Hae Anna.fi-sivustolta

St Olav hotelli Tallinna

Viestiketju osiossa 'Kaupunkilomat' , käynnistäjänä Sol74, 20.06.2010.

 1. Sol74 Vierailija

  Kokemuksia ja kommentteja otsikon hotellista otetaan vastaan.
  Suunnitteella matka ko.hotelliin mahdollisesti.
   
 2. Lomallelompsis Vierailija


  En tiedä menikö tarpeesi jo ohi, mutta...

  Olimme St.Olavissa juhannuksena. Matka oli varattu LindaLinen kautta. Kun menimme hotelliin, saimme väärän kokoluokan huoneen (economy) se oli TODELLA pieni, käytännössä pelkkä 120cm sänky ja kylppärie, ei kunnon ikkunaa. LL oli mokannut varauksen tässä kohdin. Saman tien tiskille valittamaan ja saimme ullakolta huoneen. Se oli ihan ok, siisti ja iso. Sängyt oli erinomaiset. Tämä isompi huone taisi olla 2yöltä 6e kalliimpi, joten tässä ei kannata säästää. Ilmastointi olisi ollut kiva lisä, mutta pärjäsimme hyvin koska ikkunaa saattoi pitää auki! Äänieristys oli melkoisen heikko, onneksi olimme lähes ainoat asukkaat ullakolla. Aamupala oli ihan ok, hieman häiritsi se, että esim. juustot, leikkeleet ja jugurtit olivat pöydällä ilman mitään kylmäalustoja tms.

  Kiva vanhanaikainen meininki hotellissa ja sijainniltaan se on oiva.
   
 3. Pettynyt Vierailija

  Ihan mukava hotelli, jollei välitä siitä, että äänieristyksestä ei voi edes puhua eikä voimakas viemärinhaju haittaa.

   
 4. Osuno Vierailija

  Jos haluaa yöpyä vanhassa kaupungissa, ei kannata varata tästä hotellista. Harrastavat
  oikein urakalla ylivarauksia ja sitten siirretään johonkin 10km:n päähän syrjäkylään. Hurjan riitelyn jälkeen järjestivät kyydin kyllä. Ei koskaan tähän hotelliin!
   
 5. toinen poispotkittu Vierailija

  Samoin kävi meille sekä tutuille pari viikkoa meidän jälkeen, kaikki isommat seurueet siirrettiin pois vanhasta kaupungista - kovan tappelun jälkeen 10 hengen seurueemme yllättäen sai huoneet My City hotellista - se olikin tosi kiva ja hyvällä paikalla. Ihan kakaranoloiset respaliset yrittivät selvitellä niitä ruuhkia ja äkäisiä jonottajia siellä St Olavilla - ei enää ikinä ;( Ja kyseessä molemmilla kerroilla oli ihan matkatoimiston kautta varattu pakettimatka - mitään ei korvattu menetetystä ajasta hotellilla ja siirroissa. Kyllä siinä useampi tunti solahti shoppailuajasta seisoskeluun.
   
 6. tykästynyt Vierailija

  Pari yötä kyseisessä hotellissa, ja ennen lähtöä luin nämä arviot. Eli oli hiukkasen ennakkoluuloja mennessä!

  Elämä yönä häiritsi viemärin haju ja jonkun naapurin kävely narisevalla lattialla. Mutta on sitä pahemmassakin paikassa yövytty.

  Ennakkoluulotonta mieltä ja korvatulpat mukaan ja pääset nauttimaan ihastuttavasta hotellista!

  Olimme Eckerön pakettimatkalla ja kaikki maksettuna etukäteen - olisikohan etukäteismaksu syynä siihen että meille löytyi paikka.

  Mutta: suosittelen ehdottomasti tätä hotellia!
   
 7. Kolme sisarusta Vierailija

  Oltiin juuri St. Olav hotelissa yksi yö ja se riitti. Ihmettelen, kuinka hotelli on saanut neljä tähteä. Antaisin korkeintaan kaksi.
  Palvelu tullessamme oli tosi huonoa. Vastaanoton henkilö puhui vaan kaikessa rauhassa puhelimessa, eikä ollut huomaavinaankaan meitä. Aikamme odoteltua saatiin tehtyä sisäänkirjaus.

  Oltiin varattu kolmen hengen huone ja netin mukaan se olisi ollut kolmannessa kerroksessa ja kuvien perusteella ihan hyvä, mutta meidät ohjattiin sisäpihan huoneeseen, joka sijaitsi ravintolan ja terassin vieressä. Onneksi oli jo syksy, ettei terassilla ollut asiakkaita.
  Huoneeseen astuttuamme vastassa oli ummehtunut, vanhan kellarin haju. Tuntui, ettei voisi siellä hetkeäkään olla. Käytiin yö nukkumassa ja se riitti. Aamupala oli surkea, lämpimät jogurtit ja mehut.
  Emme suosittele suomalaisille.
   
 8. Tuli oltua
  kaksi kertaa ko hotellissa,ensimmäisen ja viimeisen.Epäystävällinen henkilökunta,eivät vaivautuneen edes tervehtimään eikä hymyn häivää näkynyt,meluisat huoneet,surkea aamupala.Tämä hotelli käyttää ilmeisesti vain Global taksia,jonka taksat ovat nelinkertaiset normaaliin verrattuna.Kannattaa kävellä jonkin matkaa ja ottaa taksi lennosta.
   
 9. tallinnan kävijä Vierailija

  Olimme veljeni perheen kanssa tutustumassa vanhaan kaupunkiin ja varasin hotellilaivamatkan Eckerölinelta. Katsoin st.olavin esittelyn ja kuvat, jotka kertoivat aivan muuta , mitä perillä saimme. Varasin 2 standardi huonetta, jotka molemmat sijaitsivat sisäpihalla. Toinenhuoneista 112 haisi niin homeelle ja kellarille, että sielläei voinnut hengittää,!!Siellä ei ollut minkäänlaista ilmanvaihtoräppänää, saatikka edes ikkunaa! Oireet kurkussa tuntuivat samoin tein ja menin valittamaan! Palvelu oli erittäin nuivaa ja minulle sanottiin , että hotelli on täynnä eikä vapaita huoneita ole! Vasta kun uhkasin, että he saavat maksaa sairaala kuluni kun joudun hengenahdistuksen takia sinne, huone yhtäkkiä löytyi! Se ei haissut niin paljon , mutta oli yhtä surkea : ei ilmanvihtoa, ei ikkunaa! Nukuimme siellä yön ja aamulla oli molemmilla ääni maassa ja kurkku tukossa! Aamupala tosiaan tarjoiltiin normali pöydiltä ilman mitään kylmäalustoja: sinä oli maidot, piimät , jogurtit ja voit sekä majoneesipohjainensalaatti ihan huonenlämmössä kesäkumassa huoneessa, johon paistoi aurinko! Kylmäketju oli todellakin katknnut! Miten ihmeessä tämä hotelli voi saada neljä tähteä! Tämä surkein hotelli, missä olen ikinä ollut!!,,Välttäkää tätä!
   
 10. JEP Vierailija

  Valitse tämä hotelli, kun:

  - et halua nukkua (korvatulppien kanssa ehkä onnistuu)
  - tykkäät kuumasta huoneesta
  - juomat jääkaapissa sopivan lämpimiä
  - aamupalalla KAIKKI maitotuotteet lämpimässä, mahdollisesti saa mahan toimimaan ;)
  - haluat palvelua ainakin venäjäksi

  Eli eivät ole korjannut puutteita. Onko kukaan ollut valittamassa suoraan hotellijohtajalle?
  Itselläni työn alla (asiakaspalvelusta sain kyllä vastauksen), myös virastoihin ym. olen yhteydessä.

  Ei oo 4 * hotelli, itse keksitty.
  Tässä linkki: viralliset tähtihotellit.

  Eesti tärnihotellid | Eesti Hotellide ja Restoranide Liit

  Tere tulemast Tallinnasse!
   
 11. Vietimme kyseisessä hotellissa viime dunnuntaista tiistaihin eli pari yötä yövyttiin.
  Meillä oli ihan perus kahden hengen huone ja mitään ongelmia sisäänkirjautumisessa tai muussa ei ollut. Huone oli sitä mitä 65€:lla yöltä sopi odottaa. Pieni, mutta todella viihtyisä ja kylppärikin siisti. Hyvin mahtui kaksi aikuista ja alle 1v. vauva yöpymään. Aamiaisella käytiin n. 8 aikaan ja ruokaa oli hyvin ja maistui suomalaisille makunystyröille oikein hyvin.
  Respan väki ei tosiaan ollut kovinkaan ystävällistä, mikä teki hotellista mukavan kotoisan suomalaisen tuntuisen paikan. Äänieristys huoneissa ei ollut tosiaan paras, mutta eipä meidän sisäpihan huoneeseen ainakaan pajemmin ääniä kuulunut.

  Sjmmataan tähän nyt se, että suosittelen ehdottomastitätä hotellia tällä budjetilla (65€ yö) !
  Eikai tällä hintaa parempaa sovi toivoa? Jos haluaa kaikki tiptop ja pelkää ääniä tai lämmintä jogurttia ja tykkää kaiken lisäksi valittaa kaikista pienistä asiosta niin kuin normaalilla suomalaisella on tapana niin kannattaa kaivaa sitä kukkaroa vähän syvemmältä.

  Ps. Jos ulkomailla ei saa palvelua suomeksi ei se tarkoita että palvelua saa vain venäjäksi. Englannilla pärjäsi loistavasti, mutta jos se ei itseltä suju niin siitä ei kannata syyttää hotellia.
   
 12. xx Vierailija

  Mielenkiinnolla odotan tulevaa vierailuamme tässä hotellissa! :)
  On vertailukohteita koska olen yöpyt Tallinnassa useissa hotelleissa. No, kotona saa sitten nukkua, jos on meluhaitta. Hajuhaitta onkin sitten toinen juttu. Huonoon palveluun olen tottunut myös Suomessa joten enköhän siitäkin selviä St Olavissa, jos palvelu sitä on.
   
 13. TuijaH Vierailija

  Huono sisäilma, joissain huoneissa erittäin huono. Tämä hotelli ei todellakaan sovi astmaatikoille tai allergikoille! Paljon portaita eikä hissiä, joten ei myöskään liikuntaesteisille.

  Hotelli oli erittäin mielenkiintoinen sisustukseltaan ja sokkeloinen, ikivanha talo ja erikoisia tilaratkaisuja. Suosittelen seikkailunhaluisille ihmisille, joilla ei ole ekassa kappaleessa mainittuja vaivoja, ja joita ei haittaa pienet puutteet ja tylyhkö palvelu. Ääniä kuuluu kadulta tai käytävästä huoneeseen.

  Sijainniltaan hotelli oli erittäin hyvä, vain kivenheitto raatihuoneentorilta.
   
 14. Mummi & pappa Vierailija

  No huh hu... ja täällä pitäisi kahden mummin ja papan viettää joulu 2014! Olemme kyllä seikkailunhaluisia :cool::oops:
   
 15. Lennu Vierailija

  Ala-arvoinen mesta. Sokkeloiset käytävät hirsien alla kumarrellen. Huoneet ylibuukattu. Huono palvelu venäjän kielellä. Käyn paljon Virossa, mutta tähän hotelliin ei enää ikinä. Kun ei meille varauksista huolimatta ollut varauksen muksaista huonetta, ohjattiin meidät sisarhotelliin. Kuljetusta ei järjetetty, eikä sisarhotellikaan ollut kovin kummoinen. Vaikea liikkua jyrkkiä kierreportaita painavien laukkujen kanssa, huono aamiainen jne...
   
 16. Pelkkä mummi Vierailija

   
 17. Pelkkä mummi Vierailija

  Tulin juuri joulumatkalta Tallinnasta ja yövyin 3 yötä St. Olav hotellissa. Luin ennakkoon mahdollisista epäkohdista hajuineen, äänihaittoineen yms. hotellista netin palautesivuilta. Siis ei yllätyksiä. Sisäänkirjautuminen onnistui vasta tunnin kadulla odottelun jälkeen , koska respan henkilö oli aloittanut juuri ruokatunnin. Muuten palvelu oli ystävällistä ja englanninkielistä. Aamupala runsas ja illalliset ihan kohtalaiset. Huonetta jouduin kerran vaihtamaan, kun lattia lainehti. Jäivät miettimään, mistä moinen vesivahinko. Toinen huoneeni ihan jees, ei moittimista.
  Ystäväpariskunnalla oli huonompi tuuri huoneen suhteen, vasta kolmas huone oli asuttava.
  Ensimmäisessä katto vuoti ja toisesta viemärin haju ajoi pois. Ensi joulun vietän kotosuomessa kylpylässä. Varmuuden vuoksi.
   
 18. maarti Uusi jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen käyttänyt http://www.booking.com varauspalveluita viimeisen viiden vuoden aikana noin kymmenen kertaa ilman ongelmia. Varauksia ympäri Eurooppaa. Aina on varaukset olleet kohdillaan hotellissa, ja pari kertaa hotellista on tullut suoraan sähköpostia kun ovat kyselleet jotain lisätietoja huoneen suhteen (twin/double bed). Luottokortilta ei ole koskaan veloitettu etukäteen vaan vasta hotelliin saapumisen jälkeen.
   
 19. jusu Vierailija

  Juuri Tallinnasta palanneena. Hieno hotelli hyvällä paikalla. Mukava henkilökunta ja hyvä aamiainen. Takaisin joskus ja suosittelen muillekin.
   
 20. Raisa Vierailija

  Juuri Tallinnasta palasin minäkin, oli varattu 2 huonetta, kahdeksi yöksi, ebookersin kautta ja maksettu etukäteen. Hotelliin mennessä oli tapahtunut ylibuukkaus ja jäätiin ilman huoneita. Olisimme saaneet kuljetuksen Piritaan ja olisimme voineet yöpyä siellä, mutta matkasuunnitelmiimme kuului yöpyä keskustassa, eli etsimme itse uuden yöpymispaikan ja maksoimme sen itse.

  Nyt tilanne on se, että ebookers ei palauta maksamiamme rahoja ennenkuin hotellin manageri vahvistaa ettemme ole hotellissa olleet ja manageria ei ole saatu viikkoon kiinni.

  En enää ikinä varaa ebookersin kautta mitään, enkä todellakaan suosittele st. Olavia kenellekään!
   
 21. asdfg Vierailija

  Huone 409 eli ylin kerros ja helmikuussa 2017. Huone siisti, ei melua, ei mitään huonoa sanottavaa. Aamupalan puuro aivan loistavaa
   
 22. vierailija Vierailija

  Samat sanat mutta ei edes yritetty järjestää mitään ... Lähdimme pois ja mielenkiitoista tietää, mitä joutuvat maksamaan takaisin.
   
 23. elleni Vierailija

  Oltiin hotellissa kerran eikä toista kertaa mennä. Huone ei meinannut löytyä millään. Kapeita sokkeloisia käytäviä ja portaita ylös ja alas. Meillä piti olla standardi 2h-huone. Oltiin jossain sviitissä missä kylppäri oli valtava ja siellä oli jopa poreamme. Huone oli tosi hieno olisipa vaan ollut lähempänä ulko-ovea. Aamiainen oli hyvä. Mutta mutta ne todella kamalat sokkeloiset käytävät ja hirvittävä matka huoneeseen.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti