Hae Anna.fi-sivustolta

Surkea Hackman pannu

Viestiketju osiossa 'Keittiössä' , käynnistäjänä Pettynyt, 05.11.2006.

 1. :) Vierailija

  Hei, amatöörien mielipiteet sikseen... :)
   
 2. paras Vierailija

  Mitä vikaa on rasvassa. Ei se epäterveellistä ole, ellei laita kilokaupalla. Ruuan makukin paranee kun laittaa margariinia, voita tai öljyä pannulle. Liikakiloja ei ole tullut. Mulla alkais varmaan nivelet rutista jos en käyttäis rasvaa. Ihminen tarvii rasvaa, ettei tuu ihan rusinaksi. Käsivoimatkin kasvaa kun nostelee pannua. Ostin joku aika sitten uunivuoan, teräksisen. Se on superhyvä. Vieressä oleva rouva osti teflonvuoan. Kehin miehelleni, että tämä se kestää ikuisesti, mut rouva se osti vaan teflonvuoan. Tainnu jo mennä piloille.
   
 3. panpan Vierailija

  Itselläni ScanPan ja todellakin toimii kaikenmaailman hackmannkovanaamojen jälkeen. Pihvipannuna sitten tietenkin valurautapannu, siinä tulee kyllä tehtyä kaikki "käristämistä" vaativat herkutkin.:)
   
 4. Tässä se nähdään, kun taitoa ei ole niin ei voi muuta kuin valittaa.
   
 5. Lime Vierailija

  Hackman pannuja on erilaisia, noista perus Kovanaamoista eli tavallisista paistinpannuista kasareihin jne. Mikä tuo "Hackmannia parempi" pannu on? Kannet maksavat n. 30e ja ne tulee ostaa erikseen, eli meillä viimeksi ostamani pannu maksoi n.60e, se ei sisältänyt kantta.
   
 6. Misse Vierailija

  Meillä on Jamie Oliver pannu, enkä todellakaan ole tyytyväinen! Alunperin saatiin se lahjaksi n 2vuotta sitten, keväällä palautin sen tehtaalle koska teflon oli ihan naarmuilla (ja me käytetään sitä oikein, ohjeiden mukaisesti) Tehtaalta tuli nopeasti uusi pannu tilalle, mutta nyt puoli vuotta myöhemmin, aion taas lähettää pannun tehtaalle... ihan sama tilanne! Pinnoitus on ihan naarmuilla.
   
 7. höhögöpö Vierailija

  Kävin vessassa, niin unohtui teflonpannu liedelle tyhjänä. Ei se musta tee huonompaa käyttäjää kuin kenestäkään muusta. Esim. jotkut ei osaa käyttää keraamista liettä, vaan piloille menevät. Kyllähän teflonpannunkin pitäisi kestää kuumennusta, eikä mennä kupruille. Se oli kyllä aika ohutpohjainen. Vika on panussa eikä minussa.
   
 8. Tara1 Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  278
  Saadut tykkäykset:
  0
  Missen kanssa olen samaa mieltä Jamie Oliverin pannusta, mulla on ½ vuotta vanha pannu ja pinta aivan karhea. Ja taatusti olen käyttänyt vain puulastaa ja pessyt pannun aina käsin. Samanlaisella käsittelyllä Hackmannin Nanny Stillin pannu kesti ennen nykyistä Olivierin pannua monta vuotta hyvässä kunnossa. Täytynee viikonloppuna käydä ostamassa uusi Hackmannin pannu.
   
 9. MJR Uusi jäsen

  liittynyt:
  08.07.2006
  Viestejä:
  184
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen pettynyt kolmeen Hackmanin kovanaamaan viimeisen kolmen vuoden sisällä. Ekan sain lahjaksi, toisessa pesussa irtosi kahva käteen. Lähetin tehtaalle, sain uuden ja lapun, jossa oli käyttöohjeita (!!) Sitten alkoi tämänkin pannun kahva pian venksuttaa. Ja kolmas pannu meni kanssa pian huonoksi paistopinnaltaa. Ostin Ikeasta wokki- ja paistinpannut. Ja ne ovat hyvät. Hackmanniin en enää koske!
   
 10. vierailija Vierailija

  Vähän käytetty Hackman induction paistinpannu hajosi käsiin. Kahva irtosi. Onneksi ei tullut suurempaa vahinkoa, koska pannu ei ollut kuuma. Takuuaika mennyt kuulemma umpeen, joten ei korvata. Hackmannin pannuihin pitäisi laittaa viimeinen käyttöpäivä, jotta ei aiheudu vammoja. Siirryn toiseen merkkiin, luottamus on mennyt.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 11. vierailija Vierailija

  Epäkurantista tuotteesta on hyvä antaa palautetta valmistajalle. Ehkä palauttaakin tuote jos se on vielä takuuajan puitteissa tai jopa aivan uusi. Muulla tavoin valmistaja ei saa tietää että tuotteissa on vikaa tai että mikä vika, ja vielä missä kohdin pitää parantaa.

  Koska sama tuote pääosin on hyvä, mutta huonoja kappaleita syntyy on syy ilmeisesti tuotantoketjussa. Tai valmistusmateriaaleissa. Mutta se on valmistajan tehtävä miettiä. Sillä me, ketkä onnistuvat saamaan hyvän tuotteen, se kestää vuosikausia. Kun sen hoitaa oikein. Sekin on tärkeää.

  Ei ne mitään vierihoitoa tarvitse, mutta oikeanlaisen puhdistuksen käytön jälkeen, ja ei pese apk:ssa jos tuotetta ei ole sinne tarkoitettu, ei polta ruokia pohjaan, käyttää rasvaa paistamiseen jos ei ole teflon - tosin nekin kuluu ajan mittaan, eivät ole ikiliikkujia. Teflonpinnoitetta irtoaa, jos joku ei tiennyt, varsinkin jos sitä on käsitelty väärin vahingossa tai tietämättömyyttään. Kolhut rikkoo pintaa jne. Kaikesta huolimatta monella on mielikuva "kaiken se kestää". Kun ei kestä.

  Laadukas tuote maksaa myös valmistettaessa. Se on selvä. Liian kallis ei mene kaupaksi. Siksi ihan joka ikinen valmistaja taiteilee sillä rajapinnalla että mikä raha laitetaan valmistukseen ja mitä siitä halutaan. On myös halvalla tehtyjä mistä pyydetään laatuun nähden paljon rahaa.

  On halpakauppojen teflonpannuja alle kympin. "Ajaa saman asian". Tuoteturvallisuus materiaalit vs. käyttötarkoitus? Irtoaako vaarallisia aineita, kestääkö käyttöä? Olen ihan tasan kaksi kertaa ostanut halvan ja hyvän paistinpannun ja kummassakin teflon lakkasi olemasta teflon melko pian, ja lisäksi pohja käyristyi kun ei kestänyt kuumaa levyä, joten semmoisilla ei mitään tee. Mihin se teflon irtosi, sisuksiin ruuan mukana?

  Toisaalta myös kalliissa merkkipannuissa voi käydä samoin, jos valmistusvaiheessa tai materiaaleissa on tullut fiba. Sitähän ne ei halua, siksi palaute on hyvä antaa. Voi myös sanoa, ettei halua uutta pannua tilalle kun vaihtaa merkkiä. Se on ihan ok. Jos mitään palautetta ei anna, eivät he tiedä että juuri sinä ole suivaantunut kun laatu on kuraa. Palaute päätyy materiaalitoimittajiin jotka ehkä vaihdetaan, tai työvaiheen valmistuksiin puututaan. Alipalkatut ei välttämättä tee hyvää laatua: pitäisikö palkkoja nostamalla vaatia myös työntekijöiltä parempaa laatua? Kaikki vaikuttaa kaikkeen.

  Olen onnekas. Meidän Hackmannit on olleet hyviä, mutta lähipiiristä löytyy myös pari muuta kokemusta. Myös se kun poltti paistokset pohjaan, pannu meni pilalle ja vieritti syyn valmistajaan. Olin itse paikalla. Mikään paistinpannu ei kestä väärää käyttöä. Ei mikään.

  Siksi ruuan valmistus olisi hyvä opetella ei-teknisillä pannuilla ja noudattaa samaa valmistamistapaa kalliilla teknisillä pannuilla. Silloin ne kestävät jopa vuosikymmenestä toiseen ja ovat aivan loistavia. Antavat kuitenkin anteeksi paljon silloin kun ei-tekninen ei anna.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti