Hae Anna.fi-sivustolta

Spiritismi on pahan lähettiläs!

Viestiketju osiossa 'Elämänkatsomus' , käynnistäjänä hakki, 25.06.2012.

 1. hakki Vierailija

  Edellisessä luvussa puhuttiin yhteydestä ufoihin ja humanoideihin. Puhuttiin siitä, miten jotkut henkilöt uskovat nähneensä näitä avaruusaluksia ja myös olleensa yhteydessä niiden haltijoihin. Toiset heistä uskovat vieläpä saaneensa näiltä olennoilta erityisiä sanomia välitettäväksi ihmiskunnalle - sanomia, jotka yleensä kuitenkin ovat melko tavanomaisia.
  Kun on kyseessä spiritismi ja yhteys rajan taakse, on siinäkin kyse vähän samanlaisesta asiasta. Spiritismissäkin uskotaan lähipiirissä, aivan ympärillämme, olevan muutakin kuin vain pelkkää ilmaa; eli vainajien henkiä, joihin voidaan olla yhteydessä vastaanottaen niiltä sanomia ja myös toimittaen niitä heille.
  Monet arvelevatkin olleensa yhteydessä sukulaisiinsa ja lähiomaisiinsa, saaden viestejä heiltä. Toiset taas uskovat olleensa yhteydessä tunnettuihin poismenneisiin julkisuuden henkilöihin kuten Napoleoniin, Picassoon, Carl Jungiin, faaraoihin, kuninkaisiin tai jopa Uudessa testamentissa mainittuihin henkilöihin. Huippuna voitaneen pitää edesmennyttä tunnettua meediota, Arthur Fordia, jonka väitetään olleen rajan taakse yhteydessä noin 8000 poismenneesen henkilöön.
  Mutta onko mahdollista, että tässä niinkuin ufoilmiössä, on kyse vain petoksesta? Monet näiden asioiden kanssa tekemisissä olevat ihmiset eivät ota huomioon tätä mahdollisuutta, mutta ehkä se on suuri virhe heidän kohdallaan.
  Katsommekin tätä asiaa tulevilla riveillä lähinnä siltä kannalta, että on henkimaailma, joka yrittää saattaa ihmisiä eroon Jumalasta ja eksyttää heitä. Katsomme sitä mm. seuraavien seikkojen valossa:

  - On henkimaailma
  - Miksi tarvitaan meedio?
  - Käytännön havaintoja
  - Mitä Raamattu sanoo kuolleiden olinpaikoista?
  - "Yhteydessä vain hyviin henkiin"
  - Mistä kummitusilmiöt johtuvat?

  Tekstin lähde; Meediot automaattikirjoitus kanavointi kanavat henget
   
 2. Etkö Vierailija

  sinä nyt ymmärrä, sinulla on nuo vanhat uskomukset.Jeesuskin on henkimaailmassa, ja auttaa meitä sieltä käsin. Miksi ei sais ottaa yhteyttä rakkaaseen ihmiseen.? Meedio on sama kuin näkijä,ja se on jumalan lahja ihmiselle. Samoin kuin parantajan lahja ihmiselle.
   
 3. hakki Vierailija

  Lisään vielä aiempaan, että spiritismi, ufot ja niin ikään kaikenlaiset uskonnolliset ihmeet ja satukertomukset ovat suurta huijausta.
   
 4. Hannu Vierailija

 5. Hannu Vierailija

  Taikka eipä kannatakaan, kun nyt tarkemmin ajattelen. Näin kesällä tulee luetuksi enemmän dekkareita kuin tekotieteellistä uskonnollista pilkunviilausta, jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.
   
 6. Hannu Vierailija

  Raamatun opetus on todellisuutta. Raamattu kertoo ihmiskunnan alun ja lopun ja lopullisen päämäärän jumalattomille ja uskoville. Lopullisen päämäärän osoite on kumpaisillakin eri!
   
 7. Hannu Vierailija

  Kirjoitin tuon kokeillakseni lukijoiden mielentilaa kuuluisan persulaisen huumorin ja sarkasmin keinoin. Raamatulla ei siis todellisuudessa ole juuri mitään arvoa historiankirjana, ja vielä vähemmän se sisältää mitään todellisia tulevaisuudennäkymiä.

  Lomalaisen aprillipilan siis kirjoitin.
   
 8. Hannu Vierailija

  Muistakaa aina välttää vääriä profeettoja, kuten Raamatussa käsketään. Suomen ainut Raamatun Sanan mukaan elävä ja Sanaan oikein saarnaava profeetta on tässä: Syvyydestä huudan sinua,Herra
   
 9. engel48 Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.11.2006
  Viestejä:
  2 027
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä kaikilla on erinäisiä haaveita ja fantasioita.
  Järkevät ihmiset pystyvät näkemään missä kulkee todellisuuden raja.

  Ihmiset, jotka uskovat kaikenkarvaiseen taikuuteen , kuten raamatun satuihin. Heille voidaan periaatteessa uskotella aivan mitä vain.
   
 10. maagikko Vierailija


  Spiritisti on se lautapeli jolta heiloja nuoruudessa kysytään etc etc

  Spiritualismi on henkistä oppia elämänkatsomus
  Käy tutustumassa

  spiritualismi

  ja luen
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti