Hae Anna.fi-sivustolta

Sohvan

Viestiketju osiossa 'Niksit ja vinkit' , käynnistäjänä pudistus, 02.12.2005.

 1. pudistus Vierailija

  Kyseessä on valkoinen 100% puuvillaan oleva sohva, jossa ei ole irtopäällistä. Millä ainella sitä voisi koitaa puhdistaa ? Onko olemassa jotakin kuivapesu aineita yms. Suklaata ja muutama pieni veri tahra siihen on päässyt tulemaan.
   
 2. jepjep Vierailija

  Meiltä löytyy myös vaaleita kangassohvia, jotka näyttävät nykyään aika harmailta. En ole ottanut asiasta selvää, mutta auttaisikohan höyrypesurit (ei tosin hajuakaan voiko niitä käyttää sohvakalusteisiin). Höyrypesureita voi kuulema vuokratakin.
   
 3. angloelli Vierailija

  Meilla on hoyrypesuri ja se putsaa napparasti varsinaiset tahrat, mutta yleiseen ""nuhjuisuuteen"" se ei mielestani tehoa. Hoyrypesuria voi kayttaa varovasti sohvaan. Riippuu tietysti materiaalista ja kannattaa kokeilla ensin johonkin nakymattomaan osaan. Meilla puhdistus haalisti jonkin verran punaista kangasta. Jos kangas soveltuu ainoastaan kuivapesuun, en kayttaisi hoyrypesuria.

  Kaupoissa on myytavana erilaisia puhdistusaineita tekstiileille (sohville ja matoille). Minusta Vanish-mousse on ollut suht tehokas, mutta en ole varma onko sita myynnissa Suomessa.
   
 4. - Vierailija

  Softcarelta löytyy aineita joka lähtöön
   
 5. tällä lähtee Vierailija

  Jos kangas kestää vesipesua, vuokraa pesulasta Hagerty-niminen sohvien ja autojen sisustusten pesuun tarkoitettu laite ja siihen sopivat pesuaineet.
  Tulee hyvää jälkeä.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti