Hae Anna.fi-sivustolta

Savupiippujen pellityksen hinta?

Viestiketju osiossa 'Rakentaminen ja remontointi' , käynnistäjänä Kunnostusta suunnitteleva, 21.11.2006.

 1. Paljonko olette maksaneet tavallisen tiilisen, kunnossa olevan savupiipun pellityksestä pelteineen ja töineen?

  Homma kuuluu ensi kesän suunnitelmiin.
   
 2. Olisi mukava, jos joku olisi tehnyt piippuremonttia ja kertoisi paljonko tulivat pellit, työ ja mahdollinen hattu maksamaan.
   
 3. nipsutiini Vierailija

  Muistaakseni piipun koosta riipuen 200-500 €, nämä olivat isoja kerrostalon piippuja . Mutta soita parille peltisepälle ja kysy trjoukset. Hinta saattaa vaihdella paljonkin riippuen tilauskannasta.
   
 4. Kikka6 Vierailija

  Miesystäväni tekee niitä tuntitaksalla 32 €/h + ALV. Pellin hinnasta en valitettavasti osaa sanoa mitään. Hinnat vaihtelevat mutta niin myös työn laatu. Olisi hyvä saada jonkun tutun suosittelema ettei tee väärää valintaa.
   
 5. Kikka6,

  Onko 32 €/h:ssa mukana peltien hinta vai onko se pelkkä palkka?
   
 6. täti54 Vierailija

  Kikka kirjoittaa selkeästi että tuntitaksa on 32 eur /tunti + ALV. Tuo on normaali työpalkka ja siihen ei sisälly peltien hintaa. Yleensä pellit tilataan rautakaupasta mittojen mukaan ja asennetaan paikan päälle. Ota tarkat mitat piipuista tai pyydä joku viisas paikalle ne mittaamaan koska ilmeisesti et tiedä piipun pellityksestä riittävästi jotta osaisit ne mitata. Pellitykseen tulee kulmat ja kaulukset ja kun ne tilaa valmiiksi mitoitettuna, niin tavallinen kirvesmies ne osaa laittaa paikoilleen.

  Me korjasimme kesämökkimme saunan kattoa ja pellitimme piipun juur tuolla systeemillä paitsi että mieheni sen osasi itse mitata ja asentaa sen jälkeen kun saimme rautakaupan kautta valmiin "aihion". Aihio maksoi jonkun 120 eur.
   
 7. tätille,

  Sitä vain, ett aika kallispalkkaista työtä.

  Perheenjäsentemme ammattitaidon arvosteluun tai arviointiin sinulla ei ole kanttia, mutta eipä sen asian selvittely tähän mitenkään kuulukaan.

   
 8. remontoija Vierailija

 9. omistamisenonnea Vierailija

  tekijän mielestä 1200 egee per piippu. pidin kalliina niin tuli lankoja myöten...
   
 10. Yhteensä 45e Vierailija

  Mieheni teki mitat ja vei piirustukset pellitysfirmaan, josta tilattiin piipun päällinen ja "hattu". Toimitus kesti viikon ja materiaalit maksoivat yhteensä 45e. Mies asetti hupun paikoilleen ja hatun kaiken päälle. Sopi kuin hansikas ja simppeli laittaa.
   
 11. vierailija Vierailija

  Että näillä sivuilla osataan olla pihejä,kyllä työstä pitää maksaa.Ihan oikeesti.käytte varmaan dyykkaamassa kauppojen roskiksistta ruoatkin,ni tulee halvaksi.En ole itsekkään rikas,mut sen tajuan,et ei kukaan ilmaiseksi tee.
   
 12. vierailija Vierailija

  Joo kyllä ne keskimäärin sen 300-1500 euroa maksavat, riippuu piipun koosta ja kuinka paljon sitä pellitetään.. esim. pelkkä juuri/hattu vai kauttaaltaan. Ainakin https://kodinplaza.fi/ mukaan kannattaa kysyä 2-3 eri peltisepänliikkeeltä hinta-arviot, näin tekisin itsekin vaikka ihan soittamalla muutamaan eri liikkeeseen.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti