Hae Anna.fi-sivustolta

SEKSISUHDE

Viestiketju osiossa 'Sinkun elämää' , käynnistäjänä Kokemuksia????, 07.10.2005.

 1. ? Vierailija

  ""On aika kamalaa elää sinkkuna, yksin ilman kosketusta""

  Suomi on täynnä sinkkuja. Ei täällä silti tarvitse elää vailla kosketusta. Riittää vanhuksia, joita voi vaikka mennä silittelemään SPR:n ystäväpalvelun kautta, syliä vailla olevia lapsia, sinkkuja vailla tanssiseuraa, ystäviä vailla hymyä, halausta ja olalletaputusta. Vai elää sinkku vailla kosketusta? Miten se on mahdollista?

  Onko ainut kosketuksen muoto muka sekstaaminen?
  Ettekö osaa olla lähellä muuten?
  Ei se läheisyydenkaipuu pikapanoista tyydyty kuin hetkeksi ja tulee kahta kamalampana takaisin.
  Onko ainut vaihtoehtonne: pikapano / ei kosketusta lainkaan?

  Kevyt hipaisu, halaus jne? Mihin ne ovat kadonneet? Onko Suomi takapajula, jossa kaikki tulkitaan pyrkimiseksi vuodekumppanuuteen?

  Eikös sukupuoliyhdyntä ole tarkoitettu intiimeimmäksi kosketuksen muodoksi, syvän kiintymyksen merkiksi, eikä mihinkään pikapanoon?
  Miksi tallaatte kaiken kauniin maahan asenteillanne ja elämällänne?
   
 2. vierailija Vierailija

  Exästä ero ja hänellä uus tyyppi. minä olen ollut yhteydessä exän kaveriin.. joka tietysti minullekkin tuttu.. meillä on seksisuhde, sinkkuja ollaan..
  Kumpikin olemme vapaita ihmisiä(y).
   
 3. Melvin91 Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.01.2018
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
 4. vierailija Vierailija

  Eiköhän aika monenlaiset ihmiset kykene seksisuhteisiin. Se on ihan totta, että kaikille sellainen ei sovi, ja vaatii hieman itsetuntemusta, jotta tietää, onko pelkkä seksuhde oma juttu. En kyllä näe, miksi pitäisi tuomita joku ihminen sen vuoksi, että hänellä on nautinnollinen seksisuhde. Kaikki eivät halua sitoutua. Nykyään seksisuhteet ovat aika yleisiä. Seksiseuraa etsitään baarejen lisäksi innokkaasti netistä. Naisille seksiseuraa on tarjolla luonnollisesti enemmän kuin miehille. Mutta kyllä vaikkapa netistä löytyy myös pelkkä seksisuhde miehelle. Täytyy vain osata erottua edukseen muista. Kannattaa myös muistaa, että harva seksisuhde on 100% pelkästään seksiä. Kyllä siihen aina liittyy jonkinlainen kaverisuhde, joka vaatii myös ihmissuhdetaitoja. Usein seksisuhteet kaatuvatkin juuri ihmissuhdetaitojen puutteeseen. Tämäkin puoli kannattaa ottaa huomioon, kun miettii, haluaako pelkkää seksiseuraa.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti