Hae Anna.fi-sivustolta

Scandjet huijausfirma?

Viestiketju osiossa 'Yleistä matkailusta' , käynnistäjänä Kriittinen123, 22.06.2015.

 1. Kriittinen123 Vierailija

  Tuttavani oli ko firmassa töissä ja kertoi miten huonosti siellä kohdeltiin oppaita (ja asiakkaita). En ihmettele miksi hän sanoi itsensä irti. Työpäivät olivat kuulemma erittäin pitkät, 70 tuntisia päiviä a ja 7 työpäivän viikkoja, ilman vapaapäiviä ja huikealla 700 euron palkalla. Työpäivät pahimmillaan jopa 16 tuntisia.

  Asiakkailla oli kuulemma kertoneet ongelmistaan varatessaan matkaa, päivämäärien tai hotellien vaihtoa oli yleisenä syynä. Monet oppaista sanoivat itsensä irti jo kauden alkuvaiheessa. Tämä kertoo jo paljon oppaiden huonoista olosuhteista, harva lopettaa työnsä jos kaikki asiat ovat kunnossa.

  Viimeisten uutisten mukaan firma on sanonut irti kaikki oppaansa ja bussikuljettajat, joten kuka ajaa asiakkaat hotelleihin ja ketkä opastavat? Koputtaako konkurssi jo heidän ovea... ?
   
 2. Opas Vierailija

  Olisiko joillakin muilla kokemuksia, oppaana ja asiakkaana? Kiitos etukäteen.
  Nimim. Opas


   
 3. Anneli Saaristo Vierailija

  Seinän takana oleva yritys sai hiljan CP-liiton nimissä kyhätyn laskun tuo lasku muka "mainoksesta" jossain CP-lehdessä. Lehti osoittautui vaatimattomaksi nopeasti kasatuksi vihkoseksi ja "mainos" oli se että yrittäjän nimi puhelinnumero ja osoite väärin kirjoitettuna oli ladottu yhteen sivun kokoiseen ruutuun muiden yritysten tässä tapauksessa uhrien kanssa. Hämmennys yrittäjälle oli se että hän ei ollut tilannut tai sopinut mitään mainossopimusta rahan vaatija Scanetto Oyn kanssa. Eilen hän oli tutkinut kirjanpitoaan, ja sieltä paljastui asia minkä hän muisti heti. Tämä Scanetto oli vedättänyt häntä joskus aiemmin Sylva ry:n nimissä ja hän oli erehdyksessä maksanut silloin laskun. Jäänyt siis näille Scaneton huijareille tiedoksi tyhmänä yrittäjänä jota on helppo huijata uudestaan. Tänään löysin yritysfoorumilta tämän artikkelin joten lukekaa tämä tärkeä info heti

  https://printmixscanetto.wordpress.com/
   
 4. Duunia tarjolla kehitysvammaisten kustannuksella koijaamisella, tuntipalkka 0,79 euroa - peruutukset. CV:n saat ikävän tahran varainkeräyshuijarina ja kaupan päälle syytteen varainkeräysrikoksesta kun haluat ottaa lopputilin.

  Scanetto kiristää työntekijöitään tekemään rikoksia, jos työntekijä haluaa jättää uppoavan laivan on seuraavaksi Scaneton V**** kimpussa järjettömien papereittensa kanssa ja uhkailee sinua jos haluat lopettaa työt. Kyseisen menettelyn uhreja on jo useita ja siksi P**** V***** odottaa vuosien vankilatuomiot

  Lue täältä mistä on kyse

  https://printmixscanetto.wordpress.com/
   
  Lasted edited by : 18.08.2020
 5. H Suokas Vierailija


  Lue täältä kokemuksia

  https://jouniniskanen.wordpress.com/2020/08/31/
   
  Lasted edited by : 07.09.2020

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti