Hae Anna.fi-sivustolta

sithi meissä vai tie elämään?

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä deebsteri, 11.06.2014.

 1. meri Vierailija


  Vaarallinen ja vaaraton mies ovat täysin subjektiivisia kokemuksia ja riippuu henkilöstä sekä asemasta, miten asiat näkee. Jos tippuu yhteiskunnasta ulos jollain tavoin, voi nähdä asiat noin yksiselitteisesti. Yksilöitä ja erilaisia ihmisiä täällä kuitenkin kaikki ovat.


  [:]- nimimerkki puhui itsetunnosta täyttä asiaa. Juuri noin se on. Ei koviksilla ole itsetuntemusta saati itseluottamusta. Elämä tässäkin kasvattaa, jos on kykyä laajentaa oman pään sisältöä ja pitkälle iskostuneita ennakkoluuloja ja asenteita. Ne ne vasta pysyviä parasiitteja ovat. :D

  Ihmisiä on niin moneen junaan. Omien näkemyksien perusteella ja omien satunnaisten kokemusten perusteella, ei kannata tehdä kovin suuria yleistyksiä.

  Huono itsetuntoinen vielä todennäköisemmin kohtelee huonolla tai ymmärtämättömällä tavalla läheisiään ja itseään joko tiedostaen pahan olonsa tai tiedostamattaan. Huono itsetuntoinen voi kohtdata psyyken ja päihteiden käytön ongelmia todennäköisemmin ja hakee ratkaisuja sekä tulkitsee maailmaa omien mielenmaailmojensa ja rajoittuneiden tunnekokemustensa kautta. Hällä väliä asenne näkyy monilla tavoin toiminnassa ja olemuksessa. Tosiasioita on silloin vaikea kohdata tai niitä myöntää.
   
 2. Artangel Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  2 180
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos paljon vastauksesta, tämä selvensi<3

  Minäkin olen lukenut tuon kirjan, ihan hyvä, tosin en iha kaikesta ole samaa mieltä kirjailijan kanssa.

  En muista, että puhuttiinko siinä mitään energiaharjoituksista? Energian värähtelytilan luominen auttaa katkaisemaan siteitä negeihin ja vaikeuttaa niiden toimintaa. Se on mielestäni ehkä tärkein ja helpoin tapa puuttua siihen, koska se ei vaadi sitä että aistisi intruusion, mutta toki aina silloin kun havaitsee, että intruusio on käynnissä pitäisi tehdä värähtelytilaa.

  Tämä värähtelytilatekniikka on Waldo Vieran keksimä:

  Aloitetaan siitä, että keskitetään kaikki energia päänalueelle. Sitten liikutetaan se kaikki hitaasti alaspäin varpaisiin asti, niin että käydään kunnolla joka kohta läpi kehossa. Sitten taas ylös. Pikkuhiljaa aletaan nopeuttaa liikettä. Lopulta nopeus pitäisi saada kasvamaan niin suureksi, että syntyy ns. vibrational state.

  How to Achieve Vibrational State: Your Step by Step Guide ? IAC UK
   
 3. deebsteri Vierailija

  On hyvä nähdä myös muiden asema ja miten vaikuttaa itse siihen. Ei ole spirituaalisesti kehittynyttä rajoittua korkeamman statusaseman piireihin, elää omiensa kanssa kuin muita ei olisikaan tai he olisivat vain alemman kuonakunnan jätettä.

  Hierarkian pyramideissa ihmiset elävät hyvin yksioikoista elämää. Kun ihminen sitoo itsensä hierarkioihin sillä mitä hän on, ei ole enää aktuaalista merkitystä.

  Ei pidä muuten paikkaansa.
   
 4. deebsteri Vierailija

  Mistä et ole samaa mieltä? Itse en kaikesta mitä hän puhuu ole päässyt selville, mutta en ole muodostanut siitä mitään mielipidettä. Siitä mitä itse olen havainnut, olen osapuilleen samaa mieltä.

  Kannattaa lukea hänen paksu Out of body-kirjansa. Siinä on runsaasti energiaharjoituksia, eikä sanaakaan negeistä. Pitäisi varmaan tilata myöskin hänen Mastering Astral projection ja Energy-work -teoksensa. Häneltä on suunnitteilla myös Afterlife-kirja, koska Bruce on tehnyt matkoillaan paljon havaintoja kuolemanjälkeisyyden prosesseista.

  Epäilemättä. :)

  Vibrational state on mulle tuttu tila oobe-harjoituksista. Käytännössä siis sama, kun jos olisi joutunut satojen näkymättömien terien lävistämäksi, mikä aiheuttaa astraalikehon kohoamisen kropasta. Keho ikäänkuin nousee näkymättömien ilmatyynyjen varaan. Multa on vaan jäänyt aina osa kehosta korottamatta. Kuitenkin edullinen tapa hankkia sänkyyn jalka- ja käsituet. :)
   
 5. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 024
  Saadut tykkäykset:
  1 917
  Silloin jos henkilön vanhemmat jompikumpi tai kumpikin on lytistänyt henkilön itsetunnon, niin silloin, tai jos on narsistikumppani mutta silloinkin se on noiden syytä, ei sen jonkun työkaverin jolla itsetunto on kunnossa.


  Kyllä sun alkuviesteistäs sen kässän sai kun koviksista puhuit. Tuolla tavalla kuin mitä meinaat jokainen, jopa sinä, olet jonkun kantilta katsoen vaarallinen. Jos sinulla on jotakin parempia ominaisuuksia kuin henkilöllä X olet henkilön X kantilta
  katsoen vaarallinen.


  Ei ole jos hän ei mustamaalaa sinua.


  Tämä riippuu ihan tilanteesta. Jos tuohon sisältyy jotakin epäreilua tai laitonta, niin sitten.
   
 6. Artangel Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  2 180
  Saadut tykkäykset:
  0
  On siinä aika paljon kuitenkin mistä olen samaa mieltä suunnilleen. Itse luin sitä vain juuri silloin kun ongelmat riehuivat pahoina, joten siinä olevat tietyt kertomukset järkyttivät entisestään :D


  Minulla on tuo Mastering Astral Projection ja sitten on myös Astral Dynamics. En ole niitä lukeut tosin kokonaan vielä. Voisi lukea jossain vaiheessa, hänellä on paljon niissä kyllä hyvää tietoa ja hyviä juttuja vaikka en ihan kaikesta ole niissäkään samaa mieltä, olen enemmän waldolaisesti suuntautunut.


  Aivan, se tulee kyllä luonnostaan monesti harjoitusten yhteydessä. Tuo Waldon juttu on vain yksi tapa saada se ja vahvistaa energioita ja niiden hallintaa. Se poistaa energiatukoksia tehokaasti, joten se helpottaa obejen saamista myös löystyttäessään energiaruumista. Tärkeää on saada mahdollisimman voimakas vibraatio tila ja kehittyä siinä, mutta jo alussa siitä on paljon hyötyjä, vaikka ei saisikaan sitä täydellisenä onnistumaan ja monet eivät saa kuin vasta vuosien harjoittelulla, eivät ehkä edes 10 v harjoittelulla täydellistä.

  Minä olen nyt omissa harjoituksissani onneksi saanut edisyttyä, mutta työtä on. :)
   
 7. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Yksilön tasolla se usein on marginaaliajattelua kun mielikuvista puhutaan.
   
 8. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Samoin kuin ei voi vetää johtopäätöstä että jokainen mies pitää tai himoitsee silikonirintaista pornahtavaa naista. Samoin yhtä vesiperää tulisi johtopäätöksistä.
   
 9. Artangel Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  2 180
  Saadut tykkäykset:
  0
  Luuletko, että silikonit voisivat tukkia energian kulun rintakehässä?
   
 10. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Hajonta maapallolle olisi siis havaitsemattomissa tämän asian suhteen ja muutoin se olis vielä enemmän invisible.
   
 11. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Hengitäpä syvään ja rauhoitu. Paasaaminen ei auta. Juutut liikaa ulkoisiin ominaisuuksiin. :))
   
 12. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Ainakaan se ei ole luonnollisin aine maailmassa mutta voi auttaa ihmisiä olemaan ihmisenä joissain tapauksissa jossa on terveellistä ollut poistaa rintansa/rinnan. Yksi EnergiaVoimaVirran alueita kyllä sillä alueella suurimmista on.
   
 13. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 024
  Saadut tykkäykset:
  1 917
  Tätä mä pidän sun mielikuvituksen tuotteena.


  Maksaiskin ja vielä niin hyvin jotta ei tarvis muuta työkseen tehä. :D
   
 14. Artangel Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  2 180
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niin, kyllä sillä varmasti jokin vaikutus on energeettisesti, jos laittaa kehoonsa jotain siihen kuulumatonta, mutta kuinka suuri ja kuinka haitallinen se vaikutus olisi, niin sitä en tiedä.

  Olisihan se ulkonäön vuoksi turhaa turmella energeettinen potentiaali.
   
 15. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Oletko sinä yksi joka on potkittu pihalle?
   
 16. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Nainen voi laittaa etusijalle kumppanin kunnioittamisen ja rauhaisen ja rakastavan elämisen yhteisen hyväksi, sama myös miehelle. Se olisi preferoimista. :)
   
 17. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Mutta hyvin yleistä nykyään.
   
 18. deebsteri Vierailija

  Et ole generoinut kipua, kun puhut tuollaista moskaa. Mutta väännetään nyt vielä rautalangasta:
  ensinnäkin ihmisiä syntyy, sekä huonolla, että hyvällä itsetunnolla varustettuna. Vanhemmat eivät voi kasvatuksellaan vaikuttaa siihen tuleeko lapselle huono vai hyvä itsetunto. Yhteiskuntavastuuta osoittaa huolehtia siitä, että myös huonolla itsetunnolla varustetut saavat hyvän elämän, mikä käytännössä tarkoittaa sitä, ettei koko itsetuntoasiaa kenenkään tarvitse edes miettiä siinä määrin, että se alkaa luoda epäterveitä valtasuhteita.

  Tsoh tsoh.

  Ihminen voi olla tietenkin myös neutraalisti vaarallinen, eli olematta vaarallinen kenellekään.
   
 19. deebsteri Vierailija

  Mitä tyydytystä siitä saisit? Laitan sut vittu permbanniin kohta, siitä huolimatta että edelleen kirjoittelen täällä.
   
 20. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Siitä vain, ole hyvä. :)
  On nääs kokemusta kysymykselleni. :)
   
 21. deebsteri Vierailija

  Millä lailla pahoina?

  Mä olen lukenut melkein läpi sen Astral Dynamicsin, joitain kohtia moneenkin kertaa. Ei Bruce nyt minulle mikään varsinainen esikuva ole, mutta yllättävän sisällyksekäitä kirjoituksia ja mielenkiintoisia havaintoja, aitoja kokemuksia.... Kirjoissa jopa akateeminen uskottavuuselementti. :) Persoonana kieltämättä aika tapaus ja hallitsee kentää valtamerten eri puolin.

  Niin. Itse en usko suinkaan olevani enää kaukana oobesta. Juhannusaamuna olisin sen kyllä varmasti tehnyt, jos olisin voittanut pelkoni. Mä en yleensä yritä oobea, jos mulla ei ole tarpeeksi latautunut ja selkeä tila sitä varten, joten päivä kannattaa elää hyvin, niin on sitten unen aikana sellainen tila, että voi tykittää itsensä surutta kuutamolle.
   
 22. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 024
  Saadut tykkäykset:
  1 917

  Mutta ethän sinäkään näe muiden asemaa muuta kuin siltä kantilta kuinka he ovat "vaarallisia" sinulle. Ja "vaarallisia" sinulle ovat kaikki jotenkin menestyneemmät, onnistuneemmat, joilla on parempia ominaisuuksia kuin sinulla. Tai kaikki jotka näet jotenkin "kadehdittavina", joilla on ominaisuuksia joita sinä haluaisit.



  Onko tässä ketjussa joku vetänyt semmosen johtopäätöksen? Jaa no ArtAngel tais jotain silikonirinnoista ja miesten pitämisestä sanoa mutta ei kai hänkään meinannut että kaikki miehet.



  Jos Artangel ei olisi jedipadawan et olisi sanonut minulle mitään tuohon kommenttiin. Kuten aiemmin sanoin joillekkin nikeille jotkut muut tietyt nikit ovat sellaisia että heille pitää vaan hymistellä.


  Täällä on kaksi tahoa jotka paasaa. Toinen on ryhmittymä ja toinen yksittäinen.
   
 23. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Pelon ymmärtäminen on aina suuri askel ja voitto elämänsä metreillä, sanotaan itsensä Voiman kruunaamiseksi myös tietyllä tasolla ja jedien sanonnan mukaan soturiuden tuomista lähemmäs Valon Liittoa. :)
   
 24. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 024
  Saadut tykkäykset:
  1 917

  Tää on pelkkää moskaa ;D Ihminen voi kyllä syntyjään olla ujo, mutta ujous ja huono itsetunto ei ole yks yhteen.
   
 25. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 024
  Saadut tykkäykset:
  1 917
  Ei kai hän siitä mitää tyydytystä saisi mutta sun tekstejäs tietyiltä osin ymmärtäis sitten paremmin.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti