Hae Anna.fi-sivustolta

Suomen poliisin joukkopahoinpitely 52 uhria, 03.10.2020

Viestiketju osiossa 'Kahvitunnilla' , käynnistäjänä Maria Muhonen, 11.10.2020.

?

Miksi fyysiset vaatimukset poliisiksi ovat niin alhaisia?

 1. kukaan täysjärkinen ja kuntoinen ei alkaisikaan Suomessa enää poliisiksi

 2. hyväkuntoinen = älyinen ei alkaisikaan Suomessa poliisiksi

 3. Suomen poliisi on yhteiskunnan pohjasakkaa, siksi huono kunto on pop

Voit antaa useamman äänen.
Results are only viewable after voting.
 1. Maria Muhonen Vierailija

  Poliisi pahoinpiteli kaasuaseella lähes 50 nuorukaista Helsingissä 03.10.2020. Rauhallisesti edennyt mielenosoitus muuttui väkivallaksi ja kaaokseksi vain ja ainoastaan Helsingin poliisin ammattitaidottomuuden seurauksesta.

  Suomen poliisi on rikkonainen laitos ja poliisi itse on aiheuttanut resurssipulan laitokseen, kirsikkana kakussa ei edes halua eheyttää laitostaan enää.

  Polpon pinokkiot, pinkkirusetit ponnaripäiset aikuiset lapset. Siitäpä on tänä päivänä Poliisin olemus.


  poliisi rikkoi kaikkia näitä kolmea lakiin kirjattua pykälää 03.10.2020 joukkopahoinpidellessään kaasuaseilla lähes 50 nuorukaista

  1 luku

  2 §
  Perusoikeuksien ja ihmisoikeuksien kunnioittaminen
  Poliisin on kunnioitettava perusoikeuksia ja ihmisoikeuksia sekä toimivaltuuksia käyttäessään valittava perusteltavissa olevista vaihtoehdoista se, joka parhaiten edistää näiden oikeuksien toteutumista.

  3 §
  Suhteellisuusperiaate
  Poliisin toimenpiteiden on oltava puolustettavia suhteessa tehtävän tärkeyteen, vaarallisuuteen ja kiireellisyyteen, tavoiteltavaan päämäärään, toimenpiteen kohteena olevan henkilön käyttäytymiseen, ikään, terveyteen ja muihin vastaaviin häneen liittyviin seikkoihin sekä muihin tilanteen kokonaisarviointiin vaikuttaviin seikkoihin.

  4 §
  Vähimmän haitan periaate
  Poliisin toimenpiteillä ei kenenkään oikeuksiin saa puuttua enempää eikä kenellekään saa aiheuttaa suurempaa vahinkoa tai haittaa kuin on välttämätöntä tehtävän suorittamiseksi.  Voimankäyttövälineet luotiase,lamaannuttaminen tai kaasu ja pippuri ovat kriittisimpiä voimankäyttövälineitä, eli kun uhka tai tilanne on puolustettavissa ihmisen henkeen ja terveyteen kohdistuvan konkre.ettisen ja välittömän uhan eliminointina eikä mitään pelleilyä.

  03.10.2020. Poliisin käyttämän aineen kemiallinen tunniste on CN/OC 2 % + CS/OC 2 %.

  Kyseinen aine aktivoi uhrissaan pohjilla olevia sairauksia, allergioita astmaa ym lisäksi aineella on aiheutettu jopa kuolemantapauksia täysin terveille ihmisille. tässä aiheesta artikkeli

  https://urly.fi/1MqE


  Huomioitavaa että aine on myös luvanvaraista, jos ei olisi vahingoittavaa ei olisi luvanvaraista


  Miten poliisin olisi täytynyt oikeasti toimia asiassa? tilata kaupungilta rähjä vanha bussi ja ohjata miekkaroitsijat sillä pois tilanteesta. Poliisihan se palkan saa siitä että kuskaa juoppoja ja nuoria milloin koteihinsa milloin putkaan.

  tässä oli kyse pelkästään rauhallisesti mielenosoituksesta ja poliisin mielivallasta ei muuta. Kyseisestä poliisin menettelystä on jo korkeimman oikeusasteen linjaus eli näin eivät poliisit olisi saaneet toimia lisäksi sivullisiakin kuten Pohjonen joutui uhriksi.


  https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006659308.html

  https://yle.fi/uutiset/3-11578882

  Muuten polisiit ovat alkaneet paniikinomaisen rikoksensa puolustelut verkon keskustelupalstoilla, täysin turhaan. Lue faktoja Suomen poliisin alisuoritteisuudesta mm googlesta seuraavalla hakulauseella:

  Erica Alaluusua - yhteiskuntaopin tunnilta


  Tiesittekö muuten miten alhaalla on rima fyysisten vaatimusten osalta poliisiksi? Suomalaisen poliisin fyysinen kuntotaso ei vastaa edes verenpainetautia sairastavan ikämummelin kuntotasoa, tässä todisteet. Poamkin tunnustus mitä pelleilyä poliisikoulun fyysiset vaatimukset poliisiksi Suomessa ovat:

  Poliisin fyysiset vaatimukset Suomessa 2020, lähde poliisi itse

  https://www.polamk.fi/amk/haku_ja_valinta/valintakoe/kuntokoe/ketteryyskoe

  - osaa tehdä kuperkeikan (hahaha)

  - osaat juosta takaperin 10 metriä (jännää)

  -jaksat krapulajuosta 1500 m seitsemässä minuutissa (tai ripeää sauvakävelyvauhtia kävellen 215m / min vauhtia)

  -pystyt nostamaan penkistä 35 kiloa (hehe noilla ilmapalloilla jos 100 kiloinen raavas mies pelailisi kuntosalilla niin saisi osakseen ainoastaan hilpeitä katseita ja tarjottaisiin nopeasti hamekangasta)

  -pystyt vetämään leukaa neljä kertaa (no vaikka sitten sormilla)

  - pystyt alittamaan 50 cm aidan ja kiertämään keilan kerran ympäri (saako bonusta jos pystyy ylittämään myös aidan)

  Mistä tässä pelleilyssä on loppujen lopuksi kyse? Edellä mainittu juuri todistaa Suomen poliisin alisuoritteisuuden, ammattitaidottomuuden ja iskukyvyn puutteen yleisen järjestyksen turvaamisessa

  Suomen poliisi suuri pelle sirkuksessa nimeltä Suomen poliisilaitos.
   
 2. vierailija Vierailija

  Mitenkähän Kiinassa olisi asia hoidettu?
   
 3. vierailijatar Vierailija

  Tuossa prototyyppi Polpon pinokkioista. Poliisi on enää käytännössä suojatyöpaikka tuoreeltaan tuomituille rikollisille tai rajoittuneille tyypeille

  http://www.uutispaukut.wordpress.com
   
 4. Heikki Paavilainen Vierailija

  Näin Kiinalaiset hoitavat asioita:
  Aamiaiseksi viruspitoisia eläviä rottia asiakkaille, jälkiruokasi syfilis ja tippuri ja kotiin viemisiksi varmasti aidon kiinalainen Covid tartunta

  https://epidemicwarningsfinlandcom.wordpress.com/

  SULKEKAA VÄLITTÖMÄSTI TÄMÄKIN KIINALAINEN KORONALINKO SUOMESSA!!!
   
 5. Entisiä ja nykyisiä poliiseja ja supoa, on vastikkeettomien yritys-maatalous-"korona"tukien saajina, joten poliisien äärioikealle radikalisoitumista tutkimaan, tarvitaan aidosti puolueettomia, ulkopuolisia tahoja Suomessa.
  Poliisin ja armeijan liikaresurssointi, on veroparatiisi-sotabisnestä, eli pörssikeinottelua. Isoimpia talousrikoksia, korruptiota ja äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta, ei edellä kerrotuista syistä, Suomessa tutki mikään taho, toisin kuin esim. Ruotsissa ja Saksassa. Suomen valtion nimistön käyttäminen, pörssikeinottelijoiden veroparatiisikeinotteluun, pitäisi kriminalisoida.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti