Hae Anna.fi-sivustolta

SD-politiikko jäi kiinni sexuaalisesta häirinnästä

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä amanda, 21.05.2019.

 1. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 573
  Saadut tykkäykset:
  304
  Ruotsindemokraattinen politiikko oli sexuaalisesti kännipäissään häirinnyt naista ja puristellut rinnoista ja ei päästänyt heti naista irti vaikka nainen laittoi vastaan.
  SDllä on ukkovalta, ukot juo ja rellastaa ja menettää estonsa (kuten monet muutkin miehet tekee jotka juopottelee).
  Jokaisessa puolueessahan noita naisia häiritseviä ukkoja on, mutta se on vain SD joka puolustaa noita ukkoja.
  Tuolle ukolle SD teki videon Youtubeen jossa tuo ukkeli ja ja sen uhri keskustelee asiasta. Ovat siis kehdanneet laittaa uhrin videoon puolustamaan ukkelia ja olettavat että sillä tavalla asia on kuitattu.
  Tuo ukkeli on SDn mies EUssa ja nyt koko Eurooppa tietää asiasta ja varmasti EU tulee nyt saamaan erilaisen kuvan SDstä.*SDhän on tunnetusti miesten puolue ja valittajien puolue ja naisvastainen monesa asiassa. SD vastustaa aborttia ja miesten kuukautta olla lapsensa kanssa kotona kun lapsi on pieni ja SD haluaa takaisin vårdbidragin, avustuksen jonka johdosta naiset voi olla kotona pienten lastensa kanssa muutaman vuoden ajan, Aikaisemmin naiset sai 3000 kruunua kuuklaudessa. SD haluaa korottaa summan 6000 kruunuksi kuukaudessa. SD haluaa että naiset pysyy kotona. Ja niin edelleen.
  Nyt on joku tehnyt poliisi-ilmoituksen tuosta ukkelista.
  SD kun ei tee ja uhri on saatu hiljaiseksi niin SD ajattelee että hyvä näin.
  Muut puolueet ja muuallakin, sexuaaliset häiriköt yleensä saa potkut, mutta SD puolustaa sexuaalisia häiriköitään ja sekaannuttavat uhrin mukaan videoon. Uhri on sanonut aikaisemmin että hän voi hyvin huonosti tuon tapauksen jälkeen.
  EUssa on myös voimakas liike mitä tulee metoo, jotta tuon ukkelin maine on mennyt.
  Tuo ukkeli on perunut nyt monta esiintynḿistä TVssä ja radiossa, kai se häpeää ja ei kehtaa juuri nyt, odottelee kai että aika kuluu ja ihmiset alkaa puhua jostain muusta kuin hänestä :)
  Pahinta tässä tapauksessa on se että nainen joka ilmiantoi tuon sexualisen häirinnän, sai tuomion SDltä, nainen erotettiin työstään ja SDstä muistaakseni myös. Toisin sanoen SD ei hallut päivänvaloon tätä tapausta.
  Kaikkein pahinta on kuitenkin se että uhri mukana videossa häiritsijän kanssa.


  OBS: Sverige nyhet

  - https://www.expressen.se/nyheter/eu-valet-2019/skandalen-uppmarksammas-nu-i-hela-europa-olyckligt/

  - https://www.expressen.se/nyheter/polisanmalan-har-kommit-in-mot-peter-lundgren/
  -
  - https://omni.se/kritiken-mot-sd-sander-valdigt-markliga-signaler/a/Vb5MBd
  -
   
  Last edited: 21.05.2019
 2. tikulla silmään Vierailija

  Minusta koko "skandaali" on vain ikivanhojen juttujen esille ottamista koska halutaan vahingoittaa puoluetta juuri vaalien edellä. Ukko käyttäytyi törkeesti kännissä, mutta kähmityn naisen olisi pitänyt ottaa asia esille silloin kuin se tapahtui. Lyödä korville tai jotain. Tapahtuma on mielestäni noiden kahden välinen asia, eikä kuulu muille, koska he ovat asian jo sopineet ja taakseen jättäneet. Se kolmas henkilö, joka otti asian esille, haluaa vain vahingoittaa puoluetta. Tottakai joku SD:n vastustaja käyttää tilannetta hyväkseen ja tekee poliisi-ilmoituksen, kun asiaa ei edes voida selvittää ennen vaaleja. Koko tarina on tyypillistä rumaa peliä ennen vaaleja. Halveksin niitä puolueita, jotka käyttää hyväkseen tuollaista, likaista vaalipeliä. En edes aikonut äänestää, mutta taidanpa käydä äänestämässä SD:tä vain osoittaakseni etten hyväksy toisten likaista vaalipeliä!

  Olen niin kurkkuani myöten täynnä näitä käpelöinti juttuja, joita otetaan esille sopivassa tilanteessa vuosikausien jälkeen. Mikä ämmiä vaivaa? Miksi ei heti lyödä korville ja pistetä meteliksi silloin kun juttu tapahtuu? Uhriksi aletaan vasta vuosien päästä kun siitä on itselle jotain hyötyä, tai jos siitä on jollekin toiselle haittaa. Näitä tapahtumia käytetään vain hyväksi, ei ole edes kysymys loukkaavasta käytöksestä jos käytökseen ei olla heti paikalla reagoitu ja protestoitu.
   
 3. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 573
  Saadut tykkäykset:
  304
  Ei ole mikään iän ikuinen tapahtuma, tapahtui noin vuosi sitten.
  Ja tällaista politiikkaa ajaa tuo mies EUssa:
  SD-politiikko Lundgren ei äänestänyt EUssa seksuaalista häirintää vastaan.
  SD: n ehdokas EU: n vaaleissa Peter Lundgren on Euroopan parlamentissa äänestänyt useita ehdotuksia vastaan ryhtyä toimiin seksuaalisen häirinnän torjumiseksi.

  Toisin sanoen, hän sallii sexuaalisen häirinnä esim. työpaikoilla ja muualla ja onhan hän itsekkin häirinnyt naisia sexuaalisesti.
  Lundgren väittää hän äänesti ei sen takia kun hän ei halua että sellaisia asioita käsitellään EU nivåssa.
  Niin kuin se Kristendemorat äänesti vastaan että ei tuomita sitä vastaan kun se 10 tyttö raiskattiin ja KD mies siis äänesti että tyttö ei saisi tehdä aborttia.
  Hänkin väittää että EU nivålla ei halua että sellaisista asioista puhutaan ja äänestetään.

  On monia jotka on mukana politiikassa EUssa, mutta he vastustaa EUta. Eivät halua että EUssa keskustellaan eri tapahtumista ja probleemeista.
  Omituisia politiikkoja.
  Tuo KD mies esim. perui nyt kaksi tv-ohjelmassa oloa.
  Samoin SDn Lundgren lepäsi kaksi päivää ja ei mennyt sovittuihin tv-ohjelmiin.
  Lundgren ei halunnut mennä EU-keskusteluunkaan, mutta hänen sijaisensa ei voinut mennä niin SDn Lundgren meni ja oli siellä aika vaiti. Luulisin että häntä hävetti.
  SD on aina yrittänyt salata skandaalejaan, mutta Expressen on hyvä kaivamaan esille asioita ja SD ei pidä siitä, sen takia SD haluaisi rajoittaa median kirjoittelua samalla tavalla kuin Orban tekee Unkarissa. SD haluaa rajoittaa sananvapautta jos saisivat vallan.

  SD sanoo myös että elämä alkaa silloin kohdussa heti kun nainen tulee raskaaksi ja suoraan sanottuna tarkoittaa se sitä että SD vastustaa aborttia.

  OBS: sverige nyhet

  - https://www.expressen.se/nyheter/eu...rostade-nej-till-forslag-mot-sextrakasserier/

  - https://www.expressen.se/debatt/rosta-ratt-valj-bort-sd-och-tolpigt-fylletafsande/
  -
   
 4. vierailija Vierailija

  Kas kun ennen vaaleja otettiin häirintä esille joka ikisissä uutisissa, vaalikeskusteluissa, ihan kaikkialla, monta kertaa päivässä, oli muka niin tärkeä uutinen. Kun vaalit oli ohi, niin asia unohtui, niin tärkeä se oli. Miksiköhän oli niin suuri uutinen ennen vaaleja, eikä uutinen ollenkaan vaalien jälkeen? Sitäpä kannattaa miettiä moraalitanttojenkin.
   
 5. Deianeira Vierailija

  Seksuaalinen häiritseminen on aina väärin. Ja ei se ole niin helppoa heti tapahtuman jälkeen reagoida vaikka pitäisi. Miehet ei tajua tuota. Ja sehän nyt on selvää että jos joku johonkin pyrkivä oli se sitten EU-parlamentti tai eduskunta tai mikä vain, oli puolue mikä vain, tekee jotain tuollaista, tai mitä tahansa rötöstelyä, vaikka olisi miten monta vuotta sitten, totta kai se nousee esiin. Sehän on selvää. Turhaa muuta kuvitellakkaan.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti