Hae Anna.fi-sivustolta

Sienten pakastus

Viestiketju osiossa 'Keittiössä' , käynnistäjänä Uusavuton, 24.08.2005.

  1. Hienohelma Vierailija

    Heippa!
    Raakana pakastetut kanttarellit ovat yhtä kuin metsässä paleltuneet. Muuttuvat sitkeiksi, kirpeiksi ja tummiksi.
    Ruskista pannulla liemi kokoon, jäähdytä, pussita ja pakasta. Kaikkein paras konsti.
     
  2. vierailija Vierailija

    Vetäisin pakasteesta sellaisenaan pakastettuja kanttarelleja.
    Tein kastikkeen ja maistu ihan kauhealta, ei pystynyt syömään.
    Eli kanttikset pitää jotenkin käsitellä ennen pakastusta.
     
  3. Anna.fi-toimitus Administrator Ylläpidon jäsen

    liittynyt:
    05.04.2013
    Viestejä:
    87
    Saadut tykkäykset:
    18
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti