Hae Anna.fi-sivustolta

Suomennospyyntö

Viestiketju osiossa 'Kristallipallo' , käynnistäjänä Indigot ja kristallit, 23.01.2006.

 1. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Ajatus on energiaa ja sehän on jatkuvassa muutostilassa aina uudestaan muotoutuen jolle ei ole loppua kaikkeudessa. Mutta heikompi puoliskoni minussa voi sammahtaa ja sammahtaakin. Kehon aika on huilata. Mutta mieleni energioineen palaa sanomaan kuuluisan viimeisen sanan. Mahdotonta on, viimeisen sanan jälkeen kaikki alkaa alusta, kun maailman ikuisuus sitä luopi. VIIMEINEN SANA. JOKO??

  Niinpä...
   
 2. Pihla Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  7 467
  Saadut tykkäykset:
  9
  Höh, kehon ja sielun pitää olla tasapainossa, kummankin pitää sammahtaa yht aikaa, ajatteles, mitä keho tekee kun kun ajatus ja sielu kulkee omia teitään, ajatus ja sielu lepää ja kroppa käy virkeenä...menee päätönnä paikasta toiseen ilman ajatusta...kaikki tyynni tai ei mitään..:)..:D..JOKO JO päätiti mennä nukkumaan..;)..siinä tapauksessa...

  ...Hyvää yötä taistelukumppanini..:)..;)..:D
   
 3. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Kohta kiire on kun alkaa leffa. Pakkohan taistelijan on katsoa taistelija kakoselta. :)))

  Sopii tämmöttille viimeisen sanan sanojalle joka höpöttää aina omiaan. Mutta niin höpöttää muutkin arvoisat ja tosikot.

  Pihla, keho ja sielu...taitavat molemmat karata minusta joka on sitten se kolmas elementti. :))

  Vaikka sitten hönkäisy.....
   
 4. Pihla Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  7 467
  Saadut tykkäykset:
  9
  höh...monta kertaa katottu leffa..tämmöttinen ei jaksa kattoo montaa uusintaa ainaskaan... ellei sitte oo tosi hyvä ja tää ei niin nyt niiiiiiiin hyvä ole...;)..hihii..hönkäsyihin..:D..tää ehkä jää höpäjämään tai sitten välly kutsuu..;)..:D..
   
 5. topsukka Uusi jäsen

  liittynyt:
  07.01.2007
  Viestejä:
  288
  Saadut tykkäykset:
  0
  Änkeän minäkin tähän ketjuun kehumaan omaa jälkipolveani.

  Vaalin kahta taivaan tähteä täällä kotonani. Timantteina olen heitä pitänyt, mutta ehkä toinen timanteistani onkin kristalli. Vielä ei kaikki piirteet näy sillä tuo viiveinen puhe on vasta pintaan pulpahtanut. Hänen ominaispiirteensä ovat nuo siniset tähtisilmät ja herkkä, hyvin herkkä sielu hän on. Musiikki, kovat äänet, kaikkien kaveri, empaattisuus, mystisen taitava lempi-asioissaan. Pikku tähti prinssi jolla myös maito-pulma, autistiksikin olen hiljaa epäillyt. Kivikokoelmia löytyy myös meillä lastenhuoneen nurkista. Ja niin erilainen kuin sisaruksensa. Kuinka olenkaan hänestä ylpeä, ja ihmeissäni siitä että olen moisen ihmeen kasvatettavakseni saanut?

  Ja se on kyllä fakta että lapset pieninä näkevät henkimaailmaan. Molemmat ovat pieninä katselleet omiaan, seurailleet ja naureskelleet. Hienoa että ovat suojelusenkeleihinsäkin jo silloin tutustuneet.

  topsukka
   
 6. Pihla Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  7 467
  Saadut tykkäykset:
  9
  Topsukka, sinun timantit ja kristallit ovat sitten tehneet saman kuin tuo minun nuorimmainen, naureskellut ja hupatellut keskeytymättä jollekkin äidin huhuiluista ja huomion kerjäämisistä huolimatta.
  Esikoisellani oli kanssa tässä vuosi pari sitten jännä kokemus, jota hän minulle kertoi ja ihmetteli, en löytänyt muuta selitystä kuin että enkelinsä häntä kiusoitteli ja ei antanut nukkua ja nukahtaa, hih... keskellä kirkasta päivää, hienosti teki jäipäs poitsulle yöksi unta...:)...kyllä hän kummissaan oli, mutta ei pelkoja kokenut, ihmeissään silloin hän vain oli, melkein aikuinen poikani..:)

  Timantti tai kristalli, kauniita molemmat..:)..tähtiä kauniita äidille aina..:)...
   
 7. Serafia Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.12.2006
  Viestejä:
  697
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pihlalle ja topsukalle vielä,
  kyllä äiti saa lastaan kehua - ja pitääkin :) Itselläni ei ole, seurailen vain näitä ystävien ja sukulaisten lapsia ja paljon työnkin puolesta. Kaikilla lapsilla on ne omat rakastettavat piirteensä, omia hienoja persooniaan kaikki. Tämä kristallilapsi-juttu on vain mielenkiintoinen, kun selvästi on tämmöisiä omia tuntomerkkejään heillä.

  Kaikille lapsille rakkautta ja huolenpitoa toivon <3
   
 8. oinasnainen1971 Uusi jäsen

  liittynyt:
  09.11.2007
  Viestejä:
  53
  Saadut tykkäykset:
  0
  en tiedä miten asian kertoisin. soitin ennustajalle ja hän kertoi että vanhempi tyttäreni on indiko, keskustelee enkeleiden kanssa. otin asian puheeksi aikoinani hänen kanssaan, hän kertoi että juttelee (oli n.6 vuotias silloin nyt jo 14 vuotias.)
  nyt soitin toiselle ennustajalle kun odotin nuorimmaistani. hän kertoi että sinä saat kristallilapsen.- kavereille jolla on nyt kaksi vuotias on kuulemma vain indiko. siksi mietin tota vuosiluku systeemiä..?
  tää nuorimmainen vaikka on vain puolivuotias- olen varma ett juttelee jollekin.. katsoo kauas ja kamala pölinä käy... hetken aina hiljaa ja taas jatkaa. välillä tuntuu ett komentaa jotain suuttumalla...mulle se ei silloin puhu....
   
 9. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Teillä on sitten mielenkiintoiset ja haastavat energiavirrat kotona. :)
   
 10. Istuva Leijona Uusi jäsen

  liittynyt:
  02.05.2007
  Viestejä:
  1 026
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyselen taas hassuja, mutta miten silmienväri voi vaikuttaa sisäiseen olemukseen ja toisinpäin?
   
 11. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Aivan yhtä hyvin kuin paidan väri. Jos tuntee tietyn värisessä paidassa olemuksen kehityksen paremmin kuin toisessa paidassa ei ole vielä omaa olemustaan syvemmin oppinut tuntemaan. :)
   
 12. topsukka Uusi jäsen

  liittynyt:
  07.01.2007
  Viestejä:
  288
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuosta silmienväri-spekulaatiostahan oli taas ihan oma ketjunsakin :)
  Omien pikkujalokivieni valokuvia olen tutkaillut, ja huomannut erikoisen piirteen. Vai onko lie vaan tätä uutta digiaikaa? Mutta kuitennii: Ennenvanhaan muistan valokuvista punasilmä-efektin, mutta ihmeissäni katson pikkuihmisteni valokuvia, joissa paistaa silmissä kirkas valkoinen. Tulee ihan sielun oma väri mieleen? :) Erityisen usein pojallani. Ja mitä kivempaa on ollut, sen kirkkaampina "tähdet" loistavat.
   
 13. Serafia Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.12.2006
  Viestejä:
  697
  Saadut tykkäykset:
  0
  topsukka, muistan lukeneeni jostain tuosta valkoisesta joka näkyy kuvissa nimenomaan lapsilla. Kun nyt vaan yhtään muistais että mistä ja mitä se oli! Tuikkivat tähtisilmät tietenkin, mutta muuten :)

  Mutta tiedättekös, nyt minua alkoi hämäämään tämä kristalli/indigolapsiin liitettävä sininen silmien väri. Siis aivan selvästi on tällaisia lapsia ja kuten tässä kerroin, itsekin olen törmännyt sellaiseen hurmaavaan poikaan. Mutta kun maailman lapsista suurimmalla osalla on ruskeat silmät, eikö heidän joukossaan sitten ole yhtään kristallilasta? Tämä kuulostaa nyt huolestuttavan länsimaiselta. Miten ratkaisette ongelman?
   
 14. Kamiwaza Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  14 795
  Saadut tykkäykset:
  0
  Samballa on kauniit ruskeat silmät.:)

  http://www.youtube.com/watch?v=WLF3JRH6cEM
   
 15. Serafia Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.12.2006
  Viestejä:
  697
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kerah, niinpä oli, ja mahtavan ihana pörrötukka :)
   
 16. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Menemme ns. silmien taakse eli sielujen ytimeen ja tiedämme sieltä löytyvän näitä sielujen ominaisuuksia. Maapallon aika on sellainen että niitä sitten syntyy.
   
 17. Istuva Leijona Uusi jäsen

  liittynyt:
  02.05.2007
  Viestejä:
  1 026
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko muunlaisia kuin kristalli ja indigo ihmisiä? Mietin että tuo määritelmä on kauhean rajaava. Keitä ovat ne jotka ovat syntyneet ennen kuin nämä indigo ja kristalli ihmiset ovat tulleet keskuuteemme?
   
 18. vierailija Vierailija

  Olen heikkolahjainen mutta oikeesti indigo
   
 19. vierailija Vierailija

  No se heikkolahjaisuutesi on täällä huomattu. Aloituksesi ovat olleet yleensä vähän sitä sun tätä. Kommenttisi vähän tynkiä. Asiat vähän sinnepäin, lähemmässä tarkastelussa sitten eivät pidäkään paikkaansa.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti