Hae Anna.fi-sivustolta

Stalkkaaminen ja laki

Viestiketju osiossa 'Ihminen hädässä' , käynnistäjänä Kyselen kohtalotovereilta, 27.01.2015.

 1. Katkera Uusi jäsen

  liittynyt:
  17.03.2017
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ja tämä kaikki vaan lisääntyy koko ajan.
   
 2. Ikävää, että kaltaisiasi vähätteleviä ihmisiä löytyy, lienetkö itse vainoaja? Nettiympäristössä stalkkaajat tulevat usein trollaamaan ja esittämään uhrinsa "sairaana", kun raaka todellisuus on, että nämä muiden ihmisten elämään laittomasti tunkeutuvat ovat niitä, jotka sitä hoitoa kipeimmiten tarvitsisivat.
  On olemassa ihmisiä, jotka yhteisistä motiiveista vainoavat ihmisiä ja nämä motiivit ovat yhteenkuuluvuuden tunne, kateus, katkeruus, rikolliset taipumukset ja rajaton uteliaisuus vieraan ihmisen asioihin.
  Nämä hankkiutuvat eri puolille nettiin järjestelmien, sivustojen ylläpitäjiksi ja moderaattoreiksi ja sieltä käsin ryhtyvät vainoamaan ihmisiä. Myös fb levitetään haittaohjelmia kaappaillen uhrien koneita haltuun.
  Tästä lähtee sähköposteja myöten yksityisasioiden urkinta, kovalevyllä olevat tiedostot varastatetaan, jos koneeseen on liitetty web kamera ja mikrofoni, niin niitä käytetään salakatseluun ja -kuunteluun. Puhelintenkaan käyttö salakuuntelussa ei ole harvinaista.
  Ei se pää pensaaseen piilottamalla poista tosiasioita, että meillä on Suomessa rajattomasti mielisiraita ihmisiä ja monen heistä paikka olisi vankilassa, 10v tuomio lyhentämättömänä.
   
 3. Vainoamisessa käytetään hyödyksi sosiaalista mediaa, kerätään "tukijoukkoja" ja yleisöä kiusaamiselle, saadaan narreja tarkkailemaan ja juoksentelemaan uhrien tontilla tekemässä ilkivaltaa, nuuskimassa ja varastelemassa. Kun tarpeeksi lietsoo, niin mukaan saa yhteisöstä muitakin ihmisiä, kuten naapureita tai roskakuskeja, postinjakajia, kaupankassoja jne.
  Ihmismieli on kiero ja se on nähtävissä jo lastentarhaiässä, siitä kouluihin ja työpaikkoihin, miten paljon meillä esiintyykään kiusaaamista, joka on ryhmäilmiö.
  Sama ilmiö toteutuu vainoamisessa. Henkiseltä terveydeltään kaikkein sairaimmat tälläiseen mukaan lähtee. Jokainen empatiakykyinen ja tervepäinen ymmärtää, että porukalla yhtä vastaan on sairasta ja se että kaikki mitä levitetään ei todellakaan aina ole totta. Suomessa on perustus- ja rikoslaki, joka takaa jokaiselle kansalaiselle vapauden elää ja liikkua ja asua rauhassa sekä sananvapauden ja viesitntäsalaisuuden. Oikeuden kunniaan ja yksityisyyden suojaan. Nämä muita vainoavat rikkovat kaikkia mahdollisia lakeja, kuvittelevat olevansa kylän sankareita, mafiaa, poliiseja, kuninkaita ja rajattomia rottia, joilla on oikeus ja joiden toimintaan ei kukaan puutu. On olemassa ihmisiä, joille muiden vainoaminen on harrastus, kuka vain kelpaa kohteeksi ja helpoiten vainoaminen alkaa sosiaalisen median kautta murtautumalla uhrin koneelle. Siitä lähtee vuosiakin kestävä vainoaminen.
   
 4. Diagnoosi löytyy Vierailija

  Mielenkiintoinen ilmiö, kirjoitat niin selkeästi, ettei se ole skitsofrenia, mutta asperger saattaa aiheuttaa samanlaisia vainoharhaoireita kuin skitsofrenia.
   
 5. Diagnoosi löytyi Vierailija

  Harhaluuloisuushäiriö (F22)

  http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00373

  Vainoharhainen eli paranoidisessa muodossa henkilö kuvittelee, että häntä vainotaan tai kohdellaan jollain tavoin kaltoin.
  Kannattaa lukea teksti ja miettiä, onko oireenne todellisia vai kenties harhakuvia. Jutella niistä läheistenne kanssa ja tehdä sitten johtopäätöksiä kannattaisi käydä lääkärissä. Taustalla voi olla myös neurologisia ongelmia.
   
 6. Ota peili kouraasi Vierailija

  Sinun täytyy olla vainoava rotta tai sitten olet vain yksinkertaisesti tyhmä, uppiniskainen ja omassa kuplassasi elävä ihminen, joka ei usko mihinkään, jota ei ole itse nähnyt tai kokenut.
   
 7. Peilinä Vierailija

  Siinä oli diagnoosi joka on kuin aloituksesta. Vainoharhaisuus on Keski-ikäisten ja yksinäisten ihmisten ongelma. Jos ei ole tarpeeksi virikkeitä alkaa mieli tuottaa niitä. Kannattaa mennä mielenterveystoimistoon.
   
 8. Roskikseenhop Vierailija

  Sinulla taitaa olla niistä kokemusta, mutta ei se mitään, kaikki eivät saa apua koska pahuutta ei kukaan korjaa. Peruuttamaton virhe vanhemmiltasi ja toivottavasti ymmärtävät sen
   
 9. Voi voi Vierailija

  Kyllä. Rotat aina tapaavat paljastaa itsensä ennemmin tai myöhemmin.
  Nimenomaisesti stalkkausta eli vainoamista harrastavilla niitä mielenterveysongelmia on ja se tylsä, virikkeetön elämä, joka vaatii jotain mihin kanavoida itseään ja valitettavasti joillakin asia kanavoituu porukalla jonkun ihmisen elämän laittomaan seurantaan ja kaikenlaiseen haitantekoon.
   
 10. Vinkki Vierailija

  Muistattehan vanhan keinon eli folion? Se suojaa tehokkaasti stalkkaamiselta. Mitä korkeampi foliohattu sen parempi karkote.
   
 11. Tom Jones Vierailija

  Innokkuutesi ottaa osaa tähän ketjuun kertoo asian todellisen luonteen. Tunge foliohattusi sinne minne päivä ei paista.
   
 12. foliofolio Vierailija

  Et kai vaan stalkkaa minua, vastaat heti kun kirjoitan jotain? Täytyy hankkia lisää foliota.
   
 13. Lauri Love Vierailija

  Kyllä stalkkaan. Maksan sinulle omaa lääkettäsi takaisin.
   
 14. foliofolio Vierailija

  En minä lääkkeitä käytä, folio riittää.
   
 15. rotten Mint Vierailija

  Ei mätään sisimpään mikään lääke autakaan.
   
 16. Kognitiivinen terapia auttaa. Et ole yksin.
   
 17. Ei pomo ei kätyri Vierailija

  En usko, että sinua auttaa terapia, vainoajan mätä ei muuksi muutu.
   
 18. Uteliaisuudesta Vierailija

  Uteliaisuus on osa jokaista ihmistä. Uteliaisuuden laatu ja voimakkuus vaihtelee suuresti ihmisestä toiseen. Myös uteliaisuuden motiivit voivat olla hyvinkin moniulotteisia.

  Sairaalloisen uteliaisuuden tunnusmerkkejä voivat olla esim.
  • toistuva puhuminen ja arvuuttelu muiden ihmisten ajatuksista, tunteista, terveydentilasta, raha-asioista ja yksityiselämästä
  • kyylääminen uhrin työpaikan ja kodin lähistöllä
  • jatkuva utelu muiden ihmisten asioita, joka voi ilmetä kysymällä kohteelta suoraan tai tämän lähipiiriltä tai vaikka ihan kohdetta tuntemattomalta henkilöltä
  • naapurin postilaatikon tarkistaminen
  • jatkuva tietojen etsiminen kohteesta internetistä ja muualtakin
  • terveystietojen urkinta
  • seuraaminen (esim. kaupassa kytätään että mitä ostaa, että ostaako vaikka kondomeja tai alkoholia)
  Em. kaltainen toiminta kertoo tekijästään hyvin paljon. Utelias ihminen saattaapistää liikkeelle huhumyllyjä, jos ei saa riittävästi tyydytystä tirkistelyhalulleen, eli kohde ei ole halukas kertomaan asioistaan ja olemaan tekemisissä uteliaan ja jatkuvasti kovaan ääneen tyhjänpäiväisiä asioita toitottavan henkilön kanssa.
   
 19. Rotten Mint Vierailija

  Tässä asiassa olen samaa mieltä, pakkohoitoon passitus kyllä olisi näille tarpeen, mutta en usko, että vainoajan mätään sisimpään mikään annettu lääke tai terapia auttaa.
   
 20. Ihmisen käytös Vierailija

  Vaikututat niin "viehättävältä" ihmiseltä etten ihmettele että ihmiset stalkkaavat sinua laumoittain ja kansakunnittain ja kenties ufotkin.
   
 21. Much Vierailija

  Sinähän se selvännäkijä olet. Parin lauseen perusteella viehätyt tai olet viehättymättä.
   
 22. On tietääkseni tutkittu, että tahalliseen pahuuteen ei auta kognitiivinen tai mikään muukaan terapia, vaan ihminen joka nauttii yhden kiduttamisesta, oppii vain terapiassa lisää ihmisistä ja miten heitä voi paremmin pahoinpidellä.

  Värväävä ja manipuloiva vainoaja tietää jo hyvin paljon, hän tietää että voi pelolla hallita ja saada ihmiset yhdessä vahingoittamaan tahallisesti yhtä. Hän tietää että lopputuloksena on jopa kohteen kuolema. Ja nauttii.

  Sen sijaan lääkkeet ehkä voisivat auttaa jos manipuloija ja värvääjä söisi niitä tarpeeksi. Todella paljon.

  Kiusattuja voi auttaa terapia mutta en tiedä auttaako se silloin, kun kyseessä on terrorismin kaltaisen järjestäytyneen vainon uhri, ja ihmisillä on vaikeuksia (haluta)uskoa, että tavalliset ihmiset voisivat jonkun manipuloimana lähteä vahtimaan, vahingoittamaan TAHALLISESTI, rikkomaan yksityisyys rikollisesti, nauttimaan jonkun elämän tahallisesta tuhoamisesta vuosien ajan.
  Niin että jos lapsi kokee, etttä luokkakaveri, jonka käytöstä ei muutenkaan hyväksy, koska tällä on tarve, addiktio, lietsoa tauotta vihaa selän takana, puhua ihmisistä selän takana negatiivisia asioita ylentääksern itseään muelisairailla tavoilla, notkuu vuosia liikaa hänen pöydän ääressä kavereidensa kanssa aina kun tilaisuus tulee, sen sijaan että vain lopettaisi toiminnan, jonka joku kokee vahingoittavana, alkaisikin värvätä koko luokan notkumaan toistensa pöytien ympärillä osoittaakseen että on normaalia ja kaikki näin tekevät.

  Vain hyvin sairas yhteisö toimii näin. Yleensä ihmiset kunnioittavat toistensa rajoja, koskemattomuutta, yksityisyyttä, kotirauhaa.

  Tarpeeksi lääkitystä, manipuloijalle tai totaalinen eristys ihmisistä silloin kun joku nauttii jonkun eristämisestä ja manipuloinnista.
  Kyseessä on raiskaukseen verrattava koskemattomuuden rikkominen kun tahallisesti ollaan mahdollisimman lähellä semmoista, joka on pyytänyt muualle. Tämän lisäksi ollaan olevinaan uhrinsa uhreja.

  Vain hyvin hyvin vahva lääkitys tämmöisen tekijälle tai eristys voi auttaa.
   
 23. Uhri Vierailija

  Yhteisövaino eli zertsezung on pirullinen keino jota käytetään tänä päivänä kun tietty taho ajaa tavoitteitaan näillä likaisilla keinoilla. Olen joutunut tämän mielipuolisen vainon kohteeksi muutettuani takaisin kotikonnuilleni vuonna 2001. Yhteisövaino alkoi stalkkaamisella, sitten erilaisilla väkivaltaisilla katuteattereilla, sen jälkeen perätön ilmianto, työyhteisössä mustamaalaus, keinot pahenevat koko ajan..
   
 24. Uhri Vierailija

  Omalla kohdallani zertsezung yhteisövainon tausta on se, että sukulaiseltani yritetään pienssä kyläyhteisössä riistää maapalsta, joka sijaitsee kahden pienyrittäjäpereyhteisön välissä. Nämä + paikalliset kyläpoliitikot + viranomaiset muodostavat pirullisen zertsezung verkoston, jossa kaikki todellisuus salataan ja vääristellään, asiakirjoja piilotellaan, viranomaistoiminta outoa ja puolueellista jne. Katuteatterien ym psyykkisten ja fyysisten keinojen lisäksi minusta mm tehtiin perätön ilmianto poliisille (ja puhelintani kuunneltiin) kun työpaikallani oli yt neuvottelut, joten jouduinkin sitten vakituisesta virastani irtisanotuksi kas kummaa. Tämän jälkeen minuun on kohdistunut fyysistä zertsezungia, kemiallisin (jätteet, ymp.myrkyt) keinoin ja psyykkinen väkivalta on jatkuvaa. Aloin tutkia asiaa ja kaikki täsmää zertsezungiin, jossa tavoite on kohdeihmisen psyykkinen ja fyysinen murtaminen tietyn yhteisön taloudellisen ja poliittisen edun saavuttamiseksi.
   
 25. vierailija Vierailija

  Kokemuksesta voin sanoa, että stalkkaus on totta ja mitä korkeammassa asemassa stalkattava on yhteiskunnassa, sitä useampi taho, jopa viranomaisista Avi ja Supo, ajan kuluessa siihen osallistuvat. Sen jälkeen piru on täysin irti ja tapahtuu useita lavastuksellisia tapahtumia, joilla stalkattavaa yritetään saada tuomituksi rikoksista.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti