Hae Anna.fi-sivustolta

Suomen vanhustenhoidosta

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Jutan lihavuus, 14.10.2019.

 1. Jutan lihavuus Vierailija

  puuttuu muihin pohjoismaihin verrattuna (bruttokansantuote) 1,26 MILJARDIA. Muistamme, kuinka demareiden uusi kuningatar Urpilainen riemuitsi valtiovarainministerinä ollessaan ja Kreikalle apupaketteja tarjotessaan kuinka HÄN säästi 3 miljardia vanhustenhoidosta. Ja tällainen ihminen on sitten avaamassa Afrikan portit Eurooppaan. Hävytöntä. Mikä suomalaisia vaivaa.
   
 2. vierailija Vierailija

  Jos Afrikan portit avautuu, niin me siirretään Afrikan ongelmat tänne. Ongelmat, jotka ovat ihmisten aiheuttamia, seuraavat ihmisten mukana sinne minne ne menee. Kaikki eivät tajua sitä, että ihmiset eivät ole samanlaisia joka puolella palloa. Jotkut kuvittelee että sotimassa olleet ja sotien vammauttamat henkilöt ovat kuin rauhaa rakastavat pohjoismaalaiset. Kun kaikki otetaan vastaan, niin siinä tulee tänne myös rikolliset ja terroristit. Kaikki "pakolaiset" eivät ole rauhaa rakastavia, sotaa pakenevia uhreja. Ruotsi on saanut jo kokea rajattoman siirtolaisuuden synkimmät puolet. Toivottavasti Suomessa toimitaan viisaammin.
   
 3. vierailija 31 Vierailija

  Näin on, valitettavasti. Pelkään hieman, ettei liikettä on vaikea pysäyttää niin kauan kuin siitä on iso bisnes alimmasta ylimpään portaaseen, kuin veneiden ja moottorien ym. alihankkijoille.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti