Hae Anna.fi-sivustolta

sithi meissä vai tie elämään?

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä deebsteri, 11.06.2014.

 1. deebsteri Vierailija

  Olen itse puuhastellut kahdenkin taistelijanaisen kanssa (ei-taistelija-miehenä), sellaisen, ettei tarvitse edes katsoa aiheesta mitään videoita. Ehkä myöhemmin.
   
 2. alfa.romeo Vierailija

  En oikein näe, että ihmiskunta olisi spirituaalisesti edennyt juuri minnekään. Tietoa on kyllä saatavissa paljon, ja se mahdollistaa nopeamman kehittymisen niille, jotka ovat halukkaita kehittymään. Eli harvalukuiselle vähemmistölle. Muutos, jonka näet on siis minun nähdäkseni luonteeltaan yhteiskunnallista ja osaksi myös seurausta lajityypillisesti sopimattomasta elinympäristöstä, joka johtaa erilaisiin myös käyttäytymiseen vaikuttaviin hormonaalisiin ja elimillisiin patologioihin. Yhteiskunnallinen muutos (myös sukupuolirooleissa) on osaltaan seurausta kognitiivisen ja taloudellisen eliitin hajoita ja hallitse-strategiasta, eikä siten ole merkki mistään spirituaalisesta kehityksestä.

  Vankilareissu nostaa miehen haluttavuutta naisten silmissä, ja vankien lapsiluvut ovat ainakin Yhdysvalloissa keskimääräistä reilusti korkeammat. Siitäkin huolimatta, että monet vankien ns. äpärälapsista jäävät merkitsemättä tilastoihin. Jos kehitys jatkuu tällaisena, niin seurauksena nähdäkseni on yhteiskunnan muuttuminen entistä turvattomamaksi ja epästabiilimmaksi, mikä johtaa siihen, että "turvallisten" väkivaltaisten miesten haluttavuus vain lisääntyy. Lopulta psykopaattien määrä populaatiossa kasvaa niin suureksi, että yhteiskunta romahtaa. Tämä näin karrikoituna on se tulevaisuudenkuva, johon naisten vapaa seksuaalivalinta voi johtaa. Tämä on luultavasti ollut vaikuttavana tekijänä siihen, miksi historiallisesti naisten seksuaalisuutta on kontrolloitu, eikä heitä ole päästetty vapaasti valitsemaan omaa kumppaniaan. Kontrolli on palvellut yhteiskunnan kokonaisetua.
   
 3. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  19
  Niin karrikoidusti voisi näin sanoa mutta maailma ei ole näin yksiselitteinen.


  Nämä vakivaltaisten miesten haluttavuudet sun muut ovat vain lehdistön sensaatiohakuista että olisi jotenkin vallitsevaa.


  Tieto ja ymmärrys lisää yhteiskuntien etua ja hyvinvointia jonka kautta opimme elämään yksilöinä ja kansakuntana yhteisen hyväksi ja luomaan parempia olosuhteita niin lasten, naisten ja miesten suhteen. Sitä on Voima ja sitä on yksilönä sielu lukemattomien matkojen kautta jo saanut oppia, siihen avautuminen on vielä lapsen kengissä.
   
 4. Artangel Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  2 180
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niin kuin olen monesti täällä sanonut, niin miehilläkin voi olla joskus aivan käsittämätön naismaku.

  Se että nainen pitää turvallisista ja vahvoista miehistä, se voi ilmetä rakentavalla ja ei rakentavalla tavalla. Ja miehillä naisellisista, kissamaisista ominaisuuksista pitäminen voi myös ilmetä rakentavasti ja ei rakentavasti.

  Kyse on sitten henkisen terveydentilan tasosta.
   
 5. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  19
  Makunsa kullakin sanoisin. Kyse on aina Voiman tasosta sillä elämä ei ole koskaan vain jotakin olemassa, vaan kaikenlaiset ominaisuudet ovat jatkuvasti esillä ja niitä ymmärtämällä ja elämällä voi saavuttaa rauhaa ja onnellisuutta joiden kautta ihminen toisen kanssa elää voi.
   
 6. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  19
  Itselläni on kokemusta taiteilijanaisesta joka on soturi väkivahva, yksi artista elämässäni. Voiman Tien kulkija kaikessa elämässään. Soturi tekee kun on aito ja jalo taiteesta soturiuden tien joka vaikuttaa kaikkeen elämän osa-alueisiin. :)
   
 7. deebsteri Vierailija

  Se vaan on niin, että ihmisgenetiikka tuottaa nykyään enemmän jonkinlaisia femi- ja
  maskuliinienergioiden risteytyksiä, kuin aikaisemmin. Asia on evolutionäärisesti merkittävä todiste siitä, että ihminen on kasvamassa ulos jostakin. Todellinen ongelma on muutoksen hyväksymisessä ja sen syvemmän sisällön ymmärtämisessä.

  Olemme nyt uudenlaisessa tilanteessa ja tarvitsemme moderneja ratkaisumalleja, jotka tukevat mahdollisimman hyvin sukupuolienergioiden sekoittumista miehissä ja naisissa. Tätä on yritetty kiertäen homopropagandan muodossa, vaikka tulisi panostaa ulkoisiin sukupuoliin, eli ensisijaisesti muutoksiin heteroseksuaalisuuden malleissa.

  Ei yhteiskunta ole tehnyt muutosta, vaan se on tapahtunut lajikehityksessä. "Yhteiskunta" on päinvastoin vielä ihmeissään uroksista, jotka eivät halua ilmentää miesrooleja, vaikka naisten vapaus elää niin kuin he haluavat onkin jo laajemmin hyväksytty.

  Kyllähän esimerkiksi yläasteella ja lukioissa voisi oppilaita parittaa keskenään seksiopetuksen muodossa. Se poistaisi yhteiskunnasta tällaisen kokemattomuuden ja saamisen vaikeuden tuskaa, kun jokainen tietäisi että tuokin on harjoittanut monenlaista seksiä ainakin 50 kertaa.
  Mutta SE, että valtio parittaa ihmiselle jälleen elämänkumppanin, on jo suhteellisen mautonta ja alikehittynyttä kvasi-idealismia. Irtisanoudun eläimellisistä maneereistasi.
   
 8. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  28 650
  Saadut tykkäykset:
  1 863
  ,

  Joku sanoi kerran kun täältä jotain luki että meinas limsat purskahtaa näppäimistölle, mulla meinas nyt siiderit. :D

  Antakaa mun kaikki kestää!!!! Mitä täältä vielä saa lukeakkaan!!!


  ja tämän perusteella sitten päättelit noin... ;D...Jep jep...  Samaa mieltä. Mitä jos nämä vankiljätkät ja niiden muijat ei vain oikein välitä siitä ehkäsystä...
   
 9. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  19
  Taitavat olla sensaatiohakuisia ja ihmisiä jotka eivät ole löytäneet itseään, vielä. Niin vankilassa olevat kuin heitä ihannoivat. :)
   
 10. [:] Vierailija

  Pahin ongelma lienee se, ettei lasta kunnioiteta ja arvosteta omana itsenään, jotta hänelle voisi kehittyä oma, vahva identiteetti ja terve itsetunto/ itsetuntemus. Lasten henkinen hyväksikäyttö, jolloin hänet esim. kasvatetaan täyttämään vanhempien vaatimuksia, luo aikuisia, jotka yrittävät koko ajan vastata toisten odotuksia sen sijaan että olisivat oma itsensä. Terveitsetuntoinen tietää mitä on ja on aina oma itsensä miettimättä enempiä sitä, mitä toiset häneltä odottavat. Terve itsetunto on sellaista voimakkuutta, joka on aina puoleensavetävää.

  Oikeanlainen arvostus ja kannatus antaa hyvän pohjan kehittyä tarpeeksi terveeksi aikuiseksi, joka taas takaa sen, että vetää puoleensa samanlaisen puolison. Oikeesti aikuisen parinvalinta ei tapahdu ulkonäön perusteella, koska kiinnostus toista kohtaan on syvempää kuin vain ulkokuoren hyväksymistä. Jos on kyky ja kiinnostus nähdä ja oppia tuntemaan toinen pintaa syvemmältä, niin silloin ei toisen ulkonäöllä oikeastaan ole mitään väliä, ei naisen eikä miehen. Aliarvioit kaikkia oikeesti aikuisia miehiä, jos luulet että hoikkuus ja naisellisuus on tärkeetä. Ja oikeesti, mitä on naisellisuus??

  Ainut tapa saada aikuinen, toimiva parisuhde, on kasvaa itse aikuiseksi. Valitsemme aina partnerin, joka on samalla tasolla mitä tunne-elämän kehitykseen tulee.
   
 11. Artangel Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  2 180
  Saadut tykkäykset:
  0
  Fyysinen terveydentila kielii aina myös henkisestä terveydentilasta :)

  Ihminen kaikkine tasoineen on yhtenäinen. On henkistä terveyttä pitää huolta itsestään, se on arvostusta itseään ja elämän lahjaansa kohtaan. Se myös on tapa osoittaa suurta arvostusta kumppaniaan kohtaan, koska kyllä ihminen nauttii aina kauniiden asioiden katselusta.

  Terve ja itsestään huolta pitävä ihminen on aina kaunis.
   
 12. Niinkö Vierailija

  Mitä sanoisit rakkautta (turhaan) kaipaavalle huulihalkioiselle, syntymästään asti sydänvikaiselle, kehitysvammaiselle tai ALSiin sairastuneelle?

   
 13. Tämä Vierailija

  Niin totta.
   
 14. okke Vierailija

  Eli kehitysvammainen ei voi olla henkisesti korkealle kehittynyt

  Eikä allergiaa poteva tai vaikka lapsi, joka syntyi suoli kehonsa ulkopuolella. Tai syöpää sairastava ihminen.

  Kaikenkaikkiaan: jos etenet kohti kuolemaa: fyysisen terveydentilan rappiota, et voi mitenkään olla henkisesti kehittynyt.

  ok.
   
 15. okke Vierailija


  ai täällä olikin samansisältöinen kommentti. aloitin lukemaan ketjua takaperin, niinkuin teen sanomalehtienkin kanssa :D
   
 16. Artangel Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  2 180
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kehitysvammaisellekin tekee yhtälailla hyvää terveelliset elintavat, kuin kaikille muillekin, mutta minä en ole nähnyt, että terveenä syntynyt mies kovin usein valitsisi kehitysvammaista puolisokseen, vaikka on mahdollista, että korkeasti kehittynyt sielu syntyy myös syntymästä saakka vammaiseen niin halutessaan. Elintavoista johtuvat sairaudet, joihin voi itse vaikuttaa ovat nähdäkseni vähän eri asia kuin se etä syntynyt vammaisena.

  Kuolema on luonnollinen osa elämää.
   
 17. ekko Vierailija


  kuoletpa miten tahansa et taatusi kuole terveenä joten kukaan ei tule olemaan henkisesti terve kuollessaan eikä ihmiskunta kehity sen takia milloinkaan.
   
 18. Artangel Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  2 180
  Saadut tykkäykset:
  0
  Fyysinen ruumis ei loputtomasti ole luotu kestämään, mutta sillä on väliä miten siitä on pitänyt huolta sinä aikana, joka on annettu.
   
 19. ekko Vierailija

  Hienosti oivallettu. Miten se liittyy asiaan?
  Kirjoitit:
  Hienosti oivallettu. Niin on sairaudetkin. Ei sitä terveenä kuolla.

  Etkö tiedä itse mitä olet kirjoittanut?
   
 20. deebsteri Vierailija

  Ei terve itsetunto ole mikään kasvatuskysymys. Osa ihmisistä saa luonnostaan huonomman itsetunnon. Naisilla huono itsetunto ei aiheuta haittaa, kuten miehillä, koska miesrooliin, jota mieheltä vielä vaaditaan sisältyy varsin korkea itsetunto. Nainen taas voi olla joko korkea- tai matalaitsetuntoinen ilman, että se johtaa sosiaalisiin ongelmiin.

  Huono itsetunto on elämän pehmeä elementti, jota pitää osata arvostaa.
   
 21. Artangel Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  2 180
  Saadut tykkäykset:
  0
  Se on nähdäkseni jokaisen oma valinta haluaako nähdä mitä toinen tarkoitti, enempää ei minun liene enää tarpeen sanoa tästä :)
   
 22. deebsteri Vierailija

  Ei oman kehon ylläpitäminen mitään karmapisteitä tuo. Keho saattaa hajota ja vahingoittua ihan itsestään riippumattomista syistä. Tai omasta ajattelemattomuudesta nuorella iällä, siten ettei sitä voi korjata ainakaan kovin halvalla. Kehon toimintaan vaikuttaa moni asia, aineenvaihdunta on erilaista eri ihmisillä ja siihen mm. vaikuttaa parasiittien tekemät linjaukset energiakehossa. On tyypillistä, että kusipäisillä ihmisillä on timmimmät kropat, kuin fiksuilla. Tämä on parasiittien tekemä linjaus, jotta valta pysyisi henkilöillä, jotka eivät pyri parasiiteista eroon.
   
 23. okke Vierailija

  mutta sinä kirjoitit näin:
  Terveelliset elintavat eivät ole sama asia kuin fyysinen terveydentila. Täysin "rappiolla" elävä ihminen voi olla terveempi kuin sellainen, joka huolehtii pilkun tarkasti kaikesta.

  Elintavoista johtuvat sairaudet eivät välttämättä kieli huonoista elintavoista. Ortorektikkokin voi sairastua kakkostyypin diabetekseen, verenpainetautiin tai vaikkapa nivelrikkoon.

  Minä olen nähnyt kehitysvammaisen puolisona terveitä ihmisiä. Kehitysvammojakin kun on erilaisia.

  On: kuolema on luonnollinen osa elämää, kuten on sairaudet, vammat ja vaikka huono ravitsemustila.

  Henkisestä terveydentilasta tai henkisestä kehittyneisyydestä ei ole olemassa mitään "jos täytät nämä, niin olet tasoa: korkeasti kehittynyt" pisteytyksiä, vaan korkeasti kehittynein voi olla juuri se kuuluisa lähikaupan pultsari.

  Ajatus, että vain kauniit ja terveet ihmiset olisivat henkisesti korkealla on peräisin natsi-Saksasta.
   
 24. Artangel Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  2 180
  Saadut tykkäykset:
  0
  Se tuo kyllä, miten on pitänyt huolta lahjasta joka on annettu. Jos ei pidä terveydestään huolta, miksi olisi oikeutettu seuraavassa elämässä kauniiseen ja terveeseen kehoon, jos senkin vain turmelisi.

  Karma vaikuttaa kaikessa.
   
 25. missä waldo luuraa Vierailija


  Kyky ilmaista itseään kirjallisesti kertoo henkisestä kehittyneisyydestä. Jos joutuu selittelemään sanojaan, ei ole kooma-astetta korkeammalla. Waldo Vieiraa mukaillakseni.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti