Hae Anna.fi-sivustolta

Suomen hulluin vuokranantaja?

Viestiketju osiossa 'Yleistä keskustelua' , käynnistäjänä vierailija, 03.06.2019.

 1. vierailija Vierailija

  Oletteko moista ennen kuulleet, että savuttomuutta vaalinutta taloa oltaisiin muuttamassa äkillisesti savulliseksi, kun talossa asuu mm. astmaatikkoja? Näin on tehty Kruunuasuntojen myytyä satoja asuntoja Huhtakodeille vuonna 2018. Uusi omistaja Huhtakodit on ottanut taloon vain tupakoijia. Astmaatikoilla henki pihisee, mutta Huhtakodit ei korvaansa letkauta. Nykyajan asumisen trendi on savuttomuuteen, mutta tämä uusi vuokranantaja Huhtakodit on perin takapajuinen, kun on siirtymässä savuttomuudesta savulliseksi! Aluksi otti Forenominkin yläpuolellemme ja yht´äkkiä oli viisi tupakoijaa astmaatikon vieressä. Forenomilla oli kuitenkin enemmän järkeä päässä kuin Huhtakodeilla ja poistuivat tuosta. Talossa on surkea ilmastointikin. Joku vastuu pitäisi olla Kruunuasunnoillakin, miksi myivät Huhtakodeille? Taisi ekonomien silmissä kiilua molemmin puolin vain raha, viis veisasivat ihmisten asumismukavuudesta ja terveydestä. Kyllä on petetty olo! Jos olette samaa mieltä, että näin ei voida toimia, voitte tukea meitä ottamalla yhteyttä Huhtakoteihin (Huhtanen capital) ja Kruunuasuntoihin (esim. toimitusjohtajat).
   
 2. vierailija Vierailija

  Kunnilla on terveystarkastaja, joka tekee pyynnöstä asuntoon tarkastuksen terveyshaitan selvittämiseksi. Näitä on mm. puutteellinen ilmastointi, varsinkin jos röökaajien savut tulee suoraan kämppään.
   
 3. businessjkcg Uusi jäsen

  liittynyt:
  29.05.2019
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onpa erikoista. Taloonhan on muutettu juuri siksi, ettei siellä polteta.
   
 4. vierailija Vierailija

  Luultavasti (spekulointiani)sinne on täytynyt saada joku vuokrayrityksen työntekijän sukulainen asumaan ja kun hän on sitten ollut tupakoitsija, niin on täytynyt muuttaa koko talo tupakkapositiiviseksi, koska sukulainen ei ole halunnut luopua nautinnostaan.

  muutenhan tuossa ei ole mitään väärää: jos vuorkanantaja päättää luopua savuttomuudesta, niin sitten hän tekee niin.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti