Hae Anna.fi-sivustolta

Suomennospyyntö

Viestiketju osiossa 'Kristallipallo' , käynnistäjänä Indigot ja kristallit, 23.01.2006.

 1. Kamiwaza Vierailija


  nostan kristallilapsen äidille
   
 2. Vierailija

 3. Vierailija

 4. Vierailija

 5. n Vierailija

 6. n Vierailija

 7. Serafia Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.12.2006
  Viestejä:
  697
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nostan tämän, kun luin keskustelua ulottuvuuksista ja tässä niitä myös mainittiin.

  Onko teillä kokemusta indigo- tai kristallilapsista?

  Mietin tässä, olisiko yksi läheinen lapsi jompaakumpaa. Hän on 11-vuotias ja moniin tapaamiini lapsiin verrattuna hän on kyllä erikoinen, jollakin tavalla iättömän oloinen. Hänellä on tarkkaavaiset ja tutkivat siniset silmät ja diagnosoitu ylivilkkaus- ja tarkkaavaisuushäiriö. Vanhempien halusta hänellä ei ole lääkehoitoa, sitä on kyllä ehdotettu. Tietyissä asioissa, kuten tekniikassa, hän on hämmästyttävän etevä, ja taas ne asiat jotka häntä eivät kiinnosta, kuten useimmat kouluasiat, jäävät ihan sivuraiteille. Usein hän hämmästyttää muita puhumalla erikoisia juttuja vaikkapa nyt taivaasta, ja on ikäistensä parissa aika yksinäinenkin, kun muut lapset eivät oikein ymmärrä hänen juttujaan. Hän näyttää myös tosi voimakkaasti tunteitaan, sekä hyvässä että pahassa. Olisi kiva tietää, jos teillä on käytännön kokemuksia näistä, mitä sanoisitte hänestä?
   
 8. Pihla Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  7 467
  Saadut tykkäykset:
  9
  ..pikaisesti poikkean tässä ketjussa kun yritin yhtä juttua hakea hyvinvointi joonatanin sivustoilta mutta en sitä löytänyt, mutta Skepsis keskusteluista löytyi pätkä siitä mitä siellä sivustoilla olisi ollut, tosin tässä typistetysti kristallilapsista...itselläni on -95 syntynyt poitsukka josta kertoilen sitten tässä vähän myöhemmällä jahka ehdin..:)...palailemisiin..:)

  Pihla

  http://www.hyvinvointijoonatan.fi/kristallilapset.html

  Kristallilasten tuntomerkkejä:
  *Ovat yleensä syntyneet 1995 tai myöhemmin
  *Suuret, viisaat silmät
  *Käyttävät telepatiaa kommunikointiin
  *Voivat alkaa puhumaan myöhään (joskus heidät virheellisesti diagnosoidaan Autisteiksi tämän vuoksi)
  *Ovat taiteellisia, luovia ja rakastavat musiikkia
  *Ovat useimmiten tasaisia ja rakastettavia
  *Ovat herkkiä ja empaattisia
  *Ovat hyvin kiintyneitä luontoon ja eläimiin
  *Ovat kiinnostuneita kristalleista ja kivistä
  *Näkevät usein enkeleitä, oppaita ja menneitä elämiä
  *Syövät mieluummin kasvisruokaa ja hedelmämehuja
  *Omaavat hyvän tasapainon
  *Ovat herkkiä äänille
   
 9. Serafia Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.12.2006
  Viestejä:
  697
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mielenkiintoista Pihla, kerro ihmeessä lisää kun ehdit!

  Luin tuon listan ja löysin lisää sopivia tuntomerkkejä tähän läheiseen poikaan. Kaikesta en tietysti tiedäkään, en tiedä onko puhunut menneistä elämistä tai onko kiinnostunut kristalleista esimerkiksi. Mutta eläinrakas hän on ja empaattinenkin. Yleensä siis hyväntahtoinen, vaikka rauhattomuudessaan tulee varmaan tulkituksi väärinkin eikä pysty olemaan ryhmässä. Ja hänelle tulee vatsaongelmia liian raskaista ruuista, eikä maitokaan sopinut pitkään aikaan. Tykkää juoda esimerkiksi vettä paljon. Ja on muuten erityisen herkkäkuuloinen, tämän takia hänellä varmaan osaksi on vaikeaa olla isossa meluisassa ryhmässä, koska kokee pienetkin ylimääräiset äänet häiritsevinä.
   
 10. Pihla Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  7 467
  Saadut tykkäykset:
  9
  No niih, nyt joudan istahtaan toviksi...elikkäs, tuota nappulaani olen vähän kanssa ihmetellyt, sen kummemmin hälle mitään siitä puhunut taikkas muuteskaan mitenkään siitä kellekään mainostanut..joskus jotain ohimennen täällä kirjoittanut pikkuisen jossain yhteydessä..:)
  Hällä on aikaslailla samoja piirteitä kuin juuri kristallilapsissa..huomiotaherättävän isot sinistäkin sinisemmät silmät, (joita on vieraat ääneen ihmetelleet) itse hellyys ja auttavaisuus, myötäelämisen kyky, tykkää koskettaa ihmistä ja herkkä halaamaan, seurallinen,mutta se toinen puoli löytyy myös kiukkuineen päivineen, herkkä kuin mikä tunteiden suhteen, myös äänien, tykkää musiikista ja laulaa mielellään :)...usein meille unilaulun..:)..aina ollut kivistä kiinnostunut mitä kiiltävämpi sitä hienompi, hän on keräillyt kiviä niin niin pienestä asti että ihmetytti moinen mielenkiinto...äidin oma kivet kiinnostavat kovasti ja on niitä räpeltämässä tuon tuostakin ja ihailemassa niitä..;)..oppi viiveellä puhumaan, oli mielikuvituskavereita...jännin juttu jo ihan vauvana, keskusteli kait jonkun (luulempa että isäni kanssa, joka ei nähnyt hänen syntymää vaan kuoli kahta kuukautta ennen) jonkun kanssa..kertoilen siitä jossain muussa yhteydessä enämpi.:)
  Toi ruokapuoli on kanssa just, että tykkää syödä enempi kasvispitoista ja maito ei ole oikein sopinut vatsalle eli juo mieluummin jotain muuta..
  ..joutunut koulussa kiusatuksi juuri luonteensa vuoksi, on kaikkien kaveri ja jotkut sitä vain eivät hyväksy kun kavereita olisi paljon jos eräät tahot vain antaisivat kateudeltaan olla hällä kavereita..
  Koulussa epäilty myös, että olisi keskittymisvaikeuksia kun on ulospäin suuntautunut ja hih... utelias..:)..mutta ei ole todettu mitään testeissä..
  On todella kiinnostunut näistä minun energian välityksistä ja käsillä hoidoista, pyytää itselleen hoitoa kun on jokin paikka kipeä...on itsekin vähän kokeillut käsiään ihmetellen että kun ne välillä kuumuvat samalailla kuin äidillä...( niitä hän sitten mieluusti sitten kyllä piteleekin omissa käsissään tai asettelee joko rinnalleen taikkas vatsalleen jos katellaan esmerkiksi telkkua vieretysten yhdessä..:)..varsinkin jos olen vasta hoitoja tehnyt hälle tai jollekulle muulle jolloin kädet ovat selkeimmin lämpimämmät..)
  On höpönä kaikkiin enkeleihin, keijuihin niin kuin luurankoihinkin...;)...taikuus sun muut Harry Potterin myötä..

  No tässä vähän meijän poijan piirteitä..tiedä sitten onko kristallilapsi tai ei, mutta tällainen hän on..ihana varhaismurrosikää lähestyvä kakarani..:)

  Pihla
   
 11. Pihla Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  7 467
  Saadut tykkäykset:
  9
  Piti sanomani vielä, että ei hänkään ole selkeäsit puhunut menneistä elämistään, ellei sitten leikkien muodossa ole jotain joka viittaisi sellaiseen....joistain paikoista hän on saattanut sanoa, että on käynyt siellä ennenkin vaikkas oltaisiin siellä ensikertaa käymässä tai ohi esim. ajamassa..mietin tuossa päätäni puhki että mikä eräs juttu oli joka liittyi juuri tällaiseen automatkaan...mutta kun tuo dynastia vaivaa eikä muistu mieleen, kaippa näihin ei silloin niin kiinnittänyt huomiota tarkempaan, pieni kun hän oli, laitettu varmaan sattuman piikkiin koko juttu ja näin ei ole mulla mielessä pysynyt ..:)
   
 12. idisz Uusi jäsen

  liittynyt:
  09.04.2007
  Viestejä:
  3 528
  Saadut tykkäykset:
  0
  Normaalisti vain luen palstaa, enkä kommentoi...ja olen jo hyvin "oppinut" teidät "tuntemaan.
  Kävin monta vuotta sitten auralukukurssin ja sen pitäjä sanoi, että olen puoliksi indigo...jostakin syystä Indigolapset-kirja ei ole tullut vielä vastaan, mutta hyvin tuntuu moni asia, jota tuossa luin tutulta :)
   
 13. Serafia Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.12.2006
  Viestejä:
  697
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiva Pihla kun kerroit pojastasi, hän kuulostaa kyllä samantapaiselta kuin tämä josta kerroin. Hurmaava lapsi sinulla :) Olet saanut energianvälityskaverinkin :) Vai dynastia sinulla - kyllä se vaivaa välillä täälläkin, hih! Mukavaa viikonloppua!
   
 14. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Selkeitä hyvin henkisiä piirteitä jotka ovat luonnollisen ominaista hvyin värähteleville sieluille. Ja yksi lisää mikä tulee mieleen kokemusteni kautta(mainitsikohan jo tekstissäsi?) vahva oikeuden taju ja hyvin myötätuntoinen ote jokaisen tasa-arvoiseen kohtelemiseen ja jos joku vaikka puhuu ilkeitä tai muuten kiusaa toisesta, niin niihin vastaaminen oikeudenmukaisuudella ja välittämisellä.

  Oli sitten luokittelu mikä tahansa näiden lapsien nimillä niin myötätuntoisuus kertoo sielun valmiudesta melko paljon.

   
 15. Pihla Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  7 467
  Saadut tykkäykset:
  9
  idisz, ihan vapaasti vain kommentoi kirjoituksia täällä, sinunkin mielipiteesi ja kokemuksesi ovat arvokkaita..:)..uups, tuli jännä tunne kun sanoit, että olet jo oppinut meidät hyvin jo tuntemaan..;)

  Serafia, auts kun luin tuon kirjoitukseni poijastani niin tuli tunne kuin olisin "ylistyslaulun" tehnyt hänestä, mikä ei ollut tarkoitukseni..;)...hän on ihana persoona, vaikkas näin omastani sanonkin...äidin rakkautta tulvillaan..;)..tasavertaisia ovat molemmat poijat mulle, vaikkas luonteeltaan erillaisia hyvinpitkälle ovatkin, molemmissa ihania piirteitä...:)..juu, saapas nähdä seuraako äitinsä jalanjälkiä näissä energia asioissa..:)

  Sem...poitsuni on jopa vaikeuksiin asti puolustanut kavereitaan jos kokee että kaveria on kohdeltu väärin, kaikki vain ei ymmärrä miksi hän on niin kuin olisi valmiusasemissa puolustamassa.....myötätunto on ollut aina silmiin pistävä, jos jostain syystä itse olen itkenyt, hän sen huomannut taikkas yllättänyt minut tihrustelemasta, hän on välittömästi lohduttamassa, anteeksi pyytäminen myös tulee hällä sydämmestä, se ei ole hälle vain pelkkä muodollinen sana..jos meillä on ollut jotain sanaharkkaa ja riitaa, niin hän ei vain yksinkertaisesti voi olla jos hän ei ole pyytänyt anteeksi ja sovintoa tehnyt....ja hänestä näkee jo muutenkin ulospäin jos jokin vaikea asia kaihertaa hänen mieltään, siis omatunto kolkuttaa ja lujaa, mutta häneltä itseltään on tultava se että hän haluaa keskustella..niih, en halua häntä mihinkään luokitella, hän on minulle vain hän, omassa upeassa persoonassaan, iloinen ja nauravainen poika...joka kunnioittaa toista ihmistä ihmisenä...:)..kumpa tämä luonne säilyisi läpi koko hänen elämänsä..:)
   
 16. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Se luonne vielä testataan monen monta kertaa, laantuen ja kasvaen ja löytäen oman polkunsa. Jos lähtökohdiltaan noin avara niin mahdollisuudet ovat lupaavat.
   
 17. Pihla Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  7 467
  Saadut tykkäykset:
  9
  Sem..niinhän siinä käy, mutta se testaushan on vain elämää jolla koulitaan, ja toivon sydämestäni että hän ei luonnettaan menettäisi, pelkään vain että tällaisia välittömiä ihmisiä käytetään häikäilemättömästi hyväksi, ettei hänen sitä tarvitse kokea ja näin ollen menettää uskoaan ihmisyyteen..pumpulissa häntä en ole pitänyt enkä pidä, koska se vain tekisi hälle hallaa ja vaikeuttaisi hänen suhtautumistaan ihmisten raadollisuuteen. Surullista mutta totta.
   
 18. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Totta. Ja siksi me kauemmin tässä kehossa olleina voimme sen opetuksen ja kokemuksen heille tuoda omilla esimerkeillämme miten ottaa vastaan elämän haasteita. Rakkautemme vahvuus ilmenee kuinka me osaamme lapsillemme tuoda elämän moninaisuuden julki ja siinä neuvoa omilla esimerkeillämme. Ettei heidän tarvitsisi sitä vielä tuntemattomassa kehossaan itse opiskella ja viedä polkuaan kohtalokkaampiin seuraamuksiin. Tämä on se vaikein osuus läpi kasvukehityksen kun ajattelee omasta näkökulmasta suhteessa lapsiin.
   
 19. idisz Uusi jäsen

  liittynyt:
  09.04.2007
  Viestejä:
  3 528
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos Pihla...ajattelin, että olen jotenkin "ulkopuolinen" tällä palstalla, ehkä tulevaisuudessa osallistun enemmän keskusteluihin :)

  [​IMG]
  http://www.suomalaiset.org/kuvatt/elama10.jpg
   
 20. Pihla Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  7 467
  Saadut tykkäykset:
  9


  Niin, itse esimerkkinä..huoks, kun siihen pystyisi parhaansa esittämään...rukous ja pyyntö enkeleille päivittäin jotta ovat lasten tiellä varjelemassa ja opastamassa..hih, tuossa just illalla poitsulle sanoin, että sää kasvanut pituutta ihan mahottomasti ihan vähän ajan sisällä, kohta hujahat äidistä ohi pituudessa ja siihen ei mene kauaa, poitsu vain tuumas ja halas, että sitten mää voi äiti sua halata kunnolla ja sää tuut sitten mun syliin kun mää en mahdu sun syliin..:)..tykkää nimittäin vielä itse haalautua äipän syliin kun istahan olkkariin soffalle tai tuolille, rojotta siinä ja kattoo kaverina telkkaria tai lukee kirjaa..:)...kaunis ajatus hältä, hih mua halataan vielä toivottavasti jatkossakin...:)
   
 21. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Onneksi rakkaus ei ole kiinni meidän ulkoisista olemuksista. Vaan sisäisen liikkuvuudesta. Sen side kuten sanoit on vahva vaikka se mitä vielä matkallaan kokisi. :))

  Kokemuksestani sanon se on vielä ja nytkin vahvinta lajissaan. Se venyy ja kestää kun annamme sillä kestävyytemme.
   
 22. Pihla Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  7 467
  Saadut tykkäykset:
  9  [​IMG]...höpsis sää mittään ulkopuolinen ole..:)...ystävä ja tärkeä siinä missä muutkin ja odotan sinun osallistumista keskusteluihin..:)..ja niin varmaan muutkin..:)

  http://www.gify.nou.cz/mini_ikon3_soubory/809.gif
   
 23. Pihla Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  7 467
  Saadut tykkäykset:
  9
  Sem, eihän se olekkaan, mutta lapsi kokee sen koko eron jotenkin konkreettisesti, hän on vielä pieni, mutta kohta äipän kokoinen, hihii..mikä ei sinänsä mikään saavutus ole..:D..ihan ajatus hältä silti..:)..äidin rakkaus on kestävä, lapsen häilyvä mutta kestävä..:)..elämä venuttaa ja vanuttaa, rakkauttakin..:)
   
 24. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Ole hyvä idisz. Vaikka kuulemma sanon viimeisen sanan niin sano vain sanasi. Ei se muiden sanoista häpeä. Päinvastoin saamme lisää ajateltavaa ja se palstalle lisää voimaa tuo. Kiitos.

  Jakakaamme ajatusenergiaa sen muodoissa mitä koemme.
   
 25. Pihla Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  7 467
  Saadut tykkäykset:
  9
  hehheee..kumpihan se meistäkin yrittää sen viimoisen sanan sanoa...älä kuule ees viitti..;)..väännetääkös rautalankaa...;)...:D
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti