen ja pesen usein. Vieläkin se on kiiltävä, kuin uusi.
   
 15. jeppe Vierailija

  toisaalta suihkunvieressä ainoa ovi mikä kannattaa asentaa on lasiovi koska ei puuovi kauan kestä jatkuvaa vesi roisketta,nuo provot jättäkää omaan arvoonsa ne kiertävät haukkumassa sivulta toiselle,kuin entiset juorueukot ympäri kyliä!
   
 16. Pauliina Vierailija

  Kiitos hyvistä ja asiallisista vinkeistä. Raa'alla etikalla kokeilin mut ei lähteny kokonaan. Entinen asukas ei ole paljon pyyhkiny ovea, koska on ovi sen näköinen. Pitäs varmaan katella jotain järeämpää kaupan hyllyltä. Kyllä sen oven pitää lasinen olla, etes osaksi. Tulisi kyllä ahdistunut olo sellaisessa saunassa missä olis umpinainen ovi.
   
 17. anniina Vierailija

  mä oon ruskettuneet lavuaarit,pytyn ja pesuhuoneen seinät pessy rautakaupasta ostetulla remontin jälkeiseen pesuun käytettävällä puhdistusaineella,sekin happo tosin piti laittaa raakana ja odottaa että aine tehoaa likaan.
   
 18. Kysymys Vierailija

  Mitä on raaka etikka? Tunnen kyllä laimentamattoman etikan, mutta en ole koskaan kuullut että olisi olemassa sekä raakaa, että kypsää etikkaa vai onko?
   
 19. Kiira Vierailija

  Mitä ihmeen vikaa on lasisesssa saunanovessa?:O Meillä on lasiovi saunassa ja se on todella hyvä. Siellä ei tule ahtaanpaikan kammoa:)
   
 20. Ninni Vierailija

  Sanotaanhan , että raakaa Kossua tai raakaa tärpättiä, taidat oikea valtakunnan viisastelija Niiko Nokkela joka on todellisuudessa kouluttamaton yksilö, tai muuten vaan hölmö.
   
 21. himmu Vierailija

  Suomen kansan täytyi olla mahdottoman ahdistunutta ja klaustrofobista silloin kun noita lasiovia ollut.
  terv. saunan inhoaja
   
 22. ville Vierailija

  eipä sitä ennen näin pieniä saunat ollukkaan,meilläkin ulkosaunassa ikkuna ja tilaa koko suvulle,nyt lasiovi korvaa ikkunan ja kooltaan kahden hengen versio.
   
 23. Kysymys Vierailija

 24. Katinka Vierailija

  Suosittelemasi Cifin aine osoittautui toimivaksi niin saunan lasioveen (lasiovi, kyllä! jopa pidän siitä) kuin suihkukaapin seiniinkin (mitä lie pleksiä ovatkin).
   
 25. c Vierailija

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti