Hae Anna.fi-sivustolta

Sielu ja sikiö

Viestiketju osiossa 'Kristallipallo' , käynnistäjänä vierailija, 02.06.2019.

 1. vierailija Vierailija

  Arkkienkeli Razielin kanavoituja ajatuksia abortista ja sielun kehoon tulemisen ajankohdasta: videolla kohdasta 1.05.55 alkaen. Arkkienkeli on elämän puolella kuten arvata saattaa.

   
 2. vierailijatar Vierailija

  SIELUSTA SIKIÖSSÄ, LAPSEN SYNTYMÄSTÄ JA ABORTISTA

  Akaasisia tiedostoja kanavoinut Jen Eramith M.A. ( www.akashictransformations.com)
  Lokakuussa 2010
  Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

  Milloin henki tai sielu tulee kehoon raskausaikana? Mikä on elämänoppituntina hengelle tai sielulle, joka kiinnittyy sikiöön, joka menee kesken tai abortoidaan?

  Se vaihtelee. Jotkut sielut haluavat saada fyysisen kokemuksen jokaisesta sikiövaiheesta. He tulevat heti paikalle ja pysyvät kehossa koko prosessin ajan hedelmöityksestä lähtien. Toiset sielut eivät ole kiinnostuneita kaikista sikiökokemuksissa ja näin ne tulevat kehoon joskus toisen kolmanneksen aikana. Useimmat sielut tulevat kehoon ja sitten lähtevät siitä uudestaan ja uudestaan raskausaikana. Käytämme näitä sanoja "tulla" ja "lähteä", ikään kuin ne olisivat erillisiä tekoja, mutteivät ne ole. Sielunne ei ole yksittäinen olento. Sielunne on hologrammi. Tämä merkitsee, että ollessaan ihmisenä sielunne on myös muissa paikoissa ja ajoissa.

  Useimmilla teistä on sielun osia, jotka kulkevat planeettanne toisissa osissa tällä hetkellä enkeleinä tai henkioppaina toisille ihmisille. Osa sielustanne leijailee pois ja menee maailmanlaajuisiin tapahtumiin tai palvelee maailman tai universumin toisissa osissa. Ei ole koskaan hetkeä, jolloin koko sielunne on täysin kehonne sisällä osana sitä, kuka olette. Olette aina olemassa itsenänne ja myös koko joukkona muita asioita. Se missä määrin tätä tapahtuu, riippuu siitä, kuka olette ja mitä sielunne "meinaa". Kun sanomme, että sielu tai henki on tullut sikiön kehoon, tarkoitamme, että sen sielun energia joka tulee asumaan tuossa ihmiselämässä, on sitoutunut siihen ja ilmestynyt värähtelymuotona soluihin, jotka muodostavat kehon. Todellisuudessa lähes jokainen sielu on sitoutunut ihmiselämäänsä jo ennen hedelmöityksen tapahtumista.

  Jollain tasolla tulevan ihmisen energia on jo noissa soluissa, kun ne alkavat kasvaa, mutta siellä ei ole koko sielu. Ei ole yksittäistä sielua tai henkeä, joka "uskoo" elämänsä tuohon yhteen kehoon, sikiöön. Jokainen ihminen joka haluaa elää täyden ihmiselämän, valitsee syntyvänsä äidille, jonka aikomus ja sielusuunnitelma ja -polku johtaa hänet täysiaikaiseen raskauteen ja lapsen synnytykseen. Sielunne sopivat toistensa kanssa ja linjaavat kokemuksenne, jotta ne sopivat yhteen. Jos on henkilö tai perhe, joka hyötyy keskenmenon läpikäymisestä, jolla on jotain opittavaa, jotain selvitettävää tai avauduttavaa keskenmenokokemuksesta, niin sielu joka haluaa kokea, millainen on keskenmeno, harmonisoituu tuon sikiön kanssa. Jos sielu haluaa päästä ihmiselämään mahdollisimman nopeasti, viivytyksettä, se ei sitoudu sikiöasteen soluihin naisessa, jonka elämänpolku johtaa keskenmenoon tai aborttiin.

  Kuten kaikessa, sielunne tietävät perimmiltään tasan tarkkaan, mitä ne ovat tekemässä. Sielunne on jatkuvasti yhteydessä jokaiseen elämässänne korkeammalla tasolla ja ne päättävät, minne kukin menee, mitä kukin suunnittelee tekevänsä ja miten tarpeenne linjataan yhteen. Myös sen sielun tai hengen elämänpolku vaihtelee, joka kiinnittyy sikiöön, joka menee kesken tai abortoidaan. Jotkut ihmiset tai joidenkin ihmisten sielut päättävät tulla abortoitavaan tai kesken menevään sikiöön, koska ne haluavat mielenkiintoisen kokemuksen. Ne haluavat tuntea, millaista on saada 3D-keho, mutta niillä ei ole oikeastaan kiinnostusta elää koko ihmiselämää. Luultavasti ainakin 50% keskenmenoista tai aborteista on sieluja, jotka eivät halua elää koko ihmiselämää, mutta syystä tai toisesta niillä on jotain opittavaa tai koettavaa ruumiillistumisesta. Tämä on nopea ja helppo tapa ruumiillistua ja kokea fyysisyyttä ilman tarvetta käydä koko ihmiselämää läpi.

  On myös monia muita sieluja, joilla on karmasyitä keskenmenoon tai aborttiin. Kenties niiden täytyy tulla ruumiiseen selvittämään karmaa. Kenties jokin mitä he ovat tehneet entisessä elämässä, ratkaistaan tai saatetaan tasapainoon tämän kokemuksen kautta. Kenties he antavat sen lahjaksi perheelle, jonka täytyy kokea keskenmeno tai abortti. Se vaihtelee, se on erilaista.

  Kuten kaikessa, perimmiltään sielunne tietävät, mitä tekevät. Ne valitsevat kokemuksensa ja koreografian kaikille ympärillänne. Sanotaanpa akaasisten tiedostojen näkökulmasta jotain, mitä ei ole vielä sanottu. On erittäin selvää, että ihmiskokemus on aina niiden ulottuvilla, jotka haluavat saada sen. Tämä merkitsee, että jos sielu on käynyt läpi keskenmeno- tai aborttikokemuksen ja se todella haluaa elää ihmiselämän, se voi inkarnoitua taas uuteen ihmiskehoon. Ihmiselämä ei ole yksi ja ainoa tilaisuus. Kuten useimmat teistä ovat tunnistaneet, monet teistä ovat tehneet sen satoja tai jopa tuhansia kertoja aiemmin. Kaikki riippuu siitä, mitä sielunne haluaa tehdä korkeammasta näkökulmasta.

  Se mitä olette päättäneet, on edullista sielunne polulle ja koko ihmiskunnalle sen perusteella, mitä haluatte tarjota. Abortin valitsemiseen liittyvät eettiset tai moraaliset kysymykset ovat todellisuudessa rehellisyyteen liittyviä. Jokaisen yksilön joka valitsee tekevänsä abortin, on tehtävä se rakkaudesta. Etiikan ja moraalin perusta on rakkaus. Koko ihmiskokemuksen perusta on rakkaus. Jos toimitte rakkaudesta ja toimitte sen mukaan, minkä tunnette oikeaksi rakkauden paikasta sisällänne, niin seuraatte omaa moraalikompassianne. Seuraatte omaa moraalikoodianne.

  Jos teette jotain pelosta, jos reagoitte pelosta, vihasta tai itsenne tai jonkun toisen tuomitsemisesta, niin olette langenneet rehellisyydestä. Silloin tulee vähemmän selväksi teille ja kaikille ympärillänne, mikä on moraalista tai mikä on eettistä. Kun tullaan kysymykseen abortista, jokainen ihminen voi tehdä sen rakkauden tilasta. Rakkaudesta ja kunnioituksesta itseänne, perhettänne ja tilanteenne totuutta kohtaan ja on myös mahdollista tehdä se rakkaudesta ja kunnioituksesta mahdollisesti syntyvää ihmisolentoa kohtaan tunnistaen ne olosuhteet, joihin hän tulisi. Voitte tehdä sen rakkaudesta ja vapauttaa tuon sielun ja tuon mahdollisuuden, selvittää tietä eri sielulle ja eri mahdollisuudelle tulevaisuudessanne ja tuon sielun mahdollisuudelle kasvaa eri sikiössä eri ihmisperheeseen ja eri olosuhteissa.

  Voitte päättää tehdä abortin pelosta. Pelosta että teidät tuomittaisiin, ettei teitä rakastettaisi, ettette ole riittävän hyvä vanhemmaksi. On loputtomasti mahdollisia pelkoja, jotka voivat saada tekemään abortin. Kuten useimmat ihmiset tietävät, jotka ovat käyneet läpi abortin, on luultavasti sekoitus sekä pelkoa että rakkautta. Tuo valinta on erittäin intensiivinen. Kuten kaikessa, ihmiset tekevät aina valintoja, jotka päättävät joidenkin polkujen mahdollisuuden ja avaavat uusi polkuja. Perimmiltään silloin kuin valitaan abortti, luotte jonkin mahdollisuuden kuoleman - aivan kuin valitessanne menon yhteen kouluun toisen sijasta luotte kuoleman. Suljette yhden mahdollisuuden kaikkeen, mitä olisi voinut tapahtua, jos olisitte tehneet tuon valinnan. Kun teette toisen valinnan, mikä se onkin, avaatte oven joukkoon uusia mahdollisuuksia.

  Koko ihmiselämä liikkuu eteenpäin pienten kuolemien ja pienten hyvästien kautta niille mahdollisuuksille, joita on ennen tuon valinnan tekemistä uuteen sitoumukseen ja uuteen avoimeen oveen - uuteen mahdollisuusjoukkoon, mikä syntyy jonkin valinnan tekemisen jälkeen. Tämä on totta aborttivalinnassa. Tämä on totta kouluvalinnassa. Se on myös totta siinä, mitä laitatte päällenne joka päivä. Joihinkin näistä valinnoista liittyy voimakkaampia tunteita kuin toisiin. Ne kaikki ovat osa elämää - valintojen tekemistä, jotka avaavat teille uusia mahdollisuuksia. Parasta mitä voitte tehdä, on seurata omaa moraalikoodianne ja tehdä, mikä tuntuu aidolta ja todelliselta perustuen parhaaseen yritykseenne siirtyä kohti rakkautta ja poispäin pelosta.

  -----------

  Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

  Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
  https://www.adonai.fi/809
   
 3. vierailijatar Vierailija

  Koska sielu liittyy sikiöön?

  Kun hedelmöityminen tapahtuu, fyysinen struktuuri yhdistyy, jotta muodostuisi erillinen fyysinen ilmenemismuoto. Tämä ilmenemismuoto sitten kasvaa, mutta psyykkis-henkinen sidos kehittyvään olemukseen muodostuu ennen hedehnöitystä, karmallisten tekijöiden ja psyykkisten voimien vuorovaikutuksesta. Hedelmöitymisen tapahtuessa tuo olemus kiinnittyy psyykkis-fyysiselle tasolle ja jää lähelle kehittyvää struktuuria (sikiötä). Toisin sanoen hedelmöitymishetkellä muodostuu psyykkis-fyysinen side. Ennen hedelmöitymistä muodostuu psyykkis-henkinen rakennemalli. Niinpä sielu voi liittyä kehoon varhaisessa vaiheessa, se voi liittyä syntymän hetkellä tai jopa pitää etäisyyttä syntymän jälkeenkin, kunnes tarvittava kypsyys saavutetaan.

  Niinpä kehittyvä olento, joka ottaa uuden fyysisen struktuurin, voi olla liittymättä täydelleen tuohon fyysiseen struktuuriin, tai se voi liittyä fyysisen kehityksen varhaisessa vaiheessa. Kummassakin tapauksessa se on liittynyt tuohon struktuuriin psyykkis-fyysisen siteen kautta. Sopiva karminen rakennemalli kehittyy, sopiva fysiologia löytyy.

  Jos kehittyvä olemus (sielu) on taipuvainen fyysiseen ilmaisuun, se voi liittyä jo varhaisessa vaiheessa; jos se on vähemmän taipuvainen siihen, se voi olla yhteydessä, mutta liittymättä siihen jopa useiden vuosien ajan. Kun mieli saavuttaa tietyn kypsyysasteen kehittyvässä struktuurissa, sielun on liityttävä tai struktuuri lopulta kuolee. Mutta liittymisajankohta on kyseessäolevan kehittyvän olemuksen oma valinta. Se on kuitenkin liittynyt psyykkis-fyysisellä siteellä tuohon saamaansa fyysiseen struktuuriin.
  http://anandaseva.fi/artikkelit/koska-sielu-liittyy-sikiöön
   
 4. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 342
  Saadut tykkäykset:
  1 979
  No mutta eihän tuo Herra Jumala sitä todista että muisto ei olisi aito... Eihän tuolla asenteella koskaan mitään tutkia voi jos sitten oikealta kuulostava ei voi olla totta koska "kaikki tietää että noin..." Tuommoinen lähestymistapa ei oo tieteellistä, se on sitä ideologia edellä menemistä ja yhtä fanaattista kuin se että kaikki tuosta noin vaan selitetään yliluonnollisella.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. vierailija Vierailija

  :poop:
   
 6. 'wink' Vierailija

  No mutta Herran Jumala enhän minä ole sellaista väittänytkään, joten rauhoitu ja selvittele vaikka siinä samalla, mitä fanaattisuus todellisuudessa tarkoittaa.
   
 7. vierailija Vierailija

  Vesimies ja joku muukin kysyi, mitä tarkoitit tuolla lauseella. Et vastannut. Olen samaa mieltä vesimiehen kanssa, ettei tieto tarkoita, ettei muisto olisi aito.
  Ihan sama kuin jos joku kertoisi muistavansa lapsena imeneensä tuttipulloa ja toteaisit, ilman selityksiä, että onko yllättävää kun jokainen tietää että lapsena juodaan tuttipullosta.
  Olen varma, että luulit sen "todistavan" jotain, mutta väännät sen nyt niinkuin vesimies olisi jotenkin "väärässä". Ei ole. Lauseesi oli täysin irrationaalinen, paisti jos halusit kertoa, että jokainenhan vain kuvittelee muistavansa jotain kun asia on jo yleisessä tiedossa millaista se on. Kestämätön peruste.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 8. vierailija Vierailija

  Kaipaisimme tänne taas Sivusta Seuraajaa servaamaan winkin. Viime kerta oli kyllä mainio :D
   
 9. vierailija Vierailija

  Saattaahan ne olla kehomuistoja, joille saan sanat ja paremman ymmärryksen vasta myöhemmin. Enhän olisi syntymääni silloin just synnyttyä osannut sanoiksi laittaa, kun ei ollut tietoa eikä kokemusta juuri mistään, eikä sanojakaan. Tai en tiedä onko tietoisuus jotain sellaista, että sitä voi olla ilman sanoja...

  Jätin kertomatta yhden asian. Sanoi analyytikolle silloin kun koin syntymäni uudelleen että tiedän tulleeni tänne (kohtuun) sellaista rööriä pitkin...Ihmettelin että miten voin tuon tietää, siis että olen tullut munatorvea pitkin kohtuun. En usko mihinkään yliluonnolliseen ja kokemus siitä että olisin jo kohdussa tiennyt tulleeni sinne rööriä pitkin tuntuu tosi kummalliselta, siksi kai arastelen kertoa tuota yksityiskohtaa. Sen sijaan että olisi muistoja lähempänä syntymää tuntuu luonnolliselta...
   
 10. vierailija Vierailija

  winkin ja sivaltajan vuoksi pidän täällä olevia skeptikoita naurettavina ja uskon vakaasti pseudoskeptikkojen olemassaoloon. Nämä pseudot eivät osaa ymmärtää (ehkä heillä ei ole siihen edes kognitiivisia kykyjä) mitä eroa on sillä, että ihminen kertoo kokemuksensa, mielipiteensä ja faktansa. On turhaa alkaa pseudoilla ihmisten tekstejä, joissa nimenomaan kerrotaan kokemuksesta ellei ihminen sitten erikseen kirjoita sinne, että "tämä on totuus ja pätee kaikkeen" tjsp. Ihmisen mielipidettäkin on turha alkaa pseudoilla - se on vain mielipide.
   
 11. 'wink' Vierailija

  Ei tieto eikä tietämättömyys todista muiston aitoutta tai epäaitoutta.
  Ettekö usko, että valemuistoja saattaa olla? Vai uskotteko kenties, mutta olette varmoja, että niitä ei tapahdu juuri teidän kohdallanne? (En tarkoita tässä nyt välttämättä terapeutin tai jonkun muun tarkoituksella istuttamia valemuistoja.)

  Ei kannattaisi olla liian varma.
  En ole missään vaiheessa väittänyt minkään todistavan puolesta tai vastaan. Vesimies on väärässä, jos luuli minun jotain sellaista väittäneen - jos taas ei luullut ja mainitsi asiasta jostain muusta syystä, sinä otit tuon "vääntämisen" aivan turhaan puheeksi.
   
 12. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 342
  Saadut tykkäykset:
  1 979
  No mikä sun pointti tuossa sitten oli? Miksi sanoit niin?
   
 13. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 342
  Saadut tykkäykset:
  1 979
  (y)(y)(y)
   
 14. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 342
  Saadut tykkäykset:
  1 979
  Herttileidi sentään, jos ?sisällytät mutkin tuohon "Ettekö usko, että valemuistoja saattaa olla?" Kun sanoin ihan selvästi jossain viestissäni että "tottakai valemuistojakin on, mutta niiden perusteella ei kaikkia voi tuomita valemuistoiksi"

  En tiedä mitä väitit kun minun mielestäni puhuit niin epäselvästi, päättelin väärin koska puhuit minun mielestäni niin epäselvästi, anteeksi jos päättelin väärin.
   
  Last edited: 12.06.2019

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti