Hae Anna.fi-sivustolta

Sisustajakin...! en kestä, Naomi osaa kaikkee!

Viestiketju osiossa 'Rakentaminen ja remontointi' , käynnistäjänä vierailija, 09.09.2019.

 1. vierailija Vierailija

  Facebookissa löysin Naomin sivun ja siinä oli myös sisustussuunnittelija Naomi Mesin ja näytin mun kaverillekin että häh mitä tää on että siis tiesin kyllä että selvännäkijä ja puutarhuri mutta onks siis ny vielä muka sisustussuunnittelijakin??? että onks muka joku tuhattaituri vai mitä toi ja toikaan ei vielä mitään mutta sitte mun kaveri näytti puhelimestaan kuvia jonku opiskelukaverinsa kampaamosta johon Naomi oli suunnitellu sisustuksen ja se oli ihan Heaven! Siis mitkä värit! Ja kuulemma sinne on tulossa vielä joku seinäkoristelu kun Naomi ehtii toteuttaa. Mä en kestä miten joillain on vaikka mitä kykyjä ja mä en osaa edes kunnolla piirtää mitään mistä joku vois sanoo mitä se esittää.
   
 2. Tellu Vierailija

  Tiedän tunteen:) Mun luokalla oli tyttö joka osasi siis ihan kaikkea-- soitti pianoa, laulaa, kuvisnumeronsa oli aina kymppi, osasi ratsastaa, oli todella nätti ja suosittu. Monet kadehti mutta koska hän oli kaiken lisäksi vielä tosi kiva niin enemmän se oli vaan ihailua. Ennen yläasteen viimeistä luokkaa oli sitten perheensä mukana muuttanut kesäloman aikan johonkin kauemmas eikä ole sen koommin oltu yhteyksissä. Kaipa se pitää vaan pitää mielessä mitä sanotaan että jokainen on hyvä jossakin. Onneksi olen nyt vanhemmiten huomannut että omiin vahvuuksiin kuuluu käsityöt vaikka koulussa ei vielä innostus syttynytkään. paremmin oli sellaista pakkopullaa kun lapasia neulottiin, Sittemmin on neuletöistä tullut mukava harrastus ja uutta oppii tekemällä:)
   
 3. vierailija Vierailija

  Kävin sivuillansa mutta en oikein löytänyt tietoa että tekeekö sisustussuunnittelua ihan vaikkapa tilaratkaisuja myöten vai enempi pintaratkaisuja niinkuin verhot, matot jne onko tietoa?
   
 4. vierailija Vierailija

  Minun ymmärtääkseni vähän molempia tai ainakin meidän taloon teki suunnittelun jossa oli tarve saada lisää kaappitilaa niin hän piirsi pohjaratkaisun jossa pieni komero, talo on siis melko vanha puurakennus jonka perin äidiltäni, purettiin, ja tilalle suunnitteli isomman liukuovellisen vaatekaaapin.
  Hain kotiin sellaista vanhanajan hillittyä tyyliä kun huoneet on korkeat ja vähän kaappeja ja säilytystilaa. Naomi teki suunnittelun, jonka hän oli ihan käsin piirtänyt ja laittanut siihen maaleista ja materiaaleista värisävyt ja hänellä oli tapeteista kauniita malleja joista sitten valittiin. Ruokailusalista tuli erittäin kaunis, tumma lattia ja korkeat puuovelliset kaapit. Sopivaa kattovalaisinta Naomi sanoi etsineensä pitkään ja se oli lopulta löytynyt jostakin käytettyjen tavaroitten liikkeestä ja se on kuin piste i:n päällä. Olin antanut Naomille vapaat kädet kalusteiden ja verhojen suhteen kun minun liikkumiseni on vaikeaa, ja ne kuljetettiin suoraan kotiin. Verhot Naomi teetätti kangasliikkeessä mittojen mukaan ja kyllä olen ollut tähän erittäin tyytyväinen. En olisi mitenkään omin avuin osannut tällaista saada aikaiseksi. Kyllä täytyy sanoa että hänellä on erityinen kyky se että miten heti tietää mikä sopii minkäkin kanssa yhteen.
   
 5. vierailija Vierailija


  Ainahan voi soittaa ja kysyä:) Minä tiiän Naomin taidot jo vuosien takaa. Mahtaako Suomesa monta joka tietäis yhtä paljon väreistä ja niitten vaikutteista ihmisiin kun Naomi. Tämän ketjun kun näin niin oikein innosta hypin kun hänelle soitin ja kysyin onko totta että on taas back in bisness ja vahvisti että näin on. Minäpä tilasin hältä heti audienssia niin kahtotaan mitä kammaria saatasiin työn alle.
   
 6. Krisu Vierailija

  Tahtoisin kanssa vaan kiireinen tuntuu olevan kun olen koittanut eilisestä asti tavoittaa ja aina menee vastaajaan:( sähköpostia laitoin että toivossa elellään:)
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti