Hae Anna.fi-sivustolta

Suomi elvyttäää

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä vierailija, 16.09.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Eli lisää pakolaisia ja veronkorotuksia ja miljardeja lisävelkaa. Muut maat: laskevat veroja ja eivät ota pakolaisia.
   
 2. vierailija Vierailija

  Pitäkää huoli siitä, että tuollaiset päättäjät häviää vallankahvasta. Protestoikaa äänekkäästi ennenkuin pilaavat isänmaanne.
   
 3. vierailija Vierailija

  Pilaavat isänmaamme? Mikä hiton isänmaan eihän siitä ole jäljellä pian kun muisto. Jep otetaan vaan velkaa lisää ja jaetaan kaikille. Ennen pitkää ei ole enää mitä jakaa kun pitäisi välillä maksaa takaisinkin.
   
 4. Tietopankki Jäsen

  liittynyt:
  31.08.2020
  Viestejä:
  38
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tähän viestiin ketjuun sopisi mielestäni tuoda nämä asiat esille, että jos ei haluta Suomi yrittäjyyttä tukea, NIIN kai tämä Suomi lisävelan ottamisella saadaan Suomi Valtio korkurssiin siten, ettei ole velkojen takaisin maksu kykyä.

  Pitäiskö näitä kansalaisaloitteita siis tukea, että saadaan yrittäjyyttä tähän Suomen maahan lisää?


  Näihin lakialoitteisiin liittyen kommentteja vois antaa:

  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/6983

  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/6869

  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/6986

  ...
   
 5. vierailija Vierailija

  Eipä siitä ole aikaakaan kun jotkut uhrasi henkensä ja terveytensä saman isänmaan hyväksi. Sotavelka oli ruma asia ja se maksettiin takaisin hampaat irvussa. Nyt otetaan velkaa holtittomasti ja isänmaa annetaan pois ihan tuosta vaan. Vaihtakaa jo pois ne poliitikot, jotka tekevät huonoja pätöksiä.
   
 6. Tietopankki Jäsen

  liittynyt:
  31.08.2020
  Viestejä:
  38
  Saadut tykkäykset:
  0

  Tämä kansalaisaloite juurikin tähtää siihen, että hyvät kansanedustajat erottuisivat paremmin äänestyksen yhteydessä antamansa perustelun kautta.
  Kun järkevyys pääsee esille eduskunnassa tämän äänestystavan muutoksella, NIIN järkevät ihmiset kiinnostuvat olemaan eduskunta vaalien ehdokkaina. Kyllä kannattaa koko kansalaisaloite lukea, NIIN huomaa siinä olevan ideaa.

  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/6986


  Saa sitä kansalaisaloitetta myös kannattaa, kuten aiemmin laittamiani kansalaisaloitteita. Tulee erittäin kalliiksi hankkia uudet hävittäjät ulkomailta, Suomessa pystytään osa hävittäjistä tekemään Suomessa, kuten siivet ja runko nyt ainakin. Tekniikka voidaan ostaa ulkomailta.
  Aina säästyy rahaa, kun ostamme kotimaasta. Se mitä ostetaan ulkomailta, on myös rahan menettämistä ulkomaille.
   
 7. vierailija Vierailija

  Puoluehan se määrää, mitä nappia siellä painetaan. Tavallisella kansanedustajalla ei ole sananvaltaa, pitää päästä sinne vallan ytimeen, jossa taistelu on kovaa. Krista Kiuru nosti tämän Marinin pääministeriksi omalla lobbauksellaan. Mutta kyllä ihmetyttää, miksi Suomi elvyttää muita maita ja odottaa, että ne tilais sitte meiltä jotain? Siis koska? Onko tällä edes yrityksi silloin pystyssä. Lappikin myydään konkka-aaltoine kiinalaisille.
   
 8. vierailija Vierailija

  Ehkä me saamme tehdä jonkin pultin Ferrariin tai espanjalaiseen viinisäiliöön. Onhan se hienoa kun voidaan sitten kehua kuinka olemme tärkeä osa eurooppaa.
   
 9. Tietopankki Jäsen

  liittynyt:
  31.08.2020
  Viestejä:
  38
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niin kannattaa lukea se kansalaisaloite, siinähän sanotaan puolukurin olevan kiellettyä, voidaan laittaa poliisit valvomaan eduskunta talolle, jollei uusia säästöjä noudateta, eli järjestyksen ylläpitäjiksi ja sääntöjä tarkkailemaan, että niitä noudatetaan. Pitäähän liikenteessäkin säästöjä noudattaa. (Ulkomailla joskus riehuttu istuntosaleissa niin kovin, että tarvittu turvamiehiä.)

  Uskoisin kuitenkin, että kansanedustajat sen verran fiksuja, että noudattaa uusia sääntöjä.
   
 10. vierailija Vierailija

  Valtion velkaa voi verrata yksityishenkilön velkaan. Ihmiset ottavat velkaa niin, että ne saa maksettua kokonaan pois elinaikana. Valtio sen sijaan on olemassa pysyvästi ja sillä voi olla myös velkaa pysyvästi,.

  Pitäkää huoli vain omista veloistanne, älkää kantako huolta valtion veloista.
   
 11. vierailija Vierailija

  Muuten hyvä mutta sitä valtion velkaa maksetaan meidän veronmaksajien kukkarosta. Veroja nostetaan että saadaan tämä "hyvinvointivaltio" ja sen lieveilmiöt elätettyä.
   
 12. vierailija Vierailija

  Katsoin ministeri Tuula Haataisen infon. Järkeviä uudistuksia työvoimahallintoon.
  Aila-myrsky riehuu ja puita kaatuu. Kannattaisi ennakoida tuleva tilanne.
  Suomen talous on hyvissä kantimissa. Koronalle emme mahda mitään.
  Oppositio räksyttää syyttä suotta.
   
 13. vierailija Vierailija

  Ja millä tavalla ne ovat järkeviä?
   
 14. vierailija Vierailija


  Muutamilla valtioilla ei ole yhtään velkaa tai hyvin vähän esim. Pohjois Korea, Venäjä, Pakistan, eniten velkaa on USA.lla, Saksalla, Japanilla, Kiinalla. Romanian Ceaușescu maksoi kaiken velan, seurauksena kansan kurjistumista, nälkäkuolemia, kansa sitten surmasi johtajansa.

  Veronmaksajien lisäksi valtio voi saada rahaa muustakin kuin veroista, ilman valtionvelkaa veromme nousisivat huomattavasti. Suomi kuten muutkin valtiot saavat velkaa kun olemme maksukykyisiä. Valtion velka on eri juttu kuin yksityishenkilön velka, yksityishenkilön täytyy maksaa velkansa yleensä elinaikanaan eli ei juurikaan voi olla velkainen yli 100 vuotta, valtio voi aina ottaa velkaa vanhan velan maksuun, voi olla velkainen maailman tappiin kunhan pitää huolen luottokelpoisuudesta.

  Suosittelen asioista selvää ottamista sekä hieman tietoa valtioiden taloudesta niin et internettiin höpöjä kirjoittele.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti