Hae Anna.fi-sivustolta

Sikamaista uutisointia

Viestiketju osiossa 'Eläkkeellä' , käynnistäjänä töitä tehnyt, 16.01.2017.

 1. töitä tehnyt Vierailija

  Yle roikottaa erästä mummoa uutisissaa, mummoa joka hyysää ulkomaalaista miestä, taisi höppänä saada joka SPR:n nutukoilta palkinnon ;) Ylen studiossa mummo istui käsi somasti miehen reidellä, heh heh. Jos minä olisin työkokouksissa laittanut kätöseni viereisen nuoren miehen reidelle, siihen olisi puututtu. Täytyypä kokeilla kun menen seuraavan kerran pankkiin istumaan.
  Mummoja on kehotettu ottamaan peräkäriin halukkaita poikia, niimpä ne juoksevat pankista poistuvien mummojen kotioville, käsi mummon käslaukussa. Maassa makaa hellonaisia, käsi ojossa. Ostoskeskuksen ovella minut piiritti kolme yli-ikäisen naäköistä mustatukkaista poikaa, rahaa, anna rahaa suomesksi hokivat. Viisaita ovat kun ovat jo suomenkielen oppineet.
  Nyt sitten kaiken kukkuraksi uutisoitiin, kuinka eläkkeet ovat kahdenkymmenen vuoden aikana NOUSSEET. Siis tässä maassa on lama, mutta eläkeläisillä pyyhkii hyvin, Viimeisen kymmenen vuoden ajan eläkeläiset suorastaan rypeneet rahassa.
  Heh heh, Romaniassa ei ole niin suuri eläke kuin minulla, voihan stana, minä olen tehnyt töitä 55-vuotta. Jos loisii ja makaa koko elämänsä, eläkettä ei kerry ;) ;) ;) ;)
  Käyrä kertoi keskieläkkeestä, unohdettiin tuoda esiin että hallitus ei ole halunnut laittaa eläkekattoa. Näin kayrä helposti huitoo huippujohtajien huippueläkkeiden ansiosta.
  Sikamaista antaa tunkijoille tällainen viesti juuri nyt!
  Ja mitä se Päivi Nerg kävi Irakissa toimittamassa, kun oikein videolla irakilaiset nyt syyttävät juuri Suomea, kun juuri Suomi ei ottanutkaan heitä jostakin syystä maahan loisimaan.
  Käsittääkseni Suomi toimii kuten muutkin EU-maat tämän hurjan ongelman kanssa. Suomi ei ole poikkeus, vai mitä se P Nerg Irakissa toimittia????Oiskohan Irak laittanut määrätynlaisen populan ulos maasta. juuri Suomeen, tyyliin hoitakaa ja pitäkään hyvänänne. Tuskin kultamunia irakeista ulos päästettäisiin, eikä kultamuna tänne kylmään pyri. Mätämunista ei niin väliä ;)
   
 2. töitä tehnyt Vierailija

  Sorry kirjoitusvirheet, olen menossa kaihileikkaukseen. Tätä taustaa vasten näkö ei oikein riitä.
   
 3. Engel Vierailija

  Tilastot valehtelee niin pirusti. Jos toinen käsi jäätyy ja toinen palaa niin siinä keskellä pitäisi sitten olla normaalia, sellaisia ovat tilastojen keskiarvot.
  Olisi tässä taloustilanteessa välttämätöntä saada aikaan eläkekatto. Mielestäni kenellekkään ei pitäisi maksaa eläkettä yli 3000 euroa kuussa. Nyt saa ikänsä kovaa työtä tehnyt ammattimies eläkettä n. 1500 euroa kuussa ja siitä pieneläkeläiset suunnilleen puolet.
  Pelin henki pitäisi olla: suurista pois ja pienille lisää.

  Ja sitten nämä" sotapakolaiset" terveitä nuoria miehiä, joita kukkahattutädit paapoo.
  Kyllä ymmärrän jos naiset lapset ja vanhukset lähtee sotaa pakoon, mutta raavaat nuoret miehet ?
   
 4. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 111
  Saadut tykkäykset:
  299
  Jossain mielessä se ei ole oikein, että eläkkeet eroaa niin paljon toisistaan, mutta eläkkeet menee samaan malliiin kuin kaikki muukin yhteiskunnassa. Rikkaammat saa emmän ja köyhemmät vähemmän ja ne kaikkien köyhemmät saa niin vähän, että eivät toimeen tule eläkkeellään.
  Mutta siis sama pätee koko yhteiskuntaan, valitettavasti.
   
 5. Sivistysvaltio Vierailija

  Ehkäpä hyvä tai parempi eläke on se viimeinen porkkana, jonka takia kannattaa kuluttaa housuntakapuoliaan koulujen penkeillä. Jos kaikki tasapäistettäisiin, niin ihmisten tarve kouluttaa itseänsä päästäkseen ns paremmille osingoille häviäisi kokonaan. Miksi sivistää ja kouluttaa itseään jos korvaus kaikesta on päiväannos riisiä? Ihminen on taipuvainen hedonismiin ja vaikka kuinka todistelisimme Maslowin tarvehierarkian toteutumista niin epäilenpä lopputulosta.
  Tasa-arvo, peruskoulutus, kansalaispalkka, sama palkka tai eläke jne ovat ideaaliyhteiskunnan arvoja.
  Jos halutaan tasa-arvoa, poistaa kateus ja jakaa siitä yhdestä pussista yhtä paljon jokaiselle niin sitten kaikille samalaiset tulot, verot, vaatteet, polkupyörät, asunnot... kuten Kiinassa ennen vanhaan. Kaikilla olisi yhtä vähän tai yhtä paljon mutta jos olette lukeneet Jung Changin Maon tai Villijoutsenet, niin kaikilla oli yhtä paljon mutta joillakin vähän enemmän ja joillakin helvetin paljon vähemmän juurikaan mitään. Mitäpä sitä ihminen ei tekisi tämän hyvinvointivaltion eteen?
   
 6. Engel Vierailija

  Eihän täällä kukaan ole vaatinut samaa palkkaa ja samaa eläkettä kaikille, vaan jonkinlaista kohtuutta pitäisi kuitenkin noudattaa.
  Ahneudellakin pitäisi olla rajat.
   
 7. Sivistysvaltio Vierailija

  Jep olet oikeassa. Ihmettelen mihin nämä ökyeläkkeiden saajat saavat kulutettua kaiken. Toisaalta sellaiset menot kun on tulotkin ja jos "saavutetuista" eduista pitäisi niistää niin ei käy.
  Yksikään poliitikko ei lähde ajamaan eläkkeen kattorajan asettamisen puolesta koska se olisi poliittinen itsemurha. Yhteiskunnassamme on paljon vastaavia asioita, joista on helpompi valittaa ja hymistä mutta kukaan ei halua olla se, joka todellisuudessa heittää sen ensimmäisen kiven.
   
 8. typerää Vierailija

  Kautta aikojen on ollut ja tulee olemaan se parempi, viisaampi ja kauniimpi ja aina tulee olemaan.
  Ei sitä muuta se, että äsken valittiin Helsingin kaunein nainen, jolla on kaunein vartalo jota ei edes Aitolehti rehkimällä saa.
  Kun tämä ivaasio maahamme alkoi, luin jostakin että pitää auttaa. Jeesusteltiin, että jos olet lähdössä vaikkapa uimaan, ja tiedät että kerrostalossa joku mummo ei ole päässyt uimaan mene ja pyydä hänet mukanasi uimahalliin ; ) ;) Hyi saakeli varokoot jos tulevat pyytämään, vaikka olisivat huomanneet etten ui.
  Nythän uimahalleihin ei uskalla mennä, kun siellä leuhutellaan koko ryysläjää, puhumattakaan että pyytäisi jonku naapurin mummon mukaan moiseen soosiin.
  Naurattaa, siis todella, Kun lähden matkalle, voinko minä odottaa että lentokoneessa bisnesluokassa matkustava tulee ja saoo, että mummeli sulla taitaa jalat kärsiä tuossa käppyrässä, minäpä annan sinulle bisnespaikan, oleppa mummo hyvä ;)
  Mikähän tulevaisuus tulevilla eläkeläisillä on vaikkapa parinkymmenen vuoden kuluttua, kun elättävät näitä hm meidän rikastuttajia ja heidän miljoonia jälkeläisiään. Säälin todella ja olen miettinyt miksi meidän nuoriso ei reagoi tähän tilanteeseen lainkaan? Käänettäänköhän tämä rasismiksi ja joudun poseen?
  Toki viisas äly tästä maasta lähtee, mutta se joka tänne jää, eivätkö he seuraa tilannetta, sitä missä tämä maa nyt makaa.
  Helsingissä joka nurkalla nämä tukijat melskaavat ja EMMA KARI heitä paapoo?
   
 9. Engel Vierailija

  Eihän toki se mikään poliittinen itsemurha olisi, jos vaikka vasemmistoliiton eduskuntaryhmä alkaisi eläkekattoa ajamaan, koska köyhien äänillä ne sinne eduskuntaan on valittu.
  Ei se riistäjäporvari työväenpuolueita äänestä.
  Tuloerot Suomessakin kasvavat. Rikkaus ja loisto kerääntyy yhteen kohtioon, köyhyys ja kurjuus toiseen .
  Koko ihmiskunnan varallisuudesta 1 prosentti omistaa 99 prosenttia. Miltei koko maailma elää kapitalismin diktatuurissa. Kun omistava luokka omistaa hyvin monissa tapauksissa myös tiedotusvälineet, niin tätä nurinkurista tilannetta pidetään normaalina.
   
 10. Historiaa Vierailija

  Mitä eikö kansalla ole leipää? No antakaa heille leivoksia. "S'ils n'ont pas de pain, qu'ils mangent de la brioche."
   
 11. tuunari Vierailija

  Oikeinko toissasi luulet, että yksikään noista, jotka ovat Arkadianmäelle pääseet, olisi itse valmis omaa oksaansa sahaamaan ja esittämään jotain, joka heikentäisi omaa elintasoa.:)

  Taitaa se aate olla siin demareilla kuin vasemmistolaisillakin pelkästään puheissa, teoissa vain silloin, kun se ei koske itseä.:)
   
 12. Engel Vierailija

  Mutta eikö meillä ole valta äänestää ihmisiä, jotka ovat valmiita luopumaan osasta etuoikeuksiaan .
  KANSA KAIKKI VALTIAS
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti