Hae Anna.fi-sivustolta

SPINNING+KALORIT

Viestiketju osiossa 'Kuntoklubilaiset' , käynnistäjänä Elli24, 24.01.2007.

 1. Elli24 Vierailija

  Kuinkahan paljon suurin piirtein yksi spinning tunti kuluttaa kaloreita ? Spinninginhàn pitàisi kuluttaa paljon, mutta tietààkò kukaan kuinka paljon ?
   
 2. *M* Vierailija

 3. *M* Vierailija

  Riippuu tietenkin tunnin raskaudesta.
   
 4. LiLi* Vierailija

  Riippuu tosiaan tunnin raskaudesta ja pituudesta, omasta koosta ja siitä kuinka täysillä vedät. Mulla sykemittarin mukaan kalorinkulutus on perustunnilla (45-55min) noin 500, pitemmällä uphill/mountain-tunnilla (55-60min) noin 700 ja raskaimmissa cardio/pro tunneilla (55-70min) noin 800-900. Olen normaalipainoinen 25v nainen ja pyrin polkeen tunnit ihan täysillä (reilut vastukset/kova tempo). Tuo "oma suoritus" näkyy vaikuttavan tosi paljon, saman tunnin voi vetää lähes puolta pienemmällä kalorinkulutuksellakin. Rasvanpolttamisen kannalta kannattaisi kuitenkin vetää matalammalla sykkeellä pitempi spinning. Noissa sykkeissä rasvan osuus kaloreista on vain n. 40% .
   
 5. ameba Vierailija

  Ei kannata! Rasva palaa korkeampisykkeisen liikunnan JÄLKEEN nimittäin huomattavasti tehokkaammin monta tuntia, matalasykkeisen liikunnan jälkeen tätä jälkipolttoa ei juurikaan ole. Näin se suorituksen aikaisella vähäisemmällä poltolla tullut suhteellinen ero korjantuu. Aina siis kantsii rasvanpolton näkökulmasta vetää niin täysillä kuin tietyn aikaa jaksaa. Toki edelleen kahden tunnin sessio pitää vetää hiljempaa kuin puolen tunnin sessio, mutta rasvanpolton kannata ei kantsi ruveta "jarruttelemaan" jos tehoja tuntuu löytyvän.

   
 6. ads Vierailija


  Niin, pitkäkestoinen, matalasykkeinen liikunta nimenomaan polttaa rasvaa suorituksen aikana, kuten myös suorituksen jälkeen§
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti