Hae Anna.fi-sivustolta

Shokkipaljastus Tarja Halosen seksielämästä!

Viestiketju osiossa 'Yleistä keskustelua' , käynnistäjänä Paljastaja, 03.09.2014.

 1. Paljastaja Vierailija

  Äänekkäin arvelu Halosen suuntautumisesta kuultiin vuonna 2003. Tuolloin juuri eduskuntaan valittu, nyt jo edesmennyt kansanedustaja Tony Halme aloitti kansanedustajan uransa ilmoittamalla Yleisradion uutislähetyksessä, että Tasavallan presidentti Tarja Halonen on lesbo.

  Radiossa Halme sanoi: "Joku kysy multa, onko se mahdollista, että tällainenkin tapahtuu. Mä sanoin, että ei se ole mahdotonta. Meillä on lesbo presidentti, ja meillä on minä kansanedustajana. Kaikki näköjään voi olla mahdollista." Myöhemmin Halme korjaili lausuntoaan ja kertoi olleensa siinä uskossa, että Halonen on lesbo.

  Tarja Halonen on nyt toista kertaa avioliitossa ja hänellä on aikuinen tytär.
  Tarja Halonen kommentoi lesbohuhuja televisiossa

  Tarja Halonen avoimena Hjallikselle: Lesbopuheet satuttivat

  Hjallis Harkimon vieraana ollut Tarja Halonen keskusteli ohjelmassa avoimesti muun muassa häneen kohdistuneista lesbohuhuista.

  – Näen edelleen tällaisia nettijuttuja, että kyllä se varmaan on lesbo, vaikkei se tunnusta. Onhan sillä ollut kaksi aviomiestäkin ja lapsikin ja nekin ovat varmaankin feikkiä, Halonen kertoi Hjallikselle.
  Tarja Halonen avoimena Hjallikselle: Lesbopuheet satuttivat - Viihde - MTV.fi

  Presidentin entinen lehdistöpäällikkö:
  Virkamies levitti huhua minun ja Halosen lesbo-suhteesta

  Maria Romantschuk kertoo muistelmissaan, että huhu hänen ja presidentti Tarja Halosen suhteesta pysyi sitkeästi hengissä.

  – Se kerrottiin minulle suoraan, ja sen kuulivat myös lukuisat ystäväni. Kuulin senkin, mistä huhu oli peräisin. Sitä oli alkanut levittää eräs ulkoministeriön protokollaosastolla työskentelevä korkean tason virkamies.

  Pidin asiaa niin vähäpätöisenä ja älyttömänä, etten halunnut häiritä sillä presidenttiä. Olin toista kertaa naimisissa ja kolmen lapsen äiti. Minusta tärkeintä oli, että tiesin itse, mitä olin. Ja tiesivät siitä lisäkseni muutamat miehetkin.

  Romantschuk lopetti presidentin lehdistöpäällikkönä jo vuonna 2007, mutta kuuli vielä pari vuotta sitten suhdevihjailuja Etel Valtasaarelta, jonka mies Jukka Valtasaari toimi Suomen Washingtonin-suurlähettiläänä.

  – Hän kysyi kuulumisiani, ja samalla, mitä Haloselle kuuluu. Sanoin, että voin kertoa kuulumisista vain omasta puolestani. Men alla vet ju att du är Halonens lilla vän (Kaikkihan tietävät, että olet Halosen pikku ystävätär), Etel Valtasaari tokaisi.
  Virkamies levitti huhua minun ja Halosen lesbo-suhteesta - Kotimaa - Savon Sanomat

  Summa summarum: presidentti Tarja Halonen on 100 % hetero. Asia loppuun käsitelty - Case closed! Next!
   
 2. näin on Vierailija

  Paskanpuhujat ovat kateellisia kohteelleen, ei siihen mitään muuta syytä tarvita.

  Jos Halonen tai muut julkisuuden ihmiset alkaisivat oikoa kaikkia vääriä juttuja mitä heistä liikkuu, he eivät mitään muuta ehtisi tehdä kuin kirjoittaa vastineita lehtiin.

  Itse olen voittanut aikoinaan lotossa riittävästi. Rakennettiin tai siis ostettiin valmiina sellainen talo kuin haluttiin. Ostettiin molemmat uudet autot kun tarvittiin ne. Matkusteltiin kun emme ennen olleet reissanneet koskaan. Eipä aikaakaan kun kotikylillä kiersi huhu omaisuutemme alkuperästä.
  Minua epäiltiin veropetoksesta, oli pimeää myyntiä ohi kirjanpidon, puhuttiin vakuutuspetoksista, pimeän rahan pesusta jne. Joku kateellisuuksissaan soitti jopa verotarkastajat. Puhtaat paperithan siitä tuli. Mutta se, että aikuiset vajosivat niin alas, että lapsillekin vittuiltiin tosissaan, sitä en käsitä vieläkään.

  Sanoin tosi suoraan pahimmalle vittuilijalle että jos lasteni kiusaaminen ei lopu, niin raastuvassa tavataan. Kaveri oli, että leikkiähän minä vaan...

  Joo, leikkiähän se vaan on kun aikuinen mies heittää 9 vuotiaalle kaupan rappusilla, että
  - onko se sun faijas käynyt taas "pyykillä" kun olet uuden fillarin saanut.
  - tuollanen rääpälekoira, potkasen siltä paskat pihalle, jos jätät sen siihen odottamaan.
  - annahan kun katson onko faijas miljoonat sun repussa ja samalla kävellään lasta kohti.

  Olisivat edes tulleet puhumaan suoraan päin naamaa, mutta että käydään lasten kautta kiinni, se oli minusta niin raukkamaista kuin olla ja voi. Muutettiin pois parin vuoden kuluttua.

  Mutta aivan varmasti samat paskapuheet ja arvelut meidän omaisuuden alkuperästä kiertävät kotikaupunkia yhä ja kiertäkööt, ei voisi vähempää kiinnostaa.
   
 3. Sivullinen Vierailija

  Eipä muuten sun juttuskaan. Halosen lesbohuhut on kyllä pidemmältä, ainakin stadin baareissa niissä puhuttiin jo ennen romantsukkia. Ilmeisesti se lähti noista seta-ajoista.
   
 4. näin se on Vierailija

  Miehet ovast istuneet ikiajat alasti saunan lauteilla ja ryypänneet raskaasti keskenään, istuvat alasti saunan lauteilla ja suhmuroivat Suomen asioita mennen tullen eduskuntaa ja työmarkkinajärjestöjä myöden yhäkin, mutta heitä ei ole koskaan epäilty eikä koskaan epäillä homoiksi.

  Mutta anna kun nainen pääsee vallan kahvaan kiinni ja etenkin jos hän ajaa seksuaalivähemmistöjen tai heikommassa olevien kansalaisten asiaa, niin hän on automaattisesti lesbo/lepakko ties mitä ja saman lesboleiman saa hänen lähellään työskentelevät muut naiset!!!

  Mistähän tämä johtuu?
   
 5. Ihmettelen Vierailija

  No kuka heteromies on ollut setassa.
   
 6. heteronainen Vierailija

  Heteromieheltä menee miehisyys, jos hän puolustaa homoja, sen vuoksi heteromies ei ikinä aja setan asiaa. Machoheteromies (esim. Tony Halme oli) on akkamainen pelkuri joka iskee vyön alle, eli vetää vastaväittelijän seksuaalisen suuntautumisen kehiin, kun ei enää oikeita asia-argumentteja keksi.

  Halosella oli pokkaa kuunnella lesboksi haukkumisia vuosikymmenet, koska ilmeisesti hän koki, että seksuaalivähemmistöjen asia on tärkeämpi saada kuntoon kuin mitä hänen oma imagonsa on.
  Siitä pinnat ja arvostukset hänelle. Teki ison työn ja ansaitsee kiitokset siitä.
   
 7. downin syndrooma Vierailija

   
 8. jassoooo Vierailija


  Ymmärrän kyllä mikset voinut kertoa lottovoitosta. Olisi tullut käsi ojossa puoli kylää. Parempi salata. Itse en tosin lottoa, kun ei ole varaa ja silloin jos lottoan, niin ei tule kuin korkeintaan 3 oikein. Huono tuuri rahapeleissä.
   
 9. Mummeli3 Vierailija

  Mitä väliä onko joku julkkis homo tai lepakko! Ketä liikuttaa? Jokainen saa seksielämässään tehdä mitä haluaa, kunhan ei ole lasten kanssa. Näin vanhaksi eläneenä jo antaa tuollaisten asioiden olla miten on.
   
 10. Tarjasta Vierailija

  Tarja oli nuorena raikulimimmi joka ei sylkenyt lasiin.
   
 11. Säätiedotus Vierailija

  Suomeen on saapunut kymmeniä tuhansia suvaitsemattomia turvapaikanhakijoita jotka heittävät lepakot korkean talon ikkunasta ulos.

  Varokaa katoilta putoavaa lunta ja jäätä ja lepakoita.
   
 12. Proletariaatti Vierailija

  Halonenhan paljasti lehdistölle jo monta vuotta sitten, että nuorena hän seurusteli 1960-70 -lukujen taitteessa Erkki Tuomiojan kanssa. Erkki Tuomioja on Tarja Halosen ex-poikaystävä! KAIKKIEN MAIDEN PROLETAARIT - YHTYKÄÄ!
   
 13. nöf Vierailija


  Joo, Erkki muistuttaakin sen omaa ukkoa. Semmosta on lukenu jostain, että Putin tykkää pikkupojista.
   
 14. Philippina Uusi jäsen

  liittynyt:
  14.02.2016
  Viestejä:
  29
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei tuolla liene mitään merkitystä, noloa se olisi ollut jos se olisi ollut naisen kanssa naimisissa, itsenäisyyspäivänvastaanotto olisi ainakin minusta ollut kiusallinen tilanne!
   
 15. hohhohhooo Vierailija


  Pekka Haavistosta voi tulla joskus pressa. Vastaanotolla sitten kättelee Antonion kanssa.
   
 16. Tarja Halonen on suosituin presidenttimme jälkeen Urho Kekkosen. Kolme eri kertaa koeteltu todellisessa valtakunnallisessa suosituimmuuskisassa eli presidentinvaalien äänestyksissä ja se on ainoa lahjomaton ja riittävän laajan alustan tarjoava kannatusmittari:

  1. kerta 16.1.2000 jolloin sai 1 224 431 ääntä 40% kaikista joka on aivan huikea lukema koska silloin olivat kaikkien ehdokkaiden naamat esillä. Ei aivan riittänyt valintaan joten Tarjamme joutui toiselle kierrokselle.

  2. kerta 6. 2. 2000 jolloin sai 1 644 532 ääntä ja ylivoimaisen voiton Ahosta joka sittemmin luikki palkkiovirkoihinsa.

  3. kerta 15.1.2006 jolloin sai 1 397 030 ääntä ja käsittämättömän 46,3% kaikista äänistä. Oli todella lähellä tulla valituksi ensimmäisellä kierroksella mutta toiselle kierrokselle joutui vaikka aivan erinomaisen ensimmäisen kauden oli vetänyt samoin kuin vaalikampanjankin.

  Tarjamme on todellakin oikea koko kansan luottopresidentti. Hän on sen kolme kertaa valtakunnallisesti todistanut.

  Sitten on aina promille-vähemmistö näitä joille demarinaisen voitto on kuin punainen vaate härälle, eivätkä vieläkään tunnu päässee yli Tarjan ylivoimaisuudesta.

  Kansa saa suoda Tarjalle kolmannen kauden, presidenttihän on presidentti vasta kolmannella kaudellaan. Tarja Halonen on maailman 10 parhaimman naispolitiikon joukossa

  http://www.wonderslist.com/10-most-powerful-women-politicians/


  Siitä että Ninnistö on kansan virhearvio siitä faktat tästä https://www.facebook.com/piitziz
   
 17. T_Halonen Vierailija

  Kylmiä faktoja Sauli Niinistöstä. Kuka käski äänestää tätä miestä ei olisi ollut mikään pakko!

  "Sauli Niinistö rikkoo käytännössä ellei lakia niin ainakin etiikkaa ja moraalia kun on .."
  Aiheesta sosiaalisessa mediassa lue tästä http://sauli-niinisto-salosta.blogspot.fi/


  "Sauli Niinistö on vain salolainen kokoomuksen takarivistöstä julkisuuteen revitty pikkupoliitikko.

  Niinistön ongelma on sivistymättömyys, tyhmyys, huono ulosanti, jääräpäisyys, hän ei opi asioita eikä siksi ymmärrä mitä työtä hänen pitäisi presidenttinä tehdä.Hän ei osaa hoitaa presidentin ja Suomen poliittisia tehtäviä. https://www.facebook.com/piitziz


  Sauli Väinämö Niinistö mainosti olevansa työväen Presidentti. Siinäkin valehteli aivan silmää räpäyttämättä. Niinistö ei ole millään tavalla Kristitty, mutta on niin härski, että toivottaa ihmisille Jumalan siunausta Jos olisi hereillä oleva omatunto ei tuota pystyisi sanomaan.
  10 syytä olla äänestämättä Sauli Niinistöä !!! Kuka olisikaan ihan oikeasti halunnut presidentiksi seksuaalisesti kieroutunutta vanhaa miestä joka saa orgasmeja vauvojen vaipoista tai fiiliksiä haureudesta alaikäisen sukulaistyttönsä kanssa.
  Myötävaikuttaen lisäksi ilkeydellä lastensa äidin kuolemaa ja käyttäen hyväksi siitä saamaansa "nyyhkytarinaa" akkojen lehdissä pönkittämään poliittista agendaansa.

  Sellainen mies on impulsiivinen ja epävakaa Sauli Väinämö Niinistö joka vaihtaa kantojaan ja päätöksiään sitä mukaa kuin kalsareitaan kaksi kertaa päivässä.

  Taustat täältä ole hyvä katso heti http://sauliniinistosalosta.blogspot.fi/
   
 18. vierailija Vierailija

  Leaso mikä lesbo. Setan jäsen ja häpeää omaa lesbouttaan. Häpeä Tarja itseäsi!
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti