Hae Anna.fi-sivustolta

Solidariteetti voitti EU:ssa

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä amanda, 21.07.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Se oli retoriikkkaaa..
   
 2. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 601
  Saadut tykkäykset:
  304
  Vai on Sannastakin tehty valituksia? Sepä ikävää.
  Meillä tehtiin valitus hallituksesta EU-sopimuksen takia, opposition väittää että eivät saaneet nähdä mitä sopimuksesa lukee siitä oikeusvaltio princiipistä.
  Heille kerrottiin mitä siellä lukee kuitenkin. Luulen että valittavat van saadakseen valittaa hallitusta, sehän on opposition työtä se sellainen olevinaan ;)
  Juu, pizza on maukasta joskus syödä, etenkin omatekoinen pizza kun saa laittaa päälle mitä itse haluaa ja kuinka paljon tahansa.
  Miksiköhän Suomessa moittivat etelä-eurooppalaisia, siis jotkut moittii mitä nyt tulee luettua foorumeilta niitten valituksia.
  Persut on persuja ihan samalla tavalla kuin Ruotsindemokraatit Ruotsin vijhollisia numero ykkönen, niin paljon ne puhuu ja kirjoittaa Ruotsista pahaa että ei niitä voi sanoa Ruotsin ystäviksi.
  Ai ai kun täällä on reipas tuulinen sää, pihalla puut keinuu ja humisee tulen viemänä.
  Pari ikkunaa auki ja sain ihana korsddrag, vilpoisan ihanaa.
  Valömistelin hieman aineksi illalliselle. Aion tehdä makkaragrytan, en syö pajloakaan lihaa mutta yksi lasten grillimakkara menettelee minullekkin. En ole pitkästä aikaa makkaragryytaa syönytkään, ihan vesi herahtelee suuhun kun ajattele sitä.
  -
   
 3. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 601
  Saadut tykkäykset:
  304
 4. vierailija Vierailija

  :rolleyes:
   
 5. vierailija Vierailija

  Ei se tajua. Tai välitä. Se haluaa minkä tahansa tekosyyn voidakseen kertoa itsestään, johon "itseen" kuuluu sen lapsetkin.
   
 6. vierailija Vierailija

  Persut pelaavat mediapeliä. Viisaan lukijan ei kannata seurata farssia. Eduskunta kokoontuu syksyllä. Suurin osa persuista kokee luultavasti myötähäpeää puolueensa nokkamiesten jutuista.
  Sannalle virkistävää kesälomaa!
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 601
  Saadut tykkäykset:
  304
  EU:n medlemsavgifter voi laskea monella eri tavalla, sekavaa touhua mielestäni.
  Sanotaan että rikkaat valtiot maksaa enemmän ja saa vähemmän takaisin.
  Tarkoitus saada joskut maat lähemmäs toisiaan ekonoomisesti, sen takia maat joissa on huonompi ekonomia saavat enemmän tukea ekonoomisesti EU:lta.
  Samoin coronastödin kanssa nyt. Maat joissa on ollut paljon vaikeuksia saavat suuren avustuksen, etenkin jos ovat köyhiä maita.
  Tuollainen on solidaarista ajattelua ja toimintaa. Mutta kaikki ei kestä solidaarisuutta, kateus estii esille, valitettavasti.
  -
   
 8. vierailija Vierailija

  Höpö, höpö. Tässä ei ole kyse koronasta, vaan siitä, että Italia on niin velkaantunut ettei se saa enää lainaa normihinnalla markkinoilta. Saksalla ja Ranskalla on eniten saatavia velkakirjoina Italialta. Jos näiden arvo laskee niin se tuntuu pankkien taseessa ja sektori kaatuu. Suomalaiset siis tukevat velalla näiden pankkien tasetta, kyse ei ole mistään viennistä tai Euroopan talousalueesta. Miksi näitä pankkeja on tekohengitetty vuosikymmeniä ja pumpattu rahaa kuolleeseen kroppaan, tämä on se Euroopan ongelma, talous lepää tukien varassa. Suomen on irrottauduttava eurosta.
   
 9. vierailija Vierailija

  (y)(y)(y)(y)(y)
   
 10. vierailija Vierailija

  Mistä sä sen tiedät miksi muut ei kannata sitä, että toiset tuhlaa ja toiset maksaa. Mistä sinä taas tuon kateuden tähän keksit? Lakkaa arvioimasta toisten motiiveja kun et niitä kuitenkaan tunne. Jos ei toiset halua samaa kuin sinä, niin aina niillä mukamas mielestäsi on alhaiset motiivit. Onko sinulla toisiaan aina noin negatiivinen käsitys toisista? Jos "menet toisten persoonaan" ja alat arviomaan heidän motiiveja, niin on ihan oikein että siitä sinulle suoraan sanotaan, vaikka kuinka mäkättäisit siitä, että sinua henkilökohtaisesti arvostellaan.
   
 11. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 601
  Saadut tykkäykset:
  304
  Nyt EU-parlamentet valittaa långtidsbudgetista ja siitä kun statsöverhuvuderna ei neuvotellut asiasta parlamentin kanssa yhtään mitään.
  Toisin sanoen parlamentti tuntee itsensä ohitetuksi ja ovat nyt ärtyisiä.
  Expertit sanoo kuitenkin että ei parlamentti tule täysin hylkä'ämään sopimusta, sillä sehän oli suuri aikaan saannos statsöverhuvudeilt' kun saivat aikaa sopimuksen.
  Sanovat että ehkä pieniä justeerauksia tehhään budgettiin
  -
  - https://sverigesradio.se/artikel/7520320
  -
   
 12. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 601
  Saadut tykkäykset:
  304
  Ruotsi tulee saamaan EU:lta ca 3,7 miljarder euro, ca 40 miljardia kruunua coronaavustusta.
  Ruotsi ei saa paljoa coronaavustusta vaikka meillä on coronaan kuollut paljon ja ja corona levinnyt kuin kulovalkea ja se johtuu siitä kun Ruotsi kuuluu rikkaiten valtioitten joukkoon.
  -
  Mitä tulkee Suomi saamaan coronaavustuksia EU:lta?
  -
  Se että eräät valtiot saa paljon avustusta johtuu heidän heikosta taloudesta ja coronan aiheuttamasta suurista vaikeuksista.
  Se on selvää että silloin avustetaan nyt, emmehän ole barbaareja, emme katso mvain oman maamme etuja.
  Kun yhdessä olemme EU:ssa, niin jonkinlainen tasapaino täytyy laittaa jotta kaikki maat voisi kohottaa ekonomiaansa.

  Ja onhan coronaavustukseen vaatimuksia myös ennen kuin sen saa ja mihin sen tulee laittaa.
  -
   
 13. vierailija Vierailija

  "Tilastokeskuksen kehityspäällikkö Ilkka Lehtinen puolestaan muistuttaa, että rahanarvokerroin peilaa vain inflaation vaikutusta, ei koko totuutta.

  – Markan arvoon olisi näinä 15 vuotena vaikuttanut hintojen nousun lisäksi työllisyys, työttömyys, palkkataso, yleinen ostovoima, korkokehitys, Lehtinen luettelee.

  – Kuuden sijaan voi kertoa viidellä, jos haluaa muuntaa nykypäivän eurot markoiksi, neuvoo Brander."

  Mietin mikä olisi tänään markan arvo. Googlaamalla selvisi.
  Markka-aikaa on turha haikailla. Tosin on mukava käydä Ruotsissa ja käyttää kruunuja. Tunnen silloin itseni varakkaammaksi. Setelit ovat upeita.
  Ukkonen jyrisee. Luin Helsingin Uutiset-ilmaislehden. Ilokseni huomasin, että täällä on ollut Alepa jonkin aikaa ja uusi avautuu syksyllä entisen apteekin tilalle.
  Löysin kirjastosta kaksi kirjaa. Rikinkeltainen taivas alkaa vetävästi. Toinen kirja haisee tupakalle ja kertoo marioneteista eli sätkynukeista. Kävin kirjastossa lukeakseni Annan. Luin Helena Lindgren jutun. Olen samaa mieltä. Nuoria naisia pitää arvostaa ja ikäihmisenä on ihana elää miehettömänä. Ei ole ollut tarvetta näyttää kelpaavani jollekin.
  Kuopiossa nauravat puuhevoset. Muistin vanhan laskun hieman vajaasti. Google kertoo taustoja puuhevosista.
  Olen onnellinen "Euroopan omistaja" ja tykkään käyttää euroja.
  Jo nuoruudessani sain tuon korkonimen typerältä ihailijalta.
  Kannattaa katsoa mihin kelkkaan lähtee. Persuille tulee itku silmään, jos heidän toiveet sattumalta toteutuvat.
   
 14. vierailija Vierailija

  Eu rikkoo perustamisasiakirjaa maksattamalla muilla jäsenmailla maiden velkoja. Ilmeisesti tämä menee euroopan tuomioistuimen arvioitavaksi.
   
 15. vierailija Vierailija

  (y)
   
 16. vierailija Vierailija

  Kysymyksiä.
  - kuoliko Ruotsissa enimmäkseen vanhuksia?
  - jättikö Ruotsi kansalaiset koronan uhriksi suojaten talouden ihmisten sairastumisen
  kustannuksella?
  Ruotsin on siis paremmassa taloudellisessa tilanteessa kuin esim. Suomi, koska sille ei tullut samanlaisia taloudellisia seuraamuksia koronasta kuin niille maille, jotka yrittivät parhaansa mukaan estää ihmisuhrien syntymisen.
  Mihin Ruotsi tarvitsisikaan (suurempaa) avustusta ja millä oikeutuksella? Silläkö, että se antaa koronan levitä kulovalkean tavoin, vai siksi, että heidän taloutensa ei kärsinyt karanteenin kaltaisista olosuhteista.?
   
 17. vierailija Vierailija

  Italian harmaan talouden osuuden arvioidaan olevan jopa yli 40 prosenttia kokonaistaloudesta. No hölmöläiset maksavat, hölmöläisten lapset maksaa ja lapsenlapset maksaa. Tiesittekö että tavallisen italialaisen nettovarallisuus on suurempi kuin suomalaisen.
   
 18. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 601
  Saadut tykkäykset:
  304
  Onneksi eu-maitten johtajat ei kuuntele extreemistä pientä laumaa joka verkossa haukkuu maansa hallitusta eu-maksujen takia ja corona avustuksien takia.

  Jokainen maa jolla on ollut paljon vaikeuksia coronan aika tulee samaan avustuksia, toiset enemmän ja toiset vähemmä.
  Ruotsi saa vähän avyustusta vaikka coro on täällä jyllännyt toden teolla ja tekee edelleenkin.
  Mutta Ruotsi on rikas maa, siksi saamme vähän avustusta.
  Kiitämme siitä vähäisestäkin avustuksesta, tulemme pärjäämään.
  Tarvitseville maille tulee antaa enemmän, se on myös minun mielipiteeni
  -
   
 19. vierailija Vierailija


  Harmaa varjotalous rehottaa vahvana Italiassa, kertoo maan työministeriön ja tutkimusinstituutti Censisin tuore, pimeitä työmarkkinoita koskeva selvitys.
  Pimeän työn osuutta koko maan bruttokansantaloudesta on vaikea arvioida. Kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n arviot väittävät, että varjotalouden arvo on lähes kolmannes (27,8 prosenttia) koko maan talouden arvosta.

  Italian tilastokeskuksen Istat:n laskelma on 15,2-16,8 prosenttia. Tutkimuslaitos Eurispesin mielestä 30 prosentinkaan arvio ei ole kohtuuton. Censisin mukaan harmaan talouden arvo on jossakin IMF:n ja Istat:n laskelmien välillä.
  https://www.ts.fi/uutiset/maailma/1074059910/Italian+harmaata+taloutta+vaikeaa+saada+kuriin

  Italiassa veronkierto on Euroopan yleisintä, mutta muuallakin Euroopassa harrastetaan verokeplottelua – ja siitä hyötyy muilta tiukkaa taloudenpitoa vaativa Hollanti
  Koronakriisi on avannut syvät jakolinjat Eurooppaan pohjoisen ja etelän välille.
  https://yle.fi/uutiset/3-11315876

  Saksan ja Suomen kansakunnat ovat euroalueen vauraimpia, kotitaloudet eivät
  https://suomenkuvalehti.fi/nurkanva...vat-euroalueen-vauraimpia-kotitaloudet-eivat/
   
 20. vierailija Vierailija

 21. vierailija Vierailija

  Laskulla ja sananlaskulla on iso merkitysero. Tablettini oikolukee sanoja tai tein itse kirjoitusvirheen.
  Luin molemmista kirjoista lukija-arvosteluja. Kirjoista nousee mieleen nuoruusmuistoja samoista maisemista.
  Persut ovat olleet lain edessä kovista sanoistaan. Siitä kai johtuu tarve saada muutkin käräjille. Eduskunta on lomilla ja Anu Vehviläinen ei halunnut nostaa turhaa souvia. Ehtii myöhemminkin jauhaa tyhjää lämpimikseen.
  Söin Alepan pizzan. Uusi kauppa on varustautunut hyvin käsidesipulloilla. Italiaa on turha mollata. Realistina tiedän faktat eikä niitä tarvitse muillekaan nostaa nenän eteen. Suurin osa kansasta on rehellistä ja työtä rakastavaa. Kannattaa lukea kirjoja. Kun luin Rikinkeltainen taivas kirjasta kohdan, jossa mt-sairas Jakob sätti vaimoaan pettämisestä, kyyneleet valuivat poskilleni. Kuin suoraan entisestä elämästäni. Sairaus muuttaa ihmisen ja saa sanomaan järjettömyyksiä. Sama juttu nettipalstoilla. Syytetään toisia huonosta olostaan.
  Italian matkat kantoivat minua vaikeina vuosina. Suomi tuntui 90-luvulla ahdistavalta maalta. EU:n myötä Junttila muuttui kansainvälisemmäksi. Helsinki on muuttunut paljon paremmaksi niistä ajoista.
  En enää kommentoi tällä palstalla. Siirryn takavasemmalle ja kiitän kauniisti seurastanne.
   
 22. vierailija Vierailija

  Suomi varmaan tuntui 90 -luvulla ahdistavalta laman vuoksi. Moni meni hirteen ja ajautui kahden asunnon loukkuun. Myös ystäväni. Onneksi sinulla oli silloin varaa matkustaa Italiaan sitä kurjuutta pakoon. Muilla se oli täällä Junttilassa eloonjäämistaistelua.
   
 23. Saksanpähkinä Besserwisser

  liittynyt:
  09.06.2012
  Viestejä:
  2 239
  Saadut tykkäykset:
  539
  Äkkiä irti EU:sta niin pian kun vielä voi ennen kuin meidät nielaistaan kokonaan, ja meillä vasta punavihervassarilehdistö onkin, eivät uutisoi kuin asioita jotka sopivat heidän agendaansa. Ei esim mustan tappamasta valkoisesta perheenäidistä ole sanaakaan. Mutta jos valkoinen joskus erehtyy tappamaan mustan niin auta armias! Etusivulle pääsisi! Silkkaa rasismia.
   
 24. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 601
  Saadut tykkäykset:
  304
  Eiköhän suomalaiset lehdet ole aika neutraaleja ja kirjoittavat tapauksista joita tapahtuu.
  Tuo kun syyttää lehtiä siitä että eiv't raportoi mustien rikoksista mutta aina vaan suomalaisten rikoksista, on muukalaisvihamielisyyttä eikä mitään muuta.
  Opettaako Raamattusi ilmaisemaan itseäsi muukalaisvihamielisesti ja homovastaisesti?
  -
   
 25. vierailija Vierailija

  Onko Saksanpähkinä kristitty? Vetosiko hän raamattuun? o_O
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti