Hae Anna.fi-sivustolta

Seksitautien aikaan

Viestiketju osiossa 'Klinikalla' , käynnistäjänä Mikko, 24.06.2005.

 1. Mikko Vierailija


  ” Tehkää parannus ,sillä taivasten valtakunta on tullut lähelle ”

  Näin saarnasi huutavan ääneksi erämaassa kutsuttu, Johannes Kastaja, ks. Matt. 3:1.Juhannuksen päivänsankari oli Herran Jeesuksen edelläkävijä ja tienraivaaja . J.K. saarnasi hänen luokseen tulleille ihmisille parannuksen kastetta syntien anteeksisaamiseksi. Jeesuksesta Kastaja julistaa meillekin:”Katso, Jumalan Karitsa ,joka ottaa pois maailman synnin!.”

  Juudean erämaassa ja Jordan virran varrella elävä erämaan profeetta oli hurjemman näköinen kuin juhannuslavoilla sekopäisesti heiluva festari –tähti joka soittaa saatanallista hevy-musiikkia.

  Kastaja oli verhonut itsensä kamelinkarvapukuun (käytännöllinen erämaassa) ja popsi ruuakseen heinäsirkkoja ja metsähunajaa.

  Ottakaa esimerkkiä kettutytöt ja muut ekosaarnaajat!! Kuitenkin J. K. oli elävän Jumalan arvovaltainen suurlähettiläs, jonka Herra oli täyttänyt Pyhällä Hengellä äitinsä kohdusta saakka,ks.Luuk.1:15

  Johannes kutsui kyykäärmeen sikiöiksi hänen luokseen tulleita saddukeuksia ja fariseuksia. Nämä olivat oman aikansa hyväosaisia .Saddukeukset lähinnä pappissäätyyn kuuluvia järkioppineita, jotka eivät uskoneet enkeleihin eivätkä kuolleitten ylösnousemukseen, ks. Matt.22:23-33. Fariseukset olivat lakihenkisiä Mooseksen opin kiivailijoita ,jotka pitivät itseään muuta kansaa parempana, ks. Luuk. 18:9-14.

  Johannes Kastaja saarnasi myös parannuksen tekemistä oman aikansa juopoille ,varkaille ja huorintekijöille. Kuten ruhtinas Herodekselle ,joka piti veljensä vaimoa ,ks. Matt.14.

  Valitettavasti moni juoppojuhlija kokee juhannuksen jälkeen saatanallisen Kostajan kosketuksen: aids,herpes,tippuri ,visvasyylä ,kuppa ja satiaiset ilmestyvät irstailijoiden savimajaan kuin voimaton itku raskaaksi tulleen teinitytön elämään pikapanojen seurauksena.

  Mitä huutavan ääni erämaassa julistaisi tänään Suomessa? Varmasti Johannes huutaisi noille sivistyneille ja elähtänäille irstailijoille jotka seksitauteja levittävät” Te valkoisiksi kalkitut siivosyntiset!! Himokkaan lihanne takia monet lähimmäiset saavat saatanallisen kärsimyksen elämäänsä! Mikä on sen jumalan nimi ,joka antaa teille oikeuden tähän riivattuun vallankäyttöön!!?”


  Mikko Lahti
  saarnaaja
  http://www.pp.kpnet.fi/mila

   
 2. Ninni Vierailija

  Hyi Mikko!

  taas sä saarnaat mulle. Ei kai sulla oo kuppa kun kiljut noin kovaa?
   
 3. Tohtori Sykerö Vierailija

  Luulisi sentään 2000-luvulla elävän saarnaajankin tajuavan, että sairaudet ja taudit ovat biologiaa, eivät ""synnin palkkaa""...

  Ei muuten tarvitse olla seksi-irstailija, kun voi saada seksitaudin. Valitettavan moni seksitauti itää oireettomana ja vieläpä kauan. Kondomikaan ei aina suojaa seksitaudeilta. Jos suostuu seksiin, ottaa aina riskin seksitautiin sairastumiseen.

  Jotta saarnaaja hyvä, pilkka voi sattua teidän kiihkoilijoiden nilkkaan, sillä jollekin teistä voi tulla seksitauti, vaikka kuinka ja miten olisitte siveästi eläneet. Tuskinpa tekään kaikki olette ensimmäisiä kumppaneita nykyisille kumppaneillenne...
   
 4. Mikko Vierailija

  Eikö Tohtori Sykerö tiedä että seksitaudit ovat synnin palkka,koska ihmiset eivät välitä Herran 6.käskystä:Älä tee huorin .

  Siksi seksistä pidättäytyminen avioliittoon asti onkin paras ehkäisykeino seksitauteja ja ei- toivottuja raskauksia vastaan.


  22.6.2005 MTV3:n 45 min Specialissa esitetty seksuaalista pidättyväisyyttä korostava dokumentti oli upea!

  Todellinen tehoisku kaikille onnea ja oikeaa tietä etsiville nuorille.

  Olihan se myös vakava muistutus ja puhutteleva kutsu parannuksen tekemiseen syntielämästä jokaiselle eltaantuneelle irstailijalle. Noille väsähtäneille lähimmäisillemme, jotka kaikkien kokemustensa ja pettymystensä jälkeen ovat vakavasti tylsistymässä ja jämähtämässä seksielämässäänkin harmaan vaon tai taipuisan sauvan kantajiksi.

  Ohjelma korosti siis seksuaalista pidättyvyyttä avioliittoon asti ja Herran käskyn: ”Älä tee huorin” noudattamista.


  Pidättäytyminen on nuorten juttu joka tarjoaa ns. hopeasormushanketta.

  Siinä seksistä avioliittoon asti pidättäytynyt nuori ottaa sormeensa hopeasormuksen lupauksensa sinetiksi. Hääpäivänään hän sitten ottaa sen ja antaa sydämensä valitulle sanoen:”Olen odottanut sinua”.

  Mahtavaa !! Suurenmoinen ajatus Suomessakin toteutettavaksi!

  Kiitos elävä Herra että siunaat tämän korkean ihanteen kylväjiä. Kiitos että vahvistat ja varjelet jokaista rohkeaa ja ennakkoluulotonta nuorta jotka antavat elämänsä puhtaan rakkauden alttarille!


   
 5. Mikko Vierailija

  Olen homo armahtakaa minua Jumala minua siunatkoon samoin teitä muitakin homoja.
   
 6. Terv.hoitaja Vierailija

  Katsoitkos sen dokkarin huonosti??!! Siltä vaikuttaa, nimittäin sen sormuksen sai laittaa sormeensa sellaisetkin joilla OLI jo takanaan seksikokemuksia, mm. yhdyntöjä, mutta jotka nyt halusivat ikään kuin tehdä ""paranuksen"", aloittaa alusta.
  Samaa kaksinaismoralismia mitä joko jenkkilä on täynnä..

  Suuri puute oli mm. se, että siellä EI saa antaa seksuaalivalistusta kuin vasta lukioikäisille!
  No, teiniäitejähän jenkeissä löytyy,nuorimmat siinä 12v:n paikkeilla.
  Mutta ei saa valistaa, se kun näiden ääliömäisten päättäjien mielestä vain yllyttää seksiin!

  Ja rahabisneshän tämä sormusjuttukin oli tälle minusta erittäin vastenmieliselle miehelle.

  Olet tainnut katsoa ohjelman tosiaankin huonosti, kehoittaisin katsomaan sen uudelleen..

  Ja mitä tulee ns. seksitauteihin; ihminen voi saada meillä sukupuolitaudiksi luokiteltavan kondylooman ilman seksikontaktia, mm., eli se siitä sinun ""älä tee huorin""-jutustasi.

  Aina ei oikein usko, että olet aikuinen, perheellinen mies, sellaista soopaa välillä suollat ulos.
  Ottaisit ensin asioista selvää ja saarnaisit vasta sitten, tosin tuolla on ihan tuota uskonasiaasi varten oma palsta, tämä palsta se ei ole.

  Ja seksitaudit eivät todellakaan ole synnin palkka, etkö tiedä, että esim. genitaaliherpes, kuten kondyloomakin, saattaa uinailla elimistössä vuosikausia ilman että se puhkeaa.
  No, se ensimmäisen kerran puhkeaminen saattaa tapahtua avioliitossa, ilman mitään huorin tekoja.
  Ja kaiketi tiedät, että herpekset tarttuvat ristiin, eli oraaliseksistä voi saada genitaaliherpeksen ja päin vastoin, mm.
  Eli genitaaliherpeksenkin voi saada ilman yhdyntää, esim. oraaliseksistä tai ihan siitä, että kumppanilla on huuliherpes, hän on koskenut siihen ja koskee sitten kumppaniaan genitaalialueelle.

  Ette te uskovaisetkaan seurusteluaikojanne vietä kokonaan housut jalassa......

  Ja monessa uskonnossa jossa kielletään esiaviolliset suhteet, nuoret säntäävät suin päin avioliittoon, vain siksi, että seksi tulee sitten luvalliseksi.
  Ja kuinkas ollakaan, huomataan ettei sitten sovitakkaan laisinkaan yhteen.

  Jumala on luonut ihmiseen myöskin seksuaalisuuden ja se on suhteessa aika suuri asia.
  On hyvä myöskin etukäteen keskustella siitä sovitaanko seksuaalisesti yhteen, ettei sitten tule hääyönä ja jatkossa kovin suuria yllätyksiä.

  Toivon mukaan otat asioista ihan faktatietoja selville, sinä kopiot ainoastaan Raamatun lauseita ja postaan erilaisille palstoille milloin mistäkin pelastuneesta Tamarasta tai Tatjanasta.

  Minusta sinä olet ihminen joka ylentää itsensä ja mitäpäs se Raamattu sanookaan sellaisesta....

  No,onneksi on kesä ja sinä saarnailet teltoissa hurmioituneille ihmisille (sekin on eräänlaista joukkohysteriaa) etkä ole täällä.

  Minun Jumalani ei ole laisinkaan samanlainen kuin sinun tulikiven katkuinen ja tuomitseva Jumalasi, onneksi.
   
 7. Okkim Vierailija

  Eikö Tohtori Sykerö tiedä että seksitaudit ovat synnin palkka,koska ihmiset eivät välitä Herran 6.käskystä:Älä tee huorin .

  Miksei sitten jokainen huorintekijä ei saa sukupuolitautia? Ja miksi nämä taudit voidaan ehkäistä kondomia käyttämällä?
  Entä miksi narkomaani voi saada Hivin likaisesta neulasta ja täysin viaton ihminen voi saada sen verensiirrosta? Miksi sukupuolitaudit tarttuvat myös viattomiin, siis niihin, jotka eivät ole syyllistyneet huorintekemiseen?
   
 8. Ullis Vierailija

  Voi vittu sentään! Just palstalla puhuttiin siitä, että ei enää vastata Perkele-Mikon viesteihin ja taas muutamat kusipäät ovat vastaamassa tämän saarnaajan vastenmielisiin viesteihin!!! Ei helvetti!!!!
   
 9. visvasyylä Vierailija

  just just.

  Eikös oo inhottavaa jos on kutiava mutikka tai lutikka palleissa...?
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti