Hae Anna.fi-sivustolta

Seksiä eron jälkeen?

Viestiketju osiossa 'Parisuhteessa' , käynnistäjänä nyytikki, 24.07.2006.

 1. wiltsujohanna Jäsen

  liittynyt:
  19.03.2014
  Viestejä:
  101
  Saadut tykkäykset:
  1
  Kun erosimme noin kaksi vuotta sitten, meillä kummallakaan ei ollut mitään viritelmiä muiden suuntaan. Muutaman kuukauden kuluttua eron jälkeen tajusin, että nyt saan just sellaista raadollisen räävitöntä seksiä ilman tunneskaaloja eksältäni, kun vaan käyn kysymässä. Kävin. Sain. Molemmat kävimme kysymässä toisiltamme vielä puolisen vuotta, kunnes kumpikin alkoi olla riittävän omillaan, jotta seksiseura löytyi jo muualta tai seksin tarve vain hiipui hiljakseen.

  Minä löysin kesäheilan ja eksänikin alkoi pikkuhiljaa tapailla muita naisia...seksimme loppui - kuten kaikki muukin väliltämme - hiljakseen, luonnollisesti. Ystävyytemme on säilynyt.

  Ei asioista eikä tilanteista kannata tehdä turhan mutkikkaita. Elelee vaan; niin tää elämä parhaiten sujuu.
   
 2. nyksäeksä Vierailija

  Meilläkin on ero meneillään. Kerkesin itse jo käydä panemassa erästä hoitoa pari kuukautta, mutta ei siitä mitään tullut, sen nyt arvasi. Eksä alkoi kysellä varovasti että tavattaisko. Hän on ollut aika tiukkapipo seksin suhteen, joka oli varmaan osa syy eroomme, mutta osasi yllättää. Kysyi käydessään että kun sulla ei oo nyt ketään haluanko mennä sänkyyn hänen kanssa. Sitten sanoi ihan suoraan että tekee mieli munaa, käviskö tällainen järjestely kunnes löytyy jotain vakavampaa. Ollaan kyläilty jo kolmesti toistemme luona ja tuntuu sujuvan. Katotaan nyt, ei tartte olla puutteessa.
   
 3. Jokuvaa Vierailija

  Mun vanhemmat harrastaa seksiä vaikka ne on jo eronnu
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti