Hae Anna.fi-sivustolta

Simppeli vaihto

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä Leopardiviltin alla, 15.09.2018.

 1. Leopardiviltin alla Vierailija

  Mietityttää tumman miehen ja vaalean, pitkät kiharat hiukset omaavan naisen suhde. Minullakin sutinaa miehen kanssa, mutta onko heidän välillään jotain vakavampaa vaiko ystävyyttä? En ole kateellinen, mietin vain. Vaikka olisikin heillä jotain vakavaa niin aion pysyä ystävänä miehen kanssa ja toivottavasti näin käykin? Mitäpä tähän näkyy?
   
 2. Leopardiviltin alla Vierailija

 3. Aikatar Vierailija

  Flirttiä tähän kyllä nousee heidän välillään, mutta mitään vakavampaa tuskin on. Katsele rauhassa miehen suhteen, sinulla ei kiirettä.

  Ahdistaa sukulaisten minusta selän takana puhuminen ja negatiivisuus ja kateus. Siksi pidän heihin etäisyyttä. Haluaisin, että kaikki olisivat reiluja toisilleen. Miten suhteemme jatkossa menee?
   
 4. Leopardiviltin alla Vierailija

  Valitettavasti näkyy, että nämä ihmiset eivät tule muuttumaan paljoakaan erinlaisiksi. Sinussa on voimaa ja itsenäisyyttä, mikä ärsyttää heitä. Teet oikein, kun pidät etäisyyttä. Olemalla etäinen, mutta kohtelias on parasta. Ei antaa aihetta eripuraan, jolloin heilläkään ei todellista syytä pahentaa tilannetta. Näin säilyy jonkinlainen tasapaino ja ”parempi laiha sovinto, kuin lihava riita”. Näkisin, että jonkinasteinen sopu kuitenkin tulee olemaan. Aika auttaa joidenkin henkilöiden osalta. Asenteiden jyrkkyys lievenee. Olette vain niin eri maata.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti