Hae Anna.fi-sivustolta

Siveät huotrat alttarilla

Viestiketju osiossa 'Elämänkatsomus' , käynnistäjänä whiteman, 05.01.2014.

 1. whiteman Vierailija

  Lainaan saris. kommentista osan:
  Kerran luin kun eräs mies kysyi onko hän tehnyt kovastikin syntiä kun on ollut 50 eri naisen kanssa ja naispappi vastasi että oikeinhan se oli koska hän on noudattanut rakkauden kaksoiskäskyä!

  Useampi kuin yksi pappi puhui siitä miten esiaviollinen seksi ei ole syntiä kunhan se toteutetaan vastuullisesti.. Tuo oppi oli painettu heidän johonkin viralliseen opukseensa.

  Tein avauksen kirkkoon kuuluvia varten että tiedettäisiin ja ymmärrettäisiin minkälainen moraali on kirkon palkkalaisilla. Ja toivon että tämän johdosta ihmiset tajuaisivat kuuluvansa paikkaan joka on bordelliakin pahempi.
  Lestaadius kutsui siveiksi huoriksi niitä kirkon naisia jotka julistivat elämälläänkin omia siveellisiä käsityksiään, mutta sen ohessa opettivat sellaista oppia mistä avauksessani mainitsin ja jos ei se saa sinua ajattelemaankaan missä olet, niin lopulta paikkasi saattaa olla tulen ja tulikiven ja ikuisen vaivan paikka?
   
 2. Pukit ja huorat Vierailija

  Huotra on pääosin nahkainen miekan säilytyssuoja.
  Jos mies koki tehneensä syntiä niin eikö pappi antanut hänelle synninpäästön tunnustuksestaan? Onko toinen ihminen edes oikeutettu sanomaan toiselle mikä on syntiä ja mikä ei.
  Lestadiolaisilla on kummallinen käsitys siitä kuinka ylikristittyjä he ovat verrattuna niihin kristittyihin, jotka pyhässä sakaramentissa ovat saaneet kasteen sekä ripin.
  Varsinkin etuoikeutetut lestadiolais miehet, joita tämä ihmisen seksuaalisuus tuntuu kiehtovan ja ärsyttävän aivaan epänormaalisti. Toisaalta eihän nainen ole heille muuta kun saastainen petauspatja, johonka on niin mukava aina tarpeen vaatiessa lihansa puhdistaa. Nainen vaietkoon niin vuoteessa kun seurakunnassakin????
   
 3. jos näin. Vierailija

  Eiköstä nää oo vähän niinko bondeja nää huotrapukit, että antavat ymmärtää mutteivat ymmärrä koskaan kuunnella muita kuin omien genitalien kutsua. Koska eivät ole koskaan kyenneet olemaan oikein naisten kanssa, niin pittää sitten tehdä jottain ennätystä häiriköimisessään. Eikä syyttä uhreja on pilvin pimein hyväksi käytettyjä jotka jäävät sinkuiksi, politiikka ratkaisee huotrapukkien tekojen tulokset siten, että tuo ulkomailta lapsiperheitä kun huotrapukit meillä terrorisoi ihmisiä jotka yrittäisivät perheitä perustaa. Mut eivät koskaan ole oppineet kuuntelemaan ketään muuta, kuin omia himoja.

  Silti niis käskys on tämä: älä tee huotrin ja sitten se et älä leiki toisen voimaa vaan anna sen elää omanlaista elämää, kyl niis lukee kaikki ihan ymmärrettävällä tavalla, silti vaan pittää huotrata ja häiriköijä
   
 4. Inhimillisiä Vierailija

  Ihmisen heikkous ja lihan himo. Jos mm tätä asiaa ei olisi painotettu (älä tee huorin, älä himoitse lähimmäisesi vaimoa....) raamatussa niin sen aikainen kansa olisi nainut kuin kanit ja moraali olisi rapistunut.
  Eiköhän monen "naisenkaatajan" taustalta tai lapsuudesta löydy tekijä, joka saa ihmisen toimimaan kyseisellä tavalla.
  Joko epätietoisesti kostaakseen kokemaansa vääryyttä (pettämistä, luottamuksen menetystä, naisen ivallisuutta jne) tai läheisyyden puutteen ja rakkaudettoman lapsuuden seurauksena sukelletaan sylistä syliin ja etsitään sitä oikeaa, joka rakastaa.
  On myös huomioitava, että on kulttuureita, joissa don juaneita arvostetaan ja heidän käytöksensä on ihan normaalia jopa suotavaa.
  Olemme inhimillisiä ihmisiä, joilla on erilaiset tarpeemme, joita me haluamme tyydyttää Maslowin mukaan. Sigmund Freud tietää vastauksen siihen mitä mihen mielessä liikkuu ja miksi.
   
 5. siunattu mies Vierailija

  Vaikka Jumalan laki on ankara niin siitä huolimatta juutalaiset ja sen ajan kansat elivät hillittömästi josta sodoman ja gomorran sekä niiden ympäristön hävitys todistaa. Syylliset olivat homot ja ne ihmiset jotka hyväksyivät homouden.
  Liekö homot jahtasivat lampaitakin himoissaan siksi paimenet olivat varustetut aseilla hampaisiin asti.
   
 6. Ihmisiä kaikki Vierailija

  Homofobia? Ei minusta ihmisellä ihmisenä ole eroa harrastaako suuseksiä, anaaliseksiä tai perusseksiä. Asia on aivan verrattavissa siihen, että joku on pitää kasvisruoasta, karppaa tai on sekasyöjä. Aivan yhtä hyvin voisin sanoa, että yhteiskunnassa kaikki menee hävitykseen johtuen ahneista ja egoistisista ihmisistä.
   

 7. Siunatun äijän päässä keltainen neste valloillaan.
  Tiesitkö , että kristillisessä seurakunnassa lampaat syboloivat seurakunnan jäseniä.
  Eläintieteilijä sanovat lampaan olevan eläikunnan tyhmin eläin.

  Jos maanjäristys tuhoaa kaupungin, niin uskovainen idiootti kuvittelee se johtuneen asukkaiden syntisestä elämäntyylistä.
   
 8. siunattu mies Vierailija

  Musta kuohilaspässi ei tiedä että lammas seuraa paimentansa kuten uskovainen hyvää paimenta Jeesusta.
  Jumala tuhoaa juuri maanjäristyksillä, aids rutolla, tsunamilla, sairauksilla ja maan petojen kautta jumalattomia että kohta on vähän ihmisiä maan päällä ja ei ainuttakaan jumalatonta eikä juuren tynkääkään.
   
 9. Taivahan porstuassa Vierailija

  Heikot sortuu elon tiellä ja jätkä sen kun porskuttaa pätee myös evoluutioon. Vahvat yksilöt selviävät ja heikot kuolevat pois. Valintaa tapahtuu jatkuvasti ja vaikka olisit kuinka uskovainen voi H1N1 tai H2N3 tai meteoriitti tai ... tuhota sinut siinä missä jumalattomankin. Sitäpaitsi syntiset ovat Luojalle paljon haasteellisempia käännytettäviä kun määkivä lammaslauma mutta ihmisinä ihan yhtä arvokkaita.
   
 10. engel48 Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.11.2006
  Viestejä:
  2 027
  Saadut tykkäykset:
  0
  1700 - luvulla maanjäristys tuhosi Portugalin pääkaupungin Lissabonin.
  Kirkot sortuivat uskovaisten päälle , jotka juuri olivat jumalanpalveluksessa.
  Satamassa olleet ilotalot säilyivät , kuin ihmeen kautta.
   
 11. Onpa todella harvinaista, jos joku mies menee oikein papille tunnustamaan, että on harrastanut seksiä 50 naisen kanssa. Tällä miehellä on täytynyt olla huono omatunto ja hän on kokenut itse
  tehneensä väärin. Jos aikuinen ihminen harrastaa seksiä jonkun toisen aikuisen kanssa, eikä käytä tätä hyväkseen ja toinenkin tajuaa että mistä on kysymys, että tässä on nyt vain tällainen
  yhden yön juttu menosssa, one night stand, you know, ei kai tästä ole mitään haittaa kenellekkään.
  Mutta jos jollekkin ihmiselle jää huono omatunto yhden yön juttujen harrastamisesta, niin sitten niitä ei kannata harrastaa. Jos irtosuhteiden harrastaminen ja yhden yön jutut suodaan miehille,
  niin täytyy ne suoda sitten naisellekkin.
  Kerron tähän tosijutun; Joku roomalaiskatolinen nainen oli myynyt itseään joskus nuorena vähän aikaa ja hänellä itsellään oli tästä niin huono omatunto, ettei hän ollut koskaan mennyt naimisiin, hän ei itse suonut sitä iloa itselleen. Nainen oli kertonut tämän roomalaiskatoliselle papille, joka oli sanonut, että kyllä tämä nainen olisi voinut mennä ihan hyvin naimisiin.
  Tarinan opetus kuuluu; Etsi malkaa omasta silmästä, äläkä muiden ihmisten silmistä...
   
 12. alkumies Vierailija

  Ei naisille tarvitse suoda seksiä kyllä he aloittavat jotkut jopa 12 vuotiaina.
  Kun menevät avioliittoon tulee mukaan eri värisiä "sulhasmiehiä" ja aina mies havaitsee että ompas selkä karhea liekö gambiassa käynyt "hiekassa kieriteltävänä" niin sitä mustaa makkaraakin pittää saala. Kyllä tällaiset naiset saisivat ottaa miehen tai miehimyksen gambiasta että suomen uljaat miehet voisivat ottaa thaivaimon jalkojensa lämmikkeeksi.
   
 13. tuohoaja Vierailija

  Saattaa olla että huorat, siveitä huoria lukuunottamatta ovat homokirkon kirkkoväkeä "hurskaampia" näin maallisesta hurskaudesta puhuttaessa?
  Ilonaiset tuskin kirkkoon kömpivät, mutta siveät ilolinnut ne sinne persse liekeissä itsensä tunkevat, aina alttarille asti.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti