Hae Anna.fi-sivustolta

Sjöstedt muuttaa Vietnamiin

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 15.01.2020.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 432
  Saadut tykkäykset:
  3
  Ruotsin vasemmistopuolueen puoluejohtaja Jonas Sjöstedt eroaa. Sosiaalisesa mediassa kertoo luopuvansa keväällä puolueen hallinnosta. "Silloin loppuu vuoroni, on aika leimata ulos." Jättää myös eduskunnan ja muuttaa Hanoihin, joka on Vietnamin pääkaupunki. Vaimo on jo maassa suurlähettiläänä. "Haluan saada aikaa olla hyvä ja läsnäoleva isä, puoliso ja ystävä", kirjoittaa hän Facebookissa.


  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/K3R3ME/jonas-sjostedt-avgar-mitt-skift-ar-slut
   
  Last edited: 15.01.2020
 2. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 432
  Saadut tykkäykset:
  3
  Vietnam on kaiketi vasemmistoväen suosiossa, koska maa kykeni taistelemaan ylivoimaista vihollista vastaan yhtä hyvin tuloksin tai jopa paremmin kuin Suomi. Sota päättyi jo kymmeniä vuosia sitten, joten kaiketi maa on jälleen viljelykelpoista ja ruoka myrkytöntä. Ruotsi sen sijaan on muuttunut vasemmistolaisen politiikan aikana tyystin toisenlaiseksi maaksi kuin kuviteltiin, joten eipä ihme, että hyväosaisimmat korjaavat luunsa kauaksi kotikonnuiltaan.
   
 3. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 432
  Saadut tykkäykset:
  3
  Sjöstedt eli lapsuutensa akateemisesa perheessä, mutta teki työtä jopa Volvon tehtailla Uumajassa. Imi vasemmistolaisen aatteen palon, joka lopulta johti puoluejohtajan ammattiin. Toisaalta osoitti taas kerran, etteivät vasemmistolaiset hyväksy johtajaksi "taviksia", vaan vain ja ainoastaan eliittiin kuuluvia. On myös syy siihen, että rahvas äänestää nykyään laitaoikeistoa, koska sitä kautta on ainoa mahdollisuus nousta hyväpalkkaisiin töihin. Koulutetuilla ei ole lasikattoa samaan tapaan kuin sydämen sivistystä omaavilla.

  Tosin Ruotsissa hierarkiassa voi nousta kouluttamaton jopa Naton sisäpiirin jäseneksi, koska upseerien taustoja ei tarkasteta huolellisesti. Yksi juksasi puolustusvoimia siten, että pääsi kaikkein salaisimpiin tietoihin käsiksi. Natossakin luotetaan melkoisesti ruotsalaiseen yhteiskuntaan, koskapa järjestöön kuulumattoman maan väki voi saada salattavaa tietoa. Selviö toki, että väärennetyin paperein noussut on helppo kohde kiristää, jos vakoilijat äkkäävät moiset seikat.

  Kommunismin leima ei tartu eliitistä aatteeseen siirtyneille samalla tavoin kuin rahvaaseen, joka leimataan länsimaissa venäläisten agentiksi. Sen sijaan laitaoikeistolaiset koetaan isänmaallisiksi, koska heidän juurensa ovat perinteisissä eurooppalaisissa maissa, kuten Italiassa ja Saksassa. Toisin sanoen rahvas voi rehvastella sotilaana länsimaiseen tapaan, jos nousee ministeriksi populistisin aattein, eivätkä muut karsasta kuin sellaiset, jotka joutuivat toisen maailmansodan aikana kärsimään julmuuksista.
   
 4. vierailija Vierailija

  Äänestääkä perinteiset duunarit tosiaankin vasemmistoa? Senhän on valoittaneet rikkaat eliitinjälkeläiset myös Suomessa, Lii Andersson on miljonääri samoin Arhinmäki ja tämä omituinen Dan Koivumäki. Anna Kontula riehuu Gazassa ja on muutenkin hyvin omituinen ihminen. Somaleita puoluejohdossa, joiden tarkoitus on kai lähinnä herättää ärtymystä mielipiteineen.
  Suomen vasemmiston tie on sama kuin Ruotsissa. Ilomielin kuulisin uutisia kuinka nämä vassarit muuttaisivat Vietnamiin.
   
 5. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 432
  Saadut tykkäykset:
  3
  Lieneekö yhdelläkään vasemmistoliittolaisella sentään halu jäädä ikiajoiksi Vietnamiin, sillä arvattavasti paluulippukin ostetaan aikanaan. Eivät mainosta olevansa antisemitistejä, vaikka voivat toimia lakeja rikkoen Israelissa. Mieltävät hallinnon vastustamisen eri asiaksi.

  Juutalaisvastaisuus on Ruotsissa taas esillä, mutta epäillään, että sitä on levittänyt laitaoikeistoon kuuluva päättäjä VK:ssa, joka on itänaapurin sosiaalinen media. Mitä ilmeisimmin länsimaissa on antisemitismiä yhä melkoisesti, koskapa sen avulla pyritään saamaan äänestäjiä liikkeelle yhä.

  Aiheen antoi:

  https://www.expressen.se/nyheter/sd-politiker-spred-antisemitiska-bilder/
   
 6. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 601
  Saadut tykkäykset:
  297
  Olen lukenut ajat sitten antamasi linkin juutalaisvastaisuudesta aikaisemmissa artikkeleissa ja olen myös lukenut tuon linkin. Ei siis mitään uutta.
  Ruotsindemokraattiset politiikot on antisemitismisiä monet heistä..
  Olisit suoraan voinut kertoa mitä linkissä kerrottiin.
  Ei ole mitään itua peitellä ruotsindemokraattisten rasistien antisemitismiä.
  Kyseessä Ruorsindemokraattisia politiikkoja jotka on antisemitismiä ja levittelevät antisemitismiä ja että Expressen on paljastanut jokin aika sitten 25 politiikkoa rasismista ja jotka sai potkut poliittisista puoöueistaan ja 24 heistä oli ruotsindemokraattisia politiikkoja.
  Antisemitismiä ja muuta rasismia levittelee moni ruotsindemokraattinen politiikko viel'ä tänä päivänäkin.
  -
  Fixering Ruotsiin edelleenkin päällä?
  -
  -
   
  Last edited: 18.01.2020
 7. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 432
  Saadut tykkäykset:
  3
  Islaminuskoisissa lienee enemmän kovan linjan antisemiittejä kuin ruotsidemokraateissa, joten lienee juuri siten, että juutalaisvastaisten Ruotsin äänipottia houkutellaan milloin milläkin keinoin. Uskonnolliset riidat ovat kärjistyneitä Lähi-Idässä, missä käydään ikuista kamppailua vedestä ja kamarasta eri ryhmien kesken. Totean ainoastaan tosiasiat, enkä ota kantaa, kuten eräät kirjoittajat. Mainitsin tuonkin linkin vain sen vuoksi, että rasistisia juttuja oli kirjoitettu venäläisten sosiaalisille alustoille.
   
 8. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 601
  Saadut tykkäykset:
  297
  Kuvittelua, omaa kuvitteluasi ja toivomuksiasi yrität nyt laittaa faktaksi :LOL:
  Laita linkki mukaan jossa sanotaan että islaminuskoiset on Ruotsissa osoittaa enemmän antisemitismiä mitä Ruotsindemarit????? :poop:
  Muslimit aina hampaissasi ja Ruotsindemareita yrität pestä puhtaiksi. Jotta silleen. Ei mitää uutta ole tuokaan.
  Detta eviga fixering, Sverige Sverige hela tiden. Sverige är inte allt i världen. Fixeringar kan vara skadliga för fixeraren själv.
  -
   
  Last edited: 19.01.2020
 9. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 432
  Saadut tykkäykset:
  3
  Eipä ole tarvetta pestä ruotsidemokraatteja puhtaaksi, muttei islaminuskoisiakaan. Ihmettelen uhkaustasi, sillä olisi mukava tietää, millä tavoin kirjoittamiseni ovat haitallisia itselleni. Aina olemassa sellainen riski, että maltillinen joutuu ääriaatteiden kohteeksi, mutta sellainen on kestettävä, mikäli Pohjoismaissa haluamme säilyttää oikeanlaisen demokratian. Valtion, missä sananvapaus on voimissaan samoin kuin vapaus uskoa omalla tavallaan - tai olla uskomatta.

  Käytät sanaa ruotsindemarit, etkä ruotsidemokraatit, joista osa on antisemitismin kannattajia. Monet islaminuskoiset valtiot ovat Israelin vihollisia ja haluavat lakaista koko maan mereen, jos oikein olen ymmärtänyt. Palestiinalaiset ovat joutuneet pakosalle aikoinaan, joten siinä mielessä en ihmettele heidän katkeruuttaan. Sen sijaan Ruotsin ongelmista on hyvä saada tietoa Suomessa, koska olemme naapureita. Miksi se on mielestäsi paha asia?
   
  Last edited: 19.01.2020
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti